trötter

nu sitter jag här efter en lång och trött dag, ellen och jag gick till rasmus å moa efter frukosten som ja tidigare skrev, där blev det bara lite chillerill, ligga å typ halvsova, rasmus somnade i duschen å ja i soffan medans vi kollade jönsonligan, sen när dom åkt hem gick ja hem å käkade, sen kollade mamma gordon å ja på nån film som hette juno, helt okej, bruden i filmen va ju totalt skön i huvudet! sen hade ja tråkigt så åkte till eliot i rosers där det var grillning, trevligt trevligt, å nu sitter jag här me 2 ögon som går i kors, ska sussa nu

Peace

Nu e det sommar på riktigt

jadu, nu är sommaren äntligen här,

dom senaste dagarna har bestått av massa badande, chillning å bara ha det skönt, lite träning har det åxå blivit.

I går var jag och tränade, och sedan fixa bmx-banan lite, sen drog karlsson å ja till väsby å shoppa, typ, sen hade mormor å morfar bjudit mamma gordon å mej på midda, ja hade en aning bråttom, karlsson å ja skulle ha filmkväll me moa å ellen. så ja åkte ner till station å mötte dom, när vi kom hem til karlsson va mark, niklas å ludde där. så vi åkte hem till mark å körde slip n slide. sen blev det lite film, forest gump, så skön film asså, sen vandrade ellen å ja hem till mej mitt i natten, riktigt skönt väder, nu har hon å ja prec käkat frulle, så snart ska vi röra oss mot karlsson å moa,

Peace

Har du problem med att sova?


weed-crew down under


ferre

i går var det ferre ute på wischan. trevligt var det, karlson och jag hade det jävligt roligt iaf och det såg ut som om resten av partyhjältarna åxå hade det, tack till annis å erika som fixade skiten!

kom hem i morse typ 12, sen åkte jag, karlsson, strand, jenny å maoe å bada i steninge, fett skönt det var, sen har jag tränat lite bmx och chillat me karlsson å herman.

snart kommer det en värry najs film!

Peace

sommar<3

nu var det ett tag sen sist jag hade tid att skriva, men nu så,

har kört lite barkhög och så, grillat me johan sebbe malin å veronica, i går va ludde å ja i kista å shoppade, sen i väsby å shoppa mera, sen lite barkhög och för att avsluta dagen bra körde johan å ja en liten session på bmx-banan i väsby typ 21,00, så skönt när det är ljust länge på kvällarna.

snart ska jag å ludde å handla nått å grilla, sen å fixa min iphone, sen bär det av mot rimbo av alla jävla ställen, haha.

peace

nu går vi mot emo-tider

jadu i går var det midsommar, var med mamma i sigtuna och kolla på midsommarfirandet en stund, sen till min kusin och faster och hennes man som är hemma från usa en sväng, där bjöds det på midsommarmat och lite så, sen for jag ut med ludde å niklas ett tag, sen var det tydligen nån fest i til/munkholmen som philip strand skulle på å tog me oss, vetefan om de va så kul där, men menva inte där så länge.

i dag blir det lite barkhög och sen kolla när ludde, strand, mark och nån till ska spela, får väll ta me ipoden så ja har om dom e helt värdolösa;)

peace

Från i går när jagkörde mjuklandning


Bra låt!


WE-ED Crew, typ

hitta en bild från när vi va på lisseberg för en månad sen typ, fett kul var det.


Emelie, jag, johan, koppo, alex.

jag å johan är ju redan i we-ed crewet, koppo tror ja e me, haha vet inte, men han ska va me! alex ska vi åxå tvinga in å emelie me om hon vill. sen när vi gjort det ska vi ta över världen! haha

Peace

another fucking day

i morse gick ja upp och kollade blue water high på sommarlovsmorgon, så skönt att bara ta det lugnt å så. sen åkte jasg me linus, papi, å rickard å hoppa lite barklandning, fick till mina 720s igen, smuttade dom rätt bra facktist, fler som satt än ja missa iaf!

sen hem och tog det lugnt, skulle ha åkt till skogås me alex å johan, men de regnade där. så jag åkte upp till mormor å morfar där ja har mitt "lilla lager" och fixade min nyinskaffade dirt-mtb, den kan nog bli najs såsmåning om, måste skaffa lite sprejjburk till den åxå, nått förslag på färg?

sen har jag inte gjort så mycke mer, tagit det lugnt mest. och jag får fortfarande inte tag på emelie? och ingen verkar veta vart hon e:(

hittade en bra låt på iselins blogg i dag åxå! kanske lite sorglig eller e de jag som är ute å cyklar?

Peace

lever du eller?

dagen har jag spenderat med att kolla på sommarlovsmorgon, och sen till bmx-banan och jobbat vidare på ombygget. var där fett länge, men roligt folk så det var okej.

sen hem och fixade lite, var nyss ute och skaffade mig en dirt-mtb, så nu jävlar ska det köttas, haha, ska nog köra bikefight i skogås i slutet av sommaren om hojjfan fortfarande är hel, haha.

Emelie? har försökt få tag på dej hela dagen ju! lever du eller? blir ju orolig:8 puss på dej iaf<3

peace

gårdangens träning i väsby


EM i norge,


länge sen och hemma

jadu nu är jag hemma, kom hem klockan 6 i går morse, illa. söndagen gick inte så bra, 7a i semifinalen. sen var det en jävla resa hem, det sög. måndan blev det jobba på bmx-banan, håller på att bygga om innför sm. skitväder va det åxå.

i morse var gordon och jag ute och cykla lite, sen hem och åt lunch och for till banan och jobbade. sen åkte jag hem och åt igen och for till väsby med alex å fredrik, fett kul. körde flates för första gången på länge, kulkul. ska lägga upp en liten film från det. sen åkte vi till donken och åt lite, haha jag kommer aldrig mer sätta mej i en bil som koppo kör!

Peace

ett klipp från söndagens uppvärmning


Em Norge

jadu, fy fan vilken tid de tog å åka hit!  men men, i går var det träning på kvällen, ja va först å hoppa prosection å allt annat på banan åxå, de e alltid en merit, haha. förövrigt så e norge fett dyrt!

dagen började med lite frulle, sen tillbaka till sängen å kolla film, medans danne va å tävlade, sen åkte johan sebbe jonas å ja till banan. jag vann alla kvalheat och kvartsfinal, 2a i semifinalen å 6a i finalen, en helt okej dag. banan e najs, synd bara att det blåser satan!

nu ska vi käka, film kommer efter helgen.

Peace

Dagens låt......tillägnar jag Mr H himself!


Norge

hejsan, i eftermidda bär det av mot norge och 2 em-deltävlingar, får la se hur de går, ska bli kul i alla fall.

här är bild på johans å mina tröjjor!

till SM ska vi trycka upp lite fler tröjjor till vårt crew, haha

här är 2 bilder från tisdagens grillning hos mormor å morfar åxå.

Jag, Mamma, Gordon


Jag står ute i den vackra trädgården!

gårdagen bjöd på lite fixande hemma, sen en sväng till bmx-banan å kollade när dom bygger om, sen hem och skulle fixa johans bakhjul till i helgen, men de blev inte riktigt så, fastnade i telefon bra länge och sen skulle jag ut m alex å koppo å käka, men de va trevligt å prata telefon me emelie, haha däremot tyckte inte johan det var lika trevligt att ja sket i hans hjul för å prata i telefon.

sen gick vi å käka på pizzeria, gordon hägde me å bara mös, sen vart det kareokekväll på garage, malin johan å sebbe kom åxå, trevlig kväll män och kvinnor.

Peace

gonatt

ja då var dagen över, skola å sen chilla lite, sen till mormor å morfar å grilla hamburgare å sånt me släkten å så kom johan, Mr, ost å kroon förbi, ja fick en ost av dom, man tackar, å tack mormor å mofar för att ni fixade allt.

sen vill jag då tacka min kära mosters man kalle för det fina helg-överlevnadskittet jag fick som besår av ett paket kondomer, tuggummi, pengar och en sten! stenen vet jag inte riktigt vad den är till men? någon som vet?

i morgon blir det garage med alex å koppo å några till, kareoke-kväll snacka dom om att det skulle va, haha.

Peace

helgens finaler


GRATTIS TILL MIG!

nu är ja fucking 18 jävla år! Shitt va gammalt!

Köttning, det var ett tag sen de


aldrig mer leka riddare!

jadu, dagen bjöd på cykling i skogås, gick fett bra, sen började filip och jag leka turne-spel eller va de nu heter, ni vet sånt riddarna gjorde på häst, fast vi hade cykel å pinne i handen, å så vips krascha jag ner från nån ramp och fick styret i magen och typ dog. men men ja lever. sen åkte vi vidare till stuvsta och hoppade barklandning, i början sög de men när jag började kötta lite vart det kul!

kom hem typ 7, åkte och vexlade pengar och sen till johan i fadderbyn och chillade, han bjöd på toast och gorbys.

Peace

svenska cuppen 3 och 4

jadu, i helgen har jag inte orkat med att skriva nått, men nu så.

torsdags kom emelie å micke upp hit från malmö, skulle köra svenska cuppen i märsta, johan och malin kom samtidigt hem från malmö. fredagen blev att jag åkte till väsby och chillade med emelie å micke på väsby centrum, sen till faderbyn och hämtade johan för att åka till märsta och äta, sen vart det väsby igen och fixa tröjjor, johan och jag har ju ett nytt märke, ( we-ed ) haha satt och spårade en dag å så blev de, ska lägga upp en bild på en tröjja snart. vart facktist riktigt bra!

lördagen började med att emelie å ja åkte till väsby å hämtade hennes grejjer, sen till banan å körde träning och så, asfaltsböjjar nu, de e najs! tävlingen gick pra, la en fullpott igen! 3 tävlingar körda och 3 fullpoängare, så jag var nöjd.

prisutdelningen på lördagens tävling, där har jag även tröjjan jag pratade om.

sen åkte vi hem och fixade lite och så, sen kom emelie, johan malin å micke hit å käkade å kolla fotboll, men de va så boring så vi började spela biljard istället å kollade bara litegrann.

dagen till ära bjöd på bra väder och en till bmx-tävling. jag lad ännu en fullpoängare och har nu 4st i rad och har 120 poäng av 120 möjliga. känns bra känns bra, tyvärr vann ja ju inget kul i dag, i lerum fick jag ju en hotelnatt som jag satsade i ett vad redan samma dag som jag förlorade så hårt. haha men det var det värt.

Peace

Onsdag hela veckan!


Ja här är då en liten film av lite som hände i går, sen hände det massa mer men fick inte plats i filmen, görde ju åxå det senaste innom gambling, dvs stockholmsk rolett. helt galet!

Peace

Vad betyder dom i dina ögon?

som ni vet har alla människor olika uppfattningar om saker och ting. här är i alla fall mina uppfattningar om dom här varningsskyltarna!

tänkt att det kan finnas så mycket kul ute i trafiken som dom vill varna för!

dagens bowling


Jadu?


regn......igen?

aja nu har det iaf var bra väder några dagar, så då var det dags för lite skit igen. fifan va de suger.

har beach volleyboll i dag på idrotten vi fyrishov, fett kul att gegga runt i blöt sand?

gårdagen spenderade jag med att åka till skolan en lektion, sen hem och fixa lite, förbi mormor och morfar. sen bmx-träning och sedan en liten streetrunda me ludde, länge sen ja hojjade me gossen, han spelar ju bara me bandet nu, dom ska kanske spela på svenska cuppen i märsta i helgen! najs grappar! sen va han och jag förbi bmx-banan där kroon och niklas var, + 2 små lirare från valsta typ? sköna killar asså, har faktist en liten film me dom att bjuda på, kommer snart eller i eftermidda, beror på om ja hinner innan skolan.

Peace

street in da sthlm

i går åkte jag in till stan och steetade med tobbe gustav te o å alvin, riktiga streeters så dom kunde fett mycke bra ställen:) va vi slussen, björnsan, söder å hammarby sjöstad. asså va mer kan man säga om dagen, så sjukt nice väder, nästan för varmt för å cykla men men, skönt var det.

i björnsan satte ja 360 barspin på 3de försöket, första gången jag sätte de ordentligt me bmx. så jag va la nöjd.

jag himself på båten från sjöstaden.


den vakra utsikten över sjöstad och bajsvattnet.

ja vart sjukt sugen på å bada men sen när man kollade i vattnet så vart det nej!

Peace

RSS 2.0