fy fan vilken dag

sliten dag må jag säga, började me å glömma tågkortet hemma å missade tåget, å då missade jag åxå engelskan i skolan, till skolan, mådde så sjukt dåligt hela dagen, ont överallt å feberfrossa typ.

men nu börjar jag piggna till lite, å ja har inga planer på å röra cykeln i dag, däremot ska jag snart till frida och kolla igenom bilderna hon tog i går och se om det blev nått dugligt.

peace

hemma och död, nästan iaf

ja nu e jag äntligen hemma efter skogås, jag johan å frida kom dit ca 12, började köra lite å så, sen käkade, klockan 14 kom alexandros å jonas ( yrkesfotograf ) så då blev det filmning och fotning, en riktigt lång session, filmade hela min "del" av matchos sommarfilm, + en massa grymma bilder, längtar sjukt mycke tills ja får se resultatet av de:) körde till 20,00 då vi lastade å drog hemmåt, tänkt er, 8 timmar i en bmx-park;) abo jao madda fakka:O

nu ligger jag helt död i sängen å ska sussa, kommer nog inte komma upp ur sängen i morn men ska försöka;)

godnatt peace

skogås sesczh i morn

nu börjar kvällen lida mot sitt slut, å på tal om skut, fy fan va slut jag är, tävling i uppsala i dag, svealandscuppen, kul kul men lite segt, lisa va me:) sen blev det ikea en sväng, helt döda när vi kom hem så vi somnade, sen blev de pizza å sen film, date movie, bra skit de!

och i morgon blir det skogås, filmning å fotning, åker dit me johan, frida å kanske alex, å sen kommer lite annat folk åxå, ska bli kul, å hoppas ja överlever.

gonatt peace

uppsala today

ja i dag är det tax för svealandscuppen på uppsalabanan, se hur de går då, ska få nya trampor efter som ja fucka upp mina sista hela i torsdas, eller asså sista paret hela som man klickar fast fötterna i, så ska väll snart slänga i mej frulle å sen å gå å möta lisa vi tåget, trevligt att hon hade lust å hänga me:)

peace

Svenska cupen 6 - final jag i gul tröjja längst till vänster


tisda kväll

jadu dagen blev som planerad, + lite till, skolan, sen träffa ja toll å mackan på station så dom hängde me å lira lite tv-spel, sen utå streeta me ludde, å sen kom lisa:) trevligt trevligt, släpade me henne till bmx-banan en snabbis åxå, sen blev de film me mamma, linas kvällsbok, åmitt i filmen kommer sebbe me brutet nyckelben å stör, nej men de va najs:) krya på dej broschan, sen han kvällen bjuda på en liten sk8sesch, fast så mörkt så ja bara vinglade, haha

godnatt peace

tisdag

good morning jao!

vakna en timme för tidigt, eller ja vakna å va pigg å så kolla ja på klockan på armen å ba, aa men de e bara 10 minuter till ja ska upp ändå, så gick ja upp å tog mobilen å då såg ja att de va en timme å 10 minuter. men nu ligger ja i sängen å har de skönt istället.

sen ska ja till skolan, har skolfoto i dag åxå, fifan, måste man ju steka till de, sen kommer lisa hit, trevlig trevligt, fast ja e cykeldugen åxå så får la tvinga me henne till bmx-banan, haha

peace

home

ja nu va jag hemma igen, dagens tävling gick som smort, dvs jag vann lätt, nejfan det där låter skrytigt:( men det var iaf så det va, sen vart det en fett lång biltur hem igen, boring, men nu är jag hemma och i morgon väntar skolan, blää,

peace

vart e mina glasögon/alex

idag hittade jag inte mina glasögon jag letade och letade, ingenstans va dom så nu siter jag här och bloggar på filips blogg utan att se något. oj nu kom jag på att jag inte har några glasögon, oooops<3<3<3 ;D;):);(ppp
nu bloggar jag för andra gången mitt liv det e lite awsome.filip ska hjälpa mig starrta en egen blogg när vi kommer hem det blir nog kul vet inte va den ska heta än så alla förslag e välkomna. igår efter tävlingen blev jag sjukt festsugen men jag kom på att jag skulle tävla idag ochså så jag somna i sofan istället men nästa helg så jävlar, då ska jag förhopningsvis hoppa fallskärm de va längesen så jag e taggad som fan. nu ska jag byta musik.  det blev dimu borgir det va längesen. nej nu orkar jag inge mer så vi får höras när jag skaffat en egen blogg puss å kram vi syns på bloggen <3<3<3<3<3<3 ;););););)); kissie

wallking blogging

alex och jag går på en bmxbanaa och bloggar samtidigt, fett awsome babe<3

another fucking day at the bmxbana

jadu då var det dax igen, prec käkat frulle å snart ska ja ut på träningen, får väll hålla tummarna att de går lite bättre än i går iallafall, känner mej en aning stel efter kraschen, vill även ge micke ett stort tack som fått min hojj cykelbar efter kraschen.

peace

fyy faan säger ja bara

faan jävla fucking skit, finalen gick ingen höjdare, ledde å missade i prosection å då kom johan ikapp å så kroka vi ihop å ja krascha å krökte ena pedalen å lite skit, men men blev 8 så förhoppningsvis leder ja forfarande totalen, men man får ju räkna bort en deltävling och förhoppningsvis gör jag inga fler dåliga tävlingar, sen har vi duschat fett länge, in me iphone-högtalarna å dunka absolute fjortis i duschen, fett mysigt.

nu sitter vi ute å äter lite, ska nog snart sussa så jag orkar i morn, då jävlar.

peace

svenska cuppen finaltajm fifan

ja nu har ja kört alla 3 kvalheat, vunnit rätt lätt å nu sitter ja å väntar på att finalerna ska börja, får la se hur de går om ja ska slå till på en femte raka i svenska cuppen, hoppas på de. det är iaf najs väder så de e soft, å sebbe mannen krasha i första heatet på pro-sectionen å bröt nyckelbenet å fick åka ambulans till sjukan, peace bro, jag ska tillägna dej min final denna gång, å hoppas det inte är allt för alvarligt med axeln,

så nu önskar ja mej själv lite lycka till å nu ska ja glida å dra i mej en cola så ja blir på hugget!

Peace

träning

sitter på läktarn på banan i kungsbacka å väntar på att träningen för dom små ska dra igång, vindstilla och helt okej väder, vi har precis vart på freeport, tyvärr jobbade inte vår favorit på donken men godde tjackade ett par ben sherman chinos, fett stekiga jao.

peace

frukost svenska cuppen 5

yesyes nu har jag kommit upp och i alla fall får i mej en fralla å 2 glas pucko, pallade inte mer, men ska äta mer innan träningen sen som börjar 12 för dom små och för oss vetefan, men kanske halv 1.

i går kväll vandrade gordon och jag till kungsmässan, fast den var ju stängd men det var däremot inte donken, vi ska la strax vandra till kungsmässan igen för nu är den öppen, eller öppnar 10 men de blir perfa.

peace

ett klipp på mej från kvällens träning i kba


skolfan har börjat igen

ja nu va de slut på det roliga, dvs sommarlovet, mitt sista sommarlov i hela livet, troligtvis om ja inte pluggar vidare men då e de ändå inte samma sak, men men nu ska jag till hallenbring i kungsängen å prova nå dirtar, sog fett sköna ut på filmen jag såg på dom, sen blire bmx-träning å sedan packa inför kungsbacka i morgon.

peace

Örebro trip

yes today we have visit DC and Rite, haha visst låter de stekigt töntigt nör de e på engelska!  nej men vi har vart i örebro i dag, johan ja å härling, så dagen började me DC å lite sk8ande, fett kul, sen rite å snacka lite om kommande år.

åå i morn ska ja hämta min lilla älskling, dvs min laptop som har vart död rätt länge, hoppas den funkar nu då!

Peace

En Film Av Johan Om Helgen<3


Vinnståket från dagens tävling


Skogås BMX Jam - Dirt

ja i dag var det dags för lite schill i skogås, så var det i alla fall planerat för mej, men sen när det väl drog i gång så va ja me å tävlade, och hade fett me ladd, och det visade sig ge utdelning utav en förstaplats.

johan håller på å redigera film från helgen nu så det kommer väll upp innom kort, men jag har iaf ett klipp ja va nöjd med som jag tänkte lägga upp redan nu.

peace

lååång dag

va i skogås kl halv 10 typ, nån stjärna hade  ju sagt att tävlingen börja 12 när den börja typ 15/16 nån gång, kricke kom förbi å kollade åxå, först me bea å sen me my, trevligt trevligt! gick ingen höjdare för mej, ut ur kvalet, hade ju glömt bort hur man gör trix, så ja flowa runt å la 360s överallt istället:) men ett grymmt kul jam iaf.

han inte mer än att komma hem å duscha förens ja fick för mej å åka till sthlm å träffa jessica å jenny, på tåget träffade jag däremot en annan jessica å lite andra, sen träffa ja erik, så vi vandra omkring i stan å kände oss vilsna, träffade bara jessica å jenny typ 5 min, å så tappade vi självklart bort dom andra vi va me, fett coolt, träffa johan å malin åxå, fett random, fast ja sa innan, 100spänn på att johan e här nånstans, haha å så va han ju de, coolt igen asså. sen drog vi hem men på tåget fick ja sms av kricke att vi var välkommna till honom som satt å va social me my, så vi drog dit, och så var iren? och nån annan där, så vi hade en trevlig kväll tsm med dom, sen for vi slutligen hemmåt, å nu sitter jag här.

the voice? mer fjårtisar på ett å samma ställe har jag nog aldrig sätt, å fy fan va synd ja tycker om småflickor som prec börjat skolan å knapt fått bröst som redan röcker å dricker å kommer sluta för en tjuga, så jag säger, rädda barnen för fan, eller nått åt det hållet iaf,

peace å gonatt

skogås bmx jam

jadu, i dag är det dax för skogås jamet igen, fett sugen, men självklart e ja ju en clever liten pojke, i går kväll drog ja till väsby å skulle streeta me johanå, å självklart lägger ja en bunny tailwhip å slår i knät i något som är jättehårt och nu känns de som att jag är stelopererad, men de ska väll kunna lösa sej hoppas ja,

kommer med en raport i kväll, om jag lever då vill säga, annars så får ni kolla johans hemsida där han förmodligen kommer lägga upp en film om jag dör, nejdå nu ska vi inte tänka så.

sen så sov jag fett dåligt i natt, låg först vaken skitlänge å tyckte att jag såg massa saker i rummet och utanför, kommer inte riktigt ihåg vad det var jag såg, det ända jag vet var att en vit självlysande katt hoppade ner från en hylla ovanför sängen å sprang ut igenom dörren som var stängd, fett skummt,

aja nu ska ja göra mej iordning,

peace

720 - filip gustafsson


Hofors

haha i går klockan 3 ringde johan mej, du vi ska till hofors, ska du me? vi åker om en timme! å självklart kan jag inte säga nej till det, så johan alex simon å jag åkte till hofors å körde från 6 till 10, johan å alex lärde sej flippa i foamen å sendan på resi-plankorna åxå, grattis grappar! själv är ja en stor jävla pussy när de gäller sånt, haha men däremot fick ja på inverterade 720 som ja satte på resi-plankorna så funderar på å köra nån sån på skogåsjamet på lörda, men mestadels chillade ja bara runt å nötte lite saker ja kan köra me på lörda, och så körde jag slut på miona skor ja brukar köra i, hållt fett länge ändå, så nu blir det till å ringa micke på DC-lagret å fjäska lite, haha

peace

inget kul å skriva om

de har vart rätt många som tycker att ja uppdaterar för lite, men ja har fan inget kul å skriva om, haha, + att min laptop e kraschad så då blir de inte lika spontant, och eftersom den e kraschad kan jag inte redigera några filmer, så därför blir det inga filmer heller, men men.

gårdagen bjöd på skogås med regn, sen träffade jag min homie karro från klassen, och hennes polare klara, och sedan hamnade vi i väsby me koppo å johan, slut!

nu ska ja fixa mammas punka på kärringräsern.

peace

regn

shenna, gårdagen bjöd på chill å sedan till johan å åkte me honom till skogås, va där fett länge, skönt va de åxå, fast sen plattlanda ja å fick ont i foten:/

nu sitter ja hemma hos rasmus me han å isabelle, får la se vad som händer sen, regnar gör det åxå, ska träna om de e bra väder å annars vetefan.

peace

bra jobbat filip!

ja i dag var det ju tänkt att jag skulle lägga upp lite bilder och så från resan, men skön som man är har ja glömt sladden nånstans, troligtvis hemma hos fransson, haha de går bra nu filip!

så nu pallar ja inte skriva nått, ska gå å leka emo istället och sedan till skogås å kötta, det är ju fan jam där på lörda, å ja som inte kan cykla park längre, börjar bli på tiden att ja tränar lite, haha

peace

home

nu e ja hemma igen efter min lilla resa, som sagt så bjöd den på en massa jävla knasiga saker, vissa bra å vissa dåliga, men men ja lever iaf å då e de lugnt, just nu hinner ja inte me nån lång redovisning me bilder å så, men ska sätta mej ner i morn å fixa lite, ja kan iaf avslöjja att ja blev 3a på Nordiska mästerskapen i bmx efter en lite strulig final, men men så e de när man kör bmx.

peace

Väla

good morning som dom säger i england tillexempel!

jadu i går kollade vi ju som sagt va på bed time stories, sen kökade, sedan blev det en sväng förbi konsum, och sedan sköningfilmen nr 1, nämligen supercross the movie, så bra film asså, sen hittade ja skate 2 till x-box 360 så jag fastnade framför det ett tag, och sedan avslutade vi kvällen med bring it on, all or nothing.

nån gång i natt vakna ja till å så hörde ja poliser å shit, å evve stod å kollade i fönstret, hon hade vaknat av att nån skrek i trapphuset å madssa, va polis å ambulans å hela köret här utanför, å nån som blödde, vetefan va som hänt men, i morse va de iaf blod i hela trappuppgången. ja säger då de, HGB e ett litet ghetto!"

sen gick vi till konsum å handla lite frallor eller bullar som dom säger på sydligare bräddgrader än 08, och kollade lite på hipphipp medans, nu ska vi göra v oss, på svenska heter det nu ska vi göra oss i ordning och sedan fara mot väla köpcenter å shoppa, haha

peace

filmdax?

nu har vi prec käkat tacos, å innan dess kollade vi på bedtimestories, rött skön film.

nu ska vi till ica å shoppa lite film food, typ cola å godis, haha, får se vilken film de blir? hoppas nån bra bara.

en liten porrfilm skulle inte sitta fel? ;) haha nejdå, ursch va snuskigt!

peace

HGB

shena hejsan, i går tog ja ju som sagt va tåget till hgb ( hellsingborg ) för er som inte hänger me i den ungdomliga världen, tog fan 5 timmar, när ja kom fram va evve å marlen där å mötte mej, sen åkte marlene hem å vi gick hem å sov, har inte sovit så mycke dom senaste nätterna men men.

dagen hittills har vi spenderat dagen emd att gå ut me hunden, sedan glidit omkring på stan,


en vaker bild på mej nedanför kärnan, typ nån borg eller nått, sedan blev det en promenad uppför alla trappor, fett jobbigt men men


och såhär såg det ut uppifrån.

resten av dagen ska vi nog spendera med lite mat, lite film och sen vet ja inte, får la se vad som dyker upp,

peace

RSS 2.0