new bag, new tattoo but same old steek!






Galen skiva!

i går var det elit-skivan i uppsala, galen kväll måste jag säga, eller hela dagen var ganska galen, sjukt roligt, vill ha skiva igen....!

i dag har jag vart och firat valborg i uppsala, galet de me! de e ju i uppsala det händer asså! och kvällen bjuder på utgång i stan med lite vänner.

the movie


redovisning

i dag är det dax att redovisa projektarbetet som för mig är en film, filmade det sista till den i går så de va lite tight om tid, satt uppe hela natten och redigerade film. men nu är den äntligen klar och jag ska strax till skolan, hoppas de går bra, kommer lägga upp den på bloggen innom någon dag!

Big Bang Fashion Video


pics

här är lite bilder från i dag, vi börjar med de två kämparna Carl och Emma som dragit igång och anordnat det hela tillsammans med st.persgallerians kordinatorer, bra jobb!



sedan en bild på våra kära modeller, snygga var dom må jag säga!



och sen vi som skapat kläderna, the designers!


done

sista minutrarna nu så passar på att skriva ett sista innlägg innan allt ska packas ihop, har vart en riktigt kul dag och mycket bra och possitiva reaktioner på allas kläder, bra jobbat allihopa!

fashion by me


next

nu är modellerna upper för att byta om till omgång 2, har gått bra, lite tråkigt bara att killar är så rädda för att visa intresse för mode. kan tyvärr inte lägga upp bilder på midellerna nu men det kommer senare i dag förhoppningsvis!

lets start it

nu är allt på plats och alla modeller är i full gång! så passa på att ta en dag på stan i detta väder och kom förbi st.pers gallerian där modevisningen håller hus!

go big!

nu kommer första bloggen från big bang fashion, har jobbat hela morgonen med att få klart allt och gordon har sminkats och stylats i håret, just nu håller jag på att klä upp honom med sin första outfiten, mörka jeans, roling stones t-shirt, hängslen i form av båt-tampar och min senaste jacka i ormskin, ett par finskor i mörk textil från vagabond, go big gordon!

go big!

nu kommer första bloggen från big bang fashion, har jobbat hela morgonen med att få klart allt och gordon har sminkats och stylats i håret, just nu håller jag på att klä upp honom med sin första outfiten, mörka jeans, roling stones t-shirt, hängslen i form av båt-tampar och min senaste jacka i ormskin, ett par finskor i mörk textil från vagabond, go big gordon!

uppsala big bang

nu blir det till uppsala och möta upp emma för att gå runt i affärer och plocka ut lite kläder till i morn, dels vad jag tycker ät vårens mode och sedan lite jag kanske ska använda på gordon i morn, trevligt trevligt!

Märsta?!

jo visst händer det mycket skit i denna lilla håla, en hel del droger men det har varit tärr lugnt med våldet nu, men i natt slog det till igen då en miste sitt liv. mycket tråkigt att höra!

Big Bang

här kommer en länk till hemmsidan om modevisningen på lördag i st.pers gallerian i uppsala:

http://www.stper.se/se/bigbang.aspx

oh shit

i går hände det en lite knasig sak, när jag var med jessica å carro i rosersberg så ringde mamma och lät lite anorlunda, farfar hade försvunnit från hemmet han bor på, och ingen hade någon aning om vart när å så, ja vart fett orolig för i hans tillstånd kan fan allt hända! men sen typ halv 11 ringde mamma och så hade dom hittat honom i alla fall så jag kunde somna lugnt. men ändå, har dom ingen koll på stället eller?!

förövrigt så var jaf i skolan, var hos farmor och lite så, i tisdag så var jag och tränade bmx i märsta, sjukt roligt men inte bra för min fot, har nå sjukt ont efter det asså. inte bra de!

of to the gym

godmorgon, precis ätit frukost, ska iväg till gymmet med gordon, sedan blir det till att sy och så har jag en uppsats jag ska skriva färdligt, sen i kväll så blir det bmx-träning på märstabanan, ska bli gött må jag säga!

Lördag, kaos tills dess!

nu är det klart, ska vara med som designer på lördagens modevisning i uppsala. det är emma och carl som är projektledare tillsammans med anna från st. pers gallerian och det kommer vara 6 kvinnliga designers med varsin modell och 3 uppsättningar och så kommer det vara jag som klär upp min bror gordon med mina verk, kommer okså ha 3 uppsättningar och sedan har alla designers fått välja ut lite kläder från gallerians affärer som man själva tycker är vårens och sommarens höjdpunkter.

återkommer med mer info innom kort, kommer även blogga live från eventet.

måndag

goddag, sitter i skolan, nyss vart på stan och handlat lite tyg, har lite sköna ideer på g.....

efter skolan blir det stan me emma å markus, mycket trevligt, inget mer att skriva men de e nice.

yesterdays work

här kommer en liten bild på A.C. som jag har kladdat lite på, både texten på bröstet och "blommorna" bredvid


ååh vilken härlig kväll

all denna hysterik om att det alltid ska hända saker på fredagar och lördagar, varför? varför har även jag sådan hysterik? kanske för att alla andra har det? fast har man något annat att göra istället så går det nog före nån random-fest, i går vart det en sådan skön kväll, planerna var hässelby men kändes en aning långt, sedan ringde mackan-boi och undrade om jag ville komma och vara med honom och emma, så jag for dit och gordon och erik var även där och vi hade det mycket trevligt, hamnade senare hemma hos mig och trevligheterna fortsatte och lite andra kompisar anslöt.

denna dag har bjudit på lite street med rille och sedan en dag hos farmor, riktigt trevligt det med!

mammsen kom hem från kryssning och tyvärr hade den inte varit allt för kul, hade mer varit kaos så de va lite synd.

RBG for life

god kväll gott folk, sitter här i rbg med jessica babe å väntar på att carro ska komma hem, i går var jag i björnsan å skulle cykla me erik men han knapt värma upp inan ja krascha foten, så de blev hem till märsta och senare på kvällen bjöds det på en liten mysig promenad med Ms X, och sedan bjöds det på en av dom värsta nätterna jag vart med om, hade så enormt ont, och morgonen var inte mycket bättre, men nu jävlarns är ja på G haha

Farfar

i går kväll var vi och hälsade på farfar som blir allt sämre och sämre, så tragiskt med sådana sjukdommar, men i går var han väldigt pigg och glad, personalen och farmor hade inte sätt honom så glad på väldigt länge, riktigt skönt att få träffa honom när han fortfarande kommer ihåg vem man är. han pratade på bra både om bmx och allt möjligt... han få en bild på mig honom och gordon också.


Schysta lökar!

jaa ni kan man tänka sig vilka ideer dagens tjejjer får för sig?! hmm nää men här är en väldigt söt ide i alla fall, ett par hundtassar på hennes ena juver, I make you woof lika a dog!


fadderbyn




soliga vårdagar

då var man tillbaka i skolan efter ett lov fyllt av händelser, kul och träffa alla och ändå rätt skönt måste jag säga.

har relgion, inte så kul just nu men snart blir det idrott, kanske en sväng till fadderbyn och köra lite dirt, deras dirtar är mycket fina just nu, så jag får passa på att köra så mycket som möjligt nu, filma det sista till mitt projektarbete också.

ska även dit i morgon bitti innan skolan och köra, skönt att köra på morgonen.

nya på foten

ja i går blev det ju lite tatuerande och så här blev resultatet....

lite halvsvårt å tatuera på sig själv men gick bra tillslut!


tattoos & sena nätter

nu är det sista dagen på lovet, hade planerat att bara ligga i sängen typ hela dagen men så hör man mammsen ropa, frukost nu och när man kommer upp så har hon bakat scoones å du dra och bada vad gott med en sådan frukost! nu blir det en sväng till väsby för att cykla med gordon och alex.

i går så tatuerade jag min fot, lite svårt på sig själv, började tatuera och sedan kom jag på att jag knapt nådde till ett ställe men det gick bra till slut..... ska lägga upp en bild senare när jag tagit en bild....

happy face

ja som sagt så skulle det ju bli fotboll på korner i går kväll, men nehe så blev det inte i alla fall, istället blev det en hemmafest ´hos ett par bögar, såååå sköna dom är asså, nej men jag hade en mycket trevlig kväll i går i alla fall.

dagens sysselsättning blir nog glida en sväng till staden stockholm me gordon hampus och emil, sedan fadderbyn om vädret tillåter och sen får jag se vad mer kul som kan tänkas hända...

fotboll hmmm....

ja trot eller ej, jag å frida ska ner på korner och kolla fotboll nu, de ni!

senaste dagarna har bestått av att cykla lite, i form av street, i stan och märsta, lite konstverk och liknande, har inte riktigt orkat skriva men ska ta tag i det nu igen....

ska kila nu, peace

night

fortfarande långfreda, fatta hur lång den är, typ skitlång....

som sagt så blev det kista, sen hem och fixa lite för att sedan glida till mormor och morfar på påskmiddag. men han inte vara där så länge för skulle till stan me emma å emma, sitter och kollar på första potter-filmen, va små dom har blivit.....

nej nu ska ja kika vidare, peace and good najt!

långfredag

vilket väder må jag säga, å vad passar då inte bättre än att glida inne i kista galleria? nää precis, så därför får de bli en vända där, kanske en liten streetrunda efter och sedan middag hos mormor å morfar och sen vet man aldrig vad som sker, tiden får utvisa...


in a förort by night

e i nån förort hos emmsan å håller henne sällskap, hon mår lite bad för tillfället och det är så härligt och kunna göra någon glad, just nu sover hon så jag sitter hår å kollar tv å chillar på facebook haha.

återkommer när jag har något vättigt att skriva!

New Shit

nya saker är alltid kul...

här en bild på min ny ihopbyggda race hojj



och här en bild på jackan jag smackade ihop i måndags och tisdags


tågluffarn

god morgon, på väg till skolan nu, sitter på tåget, kom på för någon dag sedan att vi hade ett mobilt bredband som låg hemma så why not lixom....

i går så fyllde alex år så det firades med pizza, tårta å en kväll på garage. emmaah råkade ha vägarna förbi en stund också, trevligt trevligt, lille anton fylde även han år i går, och åldern på honom är numera 18, så emmaah å ja drog en liten ja må som leva sång på scenen, väldigt vackert om jag får säga det själv!

nu i alla fall ska det och tränas, man vill ju inte bli tjock! sen ska jag till skolan och göra klart ett arbete med lille elin, och i kväll blire chill å rockband å massa sånt där trevligt!

peace out så länge..

RSS 2.0