precis så ja


Sarahshaircut.blogg.se

så här blev det efter att sarah klippt mig, finns ingen blogg som heter så men hon borde skaffa en!

vuxenpoäng

i dag ska jag till gillinge och köra halkbana, så ja kanske får körkort nån gång här i livet ändå, kan ju alltid hoppas! men att ta körkort är inte precis det lättaste, eller vad man nu ska kalla det, det är ju så mycket skit man behöver göra innan, risk ettan, risk tvåan å blablabla..... inte okej! de spelar ju ändå ingen roll hur mycke kurser å skit det finnt, folk som inte borde ha körkort får ju körkort ändå så?!

you go tattoo


unmotivated

precis vad jag kände mig i dag, en liten tävling i märsta i dag, å vilken bana, å vilken grind, nej man blir ju inte direkt sugen på att cykla, men vafan, gordon vann och jag 2a, bra kört gordon!

sen har vi hämtat rickard verve nilsson på arlanda å vart i björns en sväng, han ska till malta i morn så sover några timmar hos oss i natt.

i morn är det tävling i älvsjö, vi asfalterade ju deras förstakurva i går morse, klockan 7 var jag och johan där med några andra och lade asfalt, sjukt skönt måste jag säga!

va i skogås i dag, här är lite!


In The Ghetto


sorry, vart lite off

nu är jag hemma igen, vart lite off, internetet hos johan har inte fungerat så har inte kunnat blogga, skulle cykla i går med johan så när vi kom till björnsan började det regna, så de blev stan istället, skulle cyklat i dag med, men sen började det ösregna så jag åkte hem, yäää!

haircut

sitter just nu å blir klippt av sarah, känns sådär men de ska nog bli bra, hört hon ska va grym på de! lägger upp bild på resultat sen å hennes nr om nån blir sugen ;) inte snaggat iaf så vissa kanske blir nöjda!

helgen


i helgen var det ju svenska cupen, tänkte skriva lite mer om hela alltett nu, och för en gång skull hade jag ätitordentligt och sovit bra innan en tävling, kanske är på väg att börja ändra mina dåliga matvanor? iallafall så känndes jag pigg och fräsch till tävlingen, hade en helt ny cykel fast en likadan som innan fast blå och annan drevning ("växel") hade ju provat den en sväng hem till mormor och morfar dagen innan så den går nog bra, yee bra där! var för lätt drevning för mig så hände inte så mycket när ja trampa men men, fick brutalåka lite så jag lyckades plocka hem det ändå. kvällen bjöd på middag med mammsen och sedan lite annat skojj. söndagen var det upp tidigare och det var även bättre väder, och mina ben var snabbare, gordon gick då vidare till final och slutade 6a, jag körde helt okej men gjorde lite missar i finalen men vann ändå, så nu borde jag ha säkrat cupen? jag är inte så bra på poäng och listor och så, någon som vet? sen vart det grillning hos sebbe som fyllde 26år, fett gammalt men grattis mannen!


helgens finaler, svenska cupen 5 & 6


6de raka!

en bättre dag i dag, vann alla heat och sedan finalen, smack på den!

5-raka!

var och körde svenska cupen 5 i hallstavik i går, hade en dålig dag med min nya cykel, hade ångest efter 2 kvalheat för att jag visste att jag inte skulle vinna, men på nått sätt lyckades jag samla mig och drog på lite extra i finalen och så gick det hela vägen, så det var nice, nu har jag vunnit 5 av 8 deltävlingar i svenska cupen, ska åka tillbaka till hallstavik nu för att köra deltävling 6 i dag, hoppas jag kan skriva att jag vunnit 6 av 8 när jag kommer hem, men man vet ju aldrig, allt kan hända!

en historia om en dag

ibland pallar man ju verkligen inte med livet, just nu känner jag lite så, mycke, så ska nog sova å se om morgondagen känns bättre! skit samma, ni kan ju i alla fall få veta vad jag gjort i dag, jag har vart i björnsan å sjöstad me johan å cyklat, blivit utskällda av en gubbe som tyckte vi borde växa upp och skaffa riktiga cyklar, sen hem, åt med mamma, till mormor och morfar och sydde in ett par jeans, planerat dagen efter kommande aktivitet som inte blev så ja va me nicole å natalie istället, chill de me ju, skulle till stan å möta jessica som kommer hem men insåg att jag måste sova om jag ska orka i morgon, så nu sitter jag här och skriver om mitt liv....

hörde även en bra grej i morse, when you feel it isn´t your day, you have to make it your day! fast de pallade ja ju inte i dag, så blev skit ändå!

en kväll med rille i björnsan


Happy Kid

kom just att tänka på en liten sak som hände i lördags när mamma ja å gordon va på särsta å badade, när vi var på väg därifrån sen så gick vi förbi en mamma, en pappa och deras lilla son på ca 2-3 år som satt i en barnvagn, och en bit ifrån låg det en tjuga, så ja frågade om det var dom som tappat den, men dom viste inte, åhåå, vilket kap filip, hugg den, men vafan, 20kr, kan ja ju panta lite burkar istället, så ja tog upp den och gav den till pojken och sa att han skulle köpa en god glass för den istället, och han vart ju överlycklig, och mamman och pappan också, och jag med för den skullen, hoppas att glassen smaade väl!

Saknade symaskin!


blingbling å killar i stringstring


är detta en blogg? nej! å så är det de:PpPPpppPpP

man kan ju börja undra asså, förlåt att det vart lite dåligt ett tag, har tänkt i flera dagar att jag måste ta tag i bloggandet men jag har väll somnat eller fått annat för mig, typ...

har vart ute på en hel del festligheter, orkar inte berätta allt, men i måndags morse så var johan, jag matte och erik på ett möte ute på någon ö, ett möte om bmx, os, satsning och lite annat, sen tänkte jag åka hem och sova men jag glömde somna när jag kom hem och hamnade istället på viktorias inne i stan med massa kompisar, en riktigt trevlig kväll än en gång... i dag har jag vart med mackan, sen var han jag mormor, morfar i uppsala på shimano och hämtade lite saker till en ny ram som jag fick i går, alltid kul med nytt, tänkte prova den i dag på träningen men det började regna så jag lagade lite mat istället, har fått en ny favoriträtt, de ni, rekomenderar den starkt till er yngre varelser som inte orkar lägga ner all kärlek på att laga mat, lite vill man ju lägga på brudar respektive killar, aa ni fattar vad jag menar, en lite enklare maträtt men ändå sjukt god, skulle kunna äta den som godis, får ta och göra ett matlagningsprogram i morn kanske... på tal om de så har jag glömt bort del 2 i dokumenteren, faan åxå!

nu ska jag lägga upp lite bilder och sedan sova, peeeace!

bland fjortisar och solsken

dagen till ära spenderades i stockholm med billy, gled runt där och besökte även ung 08, vart är samhället på vag om jag får fråga? och vart var vi på väg, hamnade tillslut i varsin solstol där vi satt bra och bara satt och glodde och hade kul, sen har jag även tränat lite bmx och vart på middag hos mormor och morfar, trevlig kväll det, nu ska jag göra jag vet inte, får se vad som händer!

latest


god morgon världen

så här tidigt har jag inte vart vaken på länge, ställde klockan på 8 i morse för jag ska städa lite hade jag tänkt, men först ska ja vakna med lite facebook i sängen, sen ska jag städa...

var i björnsan i går med johan, fett skönt, hade inte kamera eller nånting me, vi bara gled och hade det skönt, riktigt nice.

kan ju inte dö nyfiken

i går så vart jag inne i stan me emma mackan billy å några brudar på viktorias i stan, ingen aning om va de var men på vägen dit fick ja veta att de va en homoklubb typ.... fast de va jävligt roligt, bra uppträdande och så. vart en trevlig kväll tillslut med sen jävla nattbuss och en promenad i regnet, gosigt!

livet, döden & chipstuttar del 1


home sweet home

äntligen är jag hemma, som jag har längtat.... sorry att jag inte skrivit något men har vart i norge sen sist och inte haft någor internet, vilket har vart väldigt skönt måste jag säga! i norge så var det nordiska mästerskapen i bmx, i Moss, och jag måste bara säga att det var en uselt arangerad tävling, eller själva tävlingen var okej, mer allt runt om som var dåligt, och framförallt så verkade dom inte gilla johan gordon eller mig...?

aja blev i alla fall kanonväder och en helt okej tävling på en skön bana, jag slutade 2a i elit-klassen efter sebastian kartfjord från norge, och det får jag vara nöjd med, johan blev 4a i elit och gordon 6a i junior efter en dålig start och lite strul längs vägen, men ändå sjukt bra kört av broschan!

sen återstod ju bara en jättekul bilresa hem, hosthost.. mamma körde första biten eller aa till örebro, sen körde jag och tro inte att det blev ett hejjans oväder, massa oska och blixtar och allt för mycket regn, lite segt men det gick fint. sen blev det i alla fall en skön natt i sin egen säng, aahhhhh!

lerum

god morgon, nu är vi i lerum, eller utanför lerum ute i skogen hos familjen thorsen.

söndagen bjöd ju på tävling och och allt de, sen en vända ner på stranden men kändes lite kallt att bada, sen tillbaka till banan och så blev det donken.

i går så var vi på väg till lerum när jag kom på att vi borde åka till mölle och snorkla, så vi vänder och åkte dit, och där bjöds det på en sjukt nice dag! sen var det bara bränna upp till lerum, stannade i kungsbacka på vägen och åt lite, sen i lerum blev det lite betongpark innan vi hamnade här.

i dag så blir det ta det lugnt och sedan lite park eller nått, inte planerat något, får se hur det går!

dag 2

god morgon gott folk, efter grillning, lite tatuerande och ett vackert uppträdande med sång av gordon och mig så for jag gordon henke + henkes polare å wille till doken, jävlar vilka historier det bjöds på, en riktigt trevlig kväll måste jag säga, nu däremot ska de bjudas på byta om och sedan cykla, hoppas på en bättre dag i dag!

RSS 2.0