Ja säger då de

Godkväll på er
 
i dag har jag spenderat nåra timmar i skolan, och kan man tänka sig, jocke frågade om inte jag hade brädan med mig? hade vi sagt att vi skulle skatea eller? nej! men men efter skolan for jag hem och hämtade den, men som vanligt e jocke seg på att komma i tid, så jag gick ner i parkeringshuset och började köra lite själv, han knapt ta av mig jackan innan jag blev bortkörd av 2st jättetjuriga vakter:( dom var helt knas i huvudet och förstod ingenting när man frågade dom något, lixom va har folk emot skateare? skaffa ett eget liv istället för att bara gå och skälla på oss och säga att vi inte får köra där. men vi hittade ett parkeringshus utan kameror och utan vakter så där körde vi ett tag, men där var det ju massa grus istället:( aldrig kan det vara bra inte. men men en liten åktur fick man ju sig. sedan for vi till MAX-hamburgare och tog oss en liten måltid, att dom kan ha så goda hamburgare där och inte på mcdonalds? + i kanten för max asså! haha sen satt vi och kollade snowboardfilm och simpsons hos jocke, jättemysigt ända tills HAN välte ut ett glas me sockerdricka över hela vardagsrumsbordet, haha så vi fick städa:) men men kul ändå.

nu är klockan mycke och jag ska sussa, men jag börjar 12,30 i morgon så det är rätt lugnt.

Peace Out

Hejsan

Shena, var länge sedan jag skrev något känns det som, men nu kommer det lite text, har vart mycket cykling på sistonde, Niklas från http://www.ostcrew.blogg.se/ har gjort 2 sköna filmer på mig och max. här kommer länkarna till dom, värkligen sevärda måste jag säga.

www.vimeo.com/2968214 är från helgen som var, underbart bra måste jag säga.

www.vimeo.com/2878501 är från helgen innan skulle jag tro.

titta och njut!

Förlåt Cewe att inte ditt world-record i stöoul-jump är med, men det är så grymmt så det får nog en egen film;)

Peace Out

För en gång skull en lite seriösare film:)


2 Sexbomber

Hej, Hittade en skön bild på 2 heta brudar, tyvär ger jag inte ut några nummer till er killar:( men det får räcka med att titta, och håll händerna i styr så ska det nog gå bra;)


OjjjOjjjOjjj Asså!

Fucking Jävla Tele2

Vill vara säga att tele2 är det sämsta skit som finns, deras nät kraschar hela tiden och mobilt bredband, de e väll sånt man kan vara ute på internet och sånt med? typ blogga och så ni vet, men nejnej, inte me tele2s!

Ni Suger Fuckers!

Cykel-Lan I CA-Hallen


haha, synd!

haha det var typ 3 tåg inställda när ja kom till station i dag, det betydde att nästa tåg gick om typ 3 timmar, så de får bli en hemmadag i dag, kan var skönt det med, funderar på å måla lite, vara lite kreativ lixom, sen skulle jag behöva plocka upp alla miloners kläder från golvet, tänka att det är så lätt att dom altid hamnar där? nån som har nån aning varför det blir så? för små garderober? det tror ja på iallafall, eller att jag är för lat, fast så kan det ju inte häller vara, jag är ju typ speedad 24/7. aja.

peace out


Traditioner är till för att följas

Hej
 
tänkte bara berätta att även idag har jag vart och cyklat:) hade väll en lite dålig cykeldag men fick ändå lite sköna saker på film:) så nu är jag helt slut och har ont här och var, så i morgon blir det sovmorgon:)

Natti Natti Peace Out

Mias 40årskalas, massa som ville se den så här är den!


En Liten Film På Mig Och Max Från I Helgen!


Månda, en helt vanlig sådan

Hellu, jag har inte cyklat i dag, och det blir nog inte heller nått i kväll, kan man tänka sig! haha

haha sen fick jag även en komentar om att jag hade världens trågigaste blogg, lite kul tyckte jag, haha skit i att läsa den då, ett problem löst i dag då.

Peace Out

En cykeltur i capital, på en helt vanlig söndag

I går var det ingen som ville följa med och cykla med mig, alla var väll rätt trötta efter lördagen kan jag tänka mig. men men, de går ju att cykla ändå, å jag var inte ensam, de var max som fråga om ja skulle dit så han skulle ju också dit, i början var vi helt ensamma i hallen, hur skönt som hellst. sedan kom det lite folk, men det var fortfarande lite folk. vart en hel del filmande och fotande, jag klöpp ihop en liten skön film på max å mig från i går som jag ska lägga upp när jag kommer hem från skolan i dag.

nej nu måste jag skynda mig till tåget.

Peace Out

Vem tog bilden?

Jo de var Cewe som tog den. visste inte de i går, eller ja va inte säker, men nu så, haha

En Dag I Full Fart

shenahejjsan,

i dag hade vi bestämt att jag skulle göra en dokumentär om mitt liv, det vart ju lite spårat, men rätt kul.
så den kommer väll ut på bloggen så fort som möjligt, dagen började med frukost och lite chill. sedan for jag och några kompisar till capital bikepark och cyklade lite, eller mycket, gick ganska så bra kan man säga. rätt mycket folk men ändå.
när jag kom hem hade mamma fixat maten, tomatsoppa med pasta, nice, sen efter ett tag kom den lilla rackarn julia fors hit, skön tjej de.

en bild från i dag, vet inte om det ken eller en av matcho-boysen som tog den, men bra var den iallafall. tack så mycket.


Filip Gustafsson - 360

Peace Out

Capital Bike Park - Filip Gustafsson


Capital Bike Park

hejsan,

som ni vet körde jag ju av ramen i går på min golden summer. inte kul. så jag hade inte planerat att cykla i dag, men sedan råkade jag bli lite sugen ändå, så jag fick med mig julia hem medans jag byggde ihop en hojj att köra på, sedan hände ludde me och niklas från valsta, gick riktigt bra i dag, en sån där härlig dag när det bara flyter på. och kan man tänka sig, jag visste ju vem fannys bror max va, bara att jag inte visste att han hette max, skön kille de. sedan kom fanny och hennes fader förbi, trevligt att träffa dej, det var ju ett tag sen sist.

övertrötta på tåget hem var vi också, men det var rätt kul, och nu sitter jag och tjockar  mig med mackor.

Peace Out

RIP Golden Summer

hej

dagens plan var, skola, skatea med jocke, middag hos farmor, men det blev inte riktigt så, jocke den rackarn "orkade" inte skatea, så jag skatea lite själv, gick rätt bra. sedan for jag hem och snackade med ludvig om han var sugen att streeta lite bmx, självklart. niklas hänge också med. jag han väll cykla typ 10 minuter och sedan skulle jag göra en bunny 360 ( man hoppar på platt mark och snurrar ett varv ) och när jag landade gick min lilla cykel av mitt itu:( och hon som var min favorit av alla cyklar. men jag förstår att hon sade upp sig, har vart med rätt länge nu. Tack för en underbar tid Golden Summer<3


RIP Golden Summer<3

Peace Out

En sån dag, en sån där måndag

Hejsan!

Dagen till ära är en måndag, skolan börjar för veckan, men vad gör det? jag fick nämligen veta att jag fick VG på fysikslutprovet! Jag hade inte pluggat ett piss, ja körde på min vanliga taktik, lägga böckerna under kudden natten innan, och det värkar ju fungera, jag var inställd på IG, haha då kan det ju iallafall inte gå sämre än förhoppningarna.

Sen när jag hom hem stog det en låda utanför dörren som var från DC, me lite kläder i:) TACK  för kläderna Danne på DC, riktigt snygga jeans, och sedan en keps från DCs nya BMX-collection och ett par skor av modellen striker 2, visste inte att det fans men det såg ut att vara provmodeller, riktigt grymma till att cykla, så alla cykelpojkar, och tjejjer, jag rekomenderar starkt DC Striker 2 om ni ska cykla, och sedan till det ett par DC jeans med stretch i, det är som att cykla i mjukisbyxor och inget som stramar. sedan fick jad DC strumpor, det är riktigt steekigegt:)


DC kepan


jeansen  me stretch i;)


steek eller vad?


här har vi skorna, kanon för bmx/mtb men även riktigt snygga street-skor.

Peace Out

Dagens åkning i uppsala


Se upp i backen

hellu

i dag har Simon och jag vart i uppsala och jibbat hela dagen, var inte lika mycket folk i dag som i går, det var skönt.
lärde mig lite nya saker, och det är alltid kul, snön var en aning slaskig men men, vi skulle ju ändå bara åka på boxarna.

sen nu har ja snackat med en fanny som komenterade på min blogg, å kan ni tänka er, ja har träffat henne för massa år sedan och vart hemma hos henne och allt, helt knas att de blev så att vi fick kontakt igen, men kul. hon cyklar lite och så, alltid kul med tjejjer som kör, här är hennes blogg www.barafannys.devote.se  hon hjälpte också mig att välja musik till filmen från idag, den kommer snart upp på bloggen, så gillar ni inte musiken är det fannys fel! haha nejdå, men det var iallafall en bra låt, tack så mycket.

Peace Out

Uppsala Jibb Sesion

hejsan hejsan

i dag for jag till uppsala på förmiddagen, skulle möta Julia på station och sedan gå till slottsbacken där det skulle vara Jibbtävling, dom hade byggt upp lite rails och ett hopp mitt inne i stan, kulkul. jag trodde bara att det var för dom som skulle tävla, men de var massa polare där som bara körde, skojja om att jag vart sugen att köra då. Men vilken tur att man har en mamma som var supergullig och körde in mina skidor, pjäxor, stavar och hela köret, sen började det roliga:)

Ska in dit i morn också, är riktigt sugen asså, inget bra hopp men en massa sköna rails ( räcken ) och boxar ( bredare räcken )

Peace Out

Filip Gustafsson Schweiz 2008


Fredag hela veckan, eller inte

Shena, i dag är det fredag!

vart lite i skolan, och sen hem å tog det lite lugnt, och sedan for grabbsen och jag till capital bikepark och cyklade, vi hade tippat på att det skulle vara dött dör i dag men det var rätt mycket folk, tråkigt, gick väll dugligt, krascha en 720 ganska hårt ( man hoppar och snurrar 2 varv i luften )

kan man tänka sig, jesper lindwal följde med i dag, länge sedan, men kul att du va med igen!

sen har jag klippt ihop en film när ja kör lite bana, hade sagt till DC att jag skulle göra det men har inte blivit av, men nu så! kommer upp aldeles strax. från schweiz och världs cykel förbundet, så grym bana dom har där, I love it!

Peace Out

ingen mer fysik

hej,

sitter i skolan nu, har precis gjort klart slutprovet i fysik, så förhoppningsvis blir det ingen mer fysik för min del. ska bli så skönt att slippa både kemi och fysik nu, inte mina favoritämnen kan man ju säga.

å kan man tänka sej, efter provet gick jag och satte mej i biblioteket vi en dator, tänkte sitta och glo på youtube tills dom andra e klara, men nejnej, jag fick en dator som youtube inte funkade på, och de gick inte att ladda ner nyaste flashplayer, crap. men snart kommer Sara Pohl. Då blire väll lite roligare, å sen mat, eller blir nog fil och flingor för min del som vanigt, jag är ju lite kräsen av mej.

Längtar till i kväll, ska ut på streeten me grabbarna. gamla pream macken i märsta som lades ner är kanon att köra på. tak, belysning och lite sköna saker. var där i går kväll å körde lite ensam, va kanon men inge kul när man är ensam. men vad gör man inte för lite cykling.

Peace Out, kanske blir en liten film om kvällen också!

long time no see

godkväll allihopa!

har tyvär inte hunnit skriva på ett tag, men det har vart rätt tight med tid. jag har åkt skridskor i sigtuna med mamma, mormor och morfar, sen var mamma och jag där även dagen efter, sen har jag vart på bio och sätt YES MAN, rätt kul film, jim carry spelar huvudrollen och han är ju som han är, haha och i går var jag i stockholm och såg Australia, handlar om hur det är i australien under andra världskriget typ, massa om vita, svatra och bruningar som dom kallades i filmen ( abourginer ) vet inte hur det stavas men ni fattar säkert. innan filmen sa evi ( hon jag va på bio me ), hoppas den inte är allt för lång, haha och den var typ 3 timmar, men den var helt okej så det funkade.

här kommer lite fina vinterbilder från skridskoturerna i sigtuna


mycket folk och fint väder


jag själv, övar inför stjärnor på is, haha NOT


Mammsen

föresten, på torsdag börjar skolan igen, drygt måste jag säga, men jag ska till skolan i morn också, ska ha nån genomgång inför fysikprovet på torsdag, lite hämskt att lägga ett prov första dagen efter ett lov tycker jag. men men.

Peace Out

Hofors

hejsan!

I går var jag i hofors-hallen och cyklade:) rätt stor park och så hade dom ju foampit ( skumgummigrop att landa i )
Jag åkte med Ronny och Kim Wedin dit, Tack för skjutsen och allt, jag hade skitkul!
Sen var Anna, Bjarne och Rappen där åxå, roligt cykelfolk de. Sen var det 2st nybörjar tjejjer där också som dom kände som jag inte vet vilka det var men de va kul, och en kille som jag inte heller vet va han heter eller nått.

när vi skulle lasta så fick vi inte upp bakluckan, det hade blivit nått knas med låset, tog ett bra tag att få upp den, och kallt var det. på vägen hem somnade kim efter typ 10 min, haha ja kan förstå de, jag var inte häller så pigg efter 5 timmars cykling, men det var kul iallafal.

Nedanför det här inlägget ligger en film från gårdagen, ja glömde skriva i filmen att det var ronny som filmade det mesta, men även kim och jag höll lite i kameran.

Så ta en liten kik på den fina filmen.

Peace Out

Varför beskriva gårdagen med ord?


Pink

Shena. Måste bara visa dom stekiga hörlurarna jag fick i går. ett par vit/rosa skullcandy-hörlurar, farmor köpte dom i usa åt mej.

RSS 2.0