If Barbie had a BMX.......

nu e jag äntligen klar me pärlan, fick lite förslag på namn men inget kan ju bassa bättre än Barbie!

Jag va på Cedecor i går morse och fixade klart det sista med hjälp av DJ Rick å Mackan. tack grabbar!

så här har ni resultatet:


If Barbie had a BMX it would look like this!




såååå vacker<3

efter cedecor for jag till karlsberg och handla sprayburk till hjälmen, kommer bild på den i kväll eller i morn, sen blev det raka vägen till smith optics och träffa lena och plocka upp ett par helvita goggles så de matchar hojjen å hjälmen, och ett par stekiga solbrills vart det åxå å lite annat smått å gott, och till er ungar som alltid vill ha klistermärken, nu kan ni få Smith-nyckelband åxå!

senare kom ellen hit, vi kollade på the last samurai eller hur det stavas i går, har tänkt se den fett länge, ja måste säga att de hände inte allt för mycke i den, å lååång som fan var den, eller så var det bara för att ja va så trött, haha.

nu ska ja vecka ellen å käka frulle!

sen får vi se vad dagen bjuder på, kanske lite golf? bmx blir det iaf i kväll, å sen ska vi ut och äta nånstans men vet inte vart än, får bli nått trevligt.

Peace

Kommentarer
Postat av: Hoppsan då Gör om - Gör Rätt

REGLER FÖR SKYLTAR OCH STARTNUMMER:

Varje cykel på tävlingar måste ha en nummerskylt fäst vid framsidan av styret. Den främre skylten skall vara minst 100 mm hög och siffrorna skall vara minst 80 mm höga och 10 mm breda enligt internationella bestämmelser. Runt siff-rorna ska det finnas en bakgrund på minst 10 mm som anger vilken klass man tillhör. Den delen av nummerplåten som bildar bakgrunden till siffrorna måste under hela tävlingen vara fri för märkning, klistermärken eller annat som minskar läsligheten av numret. Nummerskylten måste vara gjord av plast eller ett tillsvarande flexibelt material. Den översta kanten av nummerskylten får inte vara högre än skyddsstoppningen på styren som har tvärstag.

GLÖM INTE BORT ATT FIXA SIDOSKYLT (RAMNUMMER)

På sidoskyltarna skall siffrorna vara minst 60 mm höga och 10 mm breda. Si-doskylten ska vara vit med svarta siffror för alla och ha nummer på både hö-ger och vänster sida. Något som ska undvikas är hemmagjorda siffror som är svåra att tyda. Se även till att siffrorna inte sitter för nära kanten eller för nära varandra (minst 10 mm till kant och mellan siffror).

2009-07-21 @ 15:01:58
Postat av: Ludwigggggg

HAHAHAHAH! Najs hojj xD

2009-07-22 @ 13:17:59
Postat av: Anonym

fan va najs hojj! ME Like

2009-07-23 @ 23:19:08
Postat av: chrizzzzze

såg i tidningen från racet i engelholm, du har lackat hjälmen i samma färger som hojen det e väl en gammal MX hjälm - men e du inte sponsrad av BELL??????????

2009-07-27 @ 15:58:39
Postat av: Anonym

Aah, for en søøøøt sykkel Filip:D

2009-08-11 @ 16:28:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0