va ska man skriva här då?

bloggar gör man för att fördriva tiden och informera folk om sitt enormt händelserika liv, ibland kan det till och med vara lite händelserikt, haha.

dubbel

ännu en dag på banan avklarad, sitter i bilen nu, mammsen kör nu, blev en repris på gordagen, jag vann och gordon 9a, ska sätta mig och kolla igenom bilderna från dagen å se om det är något av värde....

Filnal dag 1


wide-pics


Svenska cupen 1 - Malmö

I dag var det första svenska cupen för året, riktigt kul var det att köra, hade en rätt pissig dag, hittade inte flytet i åkningen och så, men men, en hel del andra saker runt omkring som gjorde mig rätt irriterad! men men när man inte har flytet så får man ta till sina muskler som man kämpat så hårt för under vinter, så jag löste vinnsten ändå, så totalt sätt en helt okej dag, efter tävlingen bjöd jag mamma på chinamat och sedan tog jag en liten sväng med kameran på stan. kommer bilder strax. ska snart sova och ladda inför morgondagen, då ska de bli åka av igen!

Long drive

jag kan ju säga som så att en morgon med Ms X var ju inte helt fel, den söta rackarn kom med frallor i morse, you made my day! sen blev det köra bil till malmö, kan va onajs, rätt segt också, nu insåg jag verkligen hur tråkigt det är.... stackars föräldrar som skjutsar sina barn överallt... höhö! han i alla fall ner och träna en skvätt på banan, vill inte vara taskig men det är bland de tråkigaste banorna jag kört på, illa malmö!

kvällen bjöd på en fika på donken med robbin, trevligt och mycket skitsnack.... vi killar kan också snacka skit! och nu ligger jag i sängen och ska sussa, försöka samla lite motivation till morgondagen, vart man nu ska hitta den..... höhö

ooh whata night, å så va det inte de :pppPPPpPppP

så kan man ju säga om gårdagen, eller mer gårdagskvällen. dagen däremot var jag förbi shimano med mormor och morfar och hämtade lite saker till helgens tävlingar, sen på ikea och åt lunch, sedan vidare till skolan.

efter skolan var jonas och jag kvar där i väntan på avslutningsmiddagen, hörde något av vår lärare om att det skulle vara lika fin middag som på vår studentskiva, fast den bara kostade 20kr...?! hmm svårt att tro och det var det inte heller, ganska onajs om jag får säga de själv, och sen var det massa tal och skit, vissa mindre DÅLIGA än andra...

studentskiva på BJ, Kunskapsgymnasiets, själv hade jag biljett men mina kompisar jag kom med sa att betala 100kr för att komma in där var någ det sämsta dom gjort någonsin, och då kanske ni förstår hur trist det var där, inte mycket att hänga i gran, men däremot får man hoppas att dom som hade skivan fick en bra kväll ändå!

nu ska jag börja packa lite, åker till malmö klockan 12 i dag, och snart kommer Ms X med frukost, ska bli mysigt måste jag säga.

studentskiva?

dagens planer var en vända förbi shimano och hämta lite saker till helgens svenska cupen i malmö, sen skolan och efter det, avslutningsmiddag i skolan, sen hade vi planer på att fortsätta kvällen med en studentskiva men jag måste hem i någorlunda tid för ska sitta och köra till malmö i morn, men däremot värkar det inte gå några tåg efter 22,09 och det känns en aning för tidigt.... men men får se hur det blir. det är något uppsala borde skaffa! bättre komunaltrafik till stockholm på nätterna för fan!

dagens utstyrsel

när man spelar volleyboll är det viktigt att ha rätt kläder och rätt feeling! så fredrik och jag tog tag i saken och gick igenom vad som var den optimala volleyboll-klädseln och det slutade såhär....

nu var det länge sedan

har inte hunnit skriva på ett tag nu... ska försöka bättra mig!

i dag hade vi klasskampen i skolan, blev fina små shorts å skjorta å lite volleybollspelande, mycket trevligt!

Good morning 80´s

Min älskade lilla sångfågel, står alltid på på nätterna, lixom fett sköönt när man vaknar mitt i natten så är det lite musik på och så kan man chilla ett tag å sen somna om, kan va najs!

ett varv på märstabanan

Jag med nr 1 och gordon 360 som blir 2a!

rainy day

i dag regnade det som fan, i alla fall en stund! förövrigt har mamma och jag var och handlat lite till studenten, sen har jag vart hos farmor och fikat, tatuerat lite, middag hos mormor och morfar och sen till kista för att se på bio med Ms X, det blev Shutter Island, den var riktigt bra men väldigt skum enligt båda oss, tror fan man blev lite knasig själv av den haha, nu ska jag sova, peace out!

En dag på Smith


Smith Optics

godmorgon, vaknade av att solen lökade sönder i mitt rum! nu däremot har jag prec ätit frukost och ska börja packa ner min kolektion och bege mig mot stockholm för att möta johan och sedan vidare till danderyd och smith, ska ha en liten fotosession där, kan va najs, leka lite stekare haha.

kommer med bilder i eftermiddag!

the sun is shining

nu är det sommar må jag säga, vädret på topp och skolan är snart slut, 4 evva om jag inte ska läsa in några ämnen men det hoppas jag inte jag behöver... tänkte jag skulle skriva ett inlägg istället för bara bilder som det blivit på sistonde men nu kommer jag ju inte på något att skriva.. typ ska till smith i morn med johan och fota, lite solbriller från dom och sen lite av mina kläder, kan va najs! sen blir det hem och chilla me johan och sen lite grillisch at sebbes plejz!

Skogås


yesterday night


Gordon & Jag en vacker dag!



fan va varmt de e!

hallå va de inte typ istid nyss?!

nej fifan nu e de soligt må jag säga....! kan va najs!

grillning på bmx banan

morgonen bjöd på träning på bmxbanan me gordon och så var nenad från IGU där och kollade, sen chillning och en sväng förbi farmor, sen ringde mackan å sa att de brinner på bmx-banan så mamma ja å kattis brännde dit och tro fan att det brann när vi kom!




some pics





så kan de gå!

streetjam i uppsala, alexandros å ja började me en vända i rampen me lite filmning och sedan begav vi oss till uppsalas gator, inte riktigt min grej men.... sen droppade jag 360 ner för en trappa och då gav min cykel upp lite...


sen har jag brännt sönder mina axlar å nacke och det svider satan..!

2 pics at me by Alexandros


Streetlife is hard life!

vaknade nyss om kände mig inte på hundra i kroppen, var i sthlm hela dagen i går med johan och alexandros och körde, alexandros filmade massa till nästa film och sen fotade han även lite, en sjukt rolig dag, tack grabbar!

ont i kroppen men inte får man vila, ska till uppsala i dag me samma boys som i går och köra ett street-jam, ska filma där också så hoppas jag kan lägga några sköna grejjer, street är ju inte riktigt min grejj men lite kanske man få till, haha

fekke i väsbyhood!

allt e på topp, fekke i väsbyhood, fett me sköna lirare!

i morn bir de cykling på hög nivå...... eller?!

filip loooove natalie ahlberg och nicole thorson

One night in Sthlm

i går var det grabbkväll, jag sebbe johan å sebbes latinopolare, hade en trevlig kväll, började med en fika i Malin och Johans nya lägenhet på kungsholmen och sedan till söder till lacocaratcha, sen begav vi oss vidare till sture och där hamnade vi på spy-bar, trevligt måste jag säga men däremot blev det riktigt seent! men men skit samma, hos farmor nu och har precis sytt klart min senaste jacka, en röd jeansjacka... vart helt okej.

nu ska jag tillbaka till stan med gordon och shoppa eller nått.. mysigt värre!

Grattis Johan

i går fyllde gamle johan år, 26 stekiga år blev han, GRATTIS! och det firade vi med att gå ut och äta på fridays med lite vänner och sedan spela lite biljard, en riktigt trevlig väll.

i dag blir det skolan och sen får jag se, kanske en liten cykelrunda...

gårdagens skogåsbesök


så ovärd dag!

ibland blir man ju irriterad, åker till skolan och sitter där å gör ingenting, kollar lite projektredovisningar och sen åker hem, wooow kan inte bli mer spännande asså, tänk vad mycket mer vättiga saker jag skulle kunnat gjort istället.....

ooyes

jag håller mitt ord! jag köttade sönder i går, och gordon körde bra som fan fast sladdade omkull i finalen i går, bra kört ändå! sen blev det middag hos farmor med camilla pia mamma och gordon, mycket mysigt, sen en sväng förbi malin jessica å carro och sedan hem och slänga sig i soffan framför en film med mamma och gordon, toppendag!

och nu back to work, sen till stan och cykla lite tror jag, peace!

godmorgon raceday

lördag och det är dax för årets första tävling, ligger fortfarande i sängen men ska strax upp och klä på mig. ska bli sjukt kul å köra lite, hoppas de går bra också...!

Do it for farfar session!

en bild som togs av Måns Dohns i går under cyklingen i björns trädgård, tack måns för en tyng bild!



kolla även in hans fotoblogg: http://dohns.wordpress.com/

Life is now

hade prov i morse, gick helt okej, sen vart det lite chill med fredrik, trevligt trevligt. sen tog jag tåget tillbaka till märsta för att möta farmor och bjuda henne på lunch på china-resturaurangen, en mycket trevlig och över förväntan glad lunch, skönt att se henne må så bra trotts allt, hon tar det så rätt, minns honom istället för att sörja honom, stolt över dig farmor!

sen åkte mammsen, jag, gordon och ludde till uppsala igen, mamma och jag för att leta efter nått jag önskar mig i studentpresent, och gordon och ludde för att träffa nå brudar...... ojjdå grabbar!

sen tog mamma och jag en sväng till barkaby för att kameran hon skulle köpa var slut i uppsala, men de var trevligt de me... haha

nu ska jag äta lite och sen upp till emma och mackan, och nu vet ni allt om min dag, yeee!

årets första tävling i morn å dra å bada va jag ska köra skiten ur alla!!!

Nationella

amen kul då, kunde dom inte lagt det en dag man ändå skulle till skolan, nej då lägger dom provet tidigt på min lediga fredag...... inte bra inte bra, men men ska dit och göra det i alla fall och sen får jag se om jag hinner hem innan mamma ska till uppsala. ska ta en runda på stan och lite så, mysigt mysigt!

Min videoblogg till farfar!


Rest In Peace Farfar!

i dag hände det, men vi visste att det skulle komma förr eller senare så som han var. men ändå hårt som fan, men jag sörjer inte, jag minns! jag minns honom som den härliga farfar han vart åt mig.

Björns

godkväll bloggisch!

kom nyss hem från björnsan, var och tränade på banan i mörsta och sedan drog alex rille och jag dit och körde vidare, riktigt kul var det och blev rätt sent också, men de e nice, skönt att cykla på kvällen! hade ingen kamera med men la lite sköna grejjer, ska nog ta med kameran och filma lite nästa gång!

peace out världen och peace in sängen!


rilleboi


måndag..... IGEN

godmorgon efter en kanonskön helg med mycket händelser, tyvärr inte haft tid eller lust att blogga men nu kanske man får ta sig lite tid så att skiten inte dör ut helt....

ska snart kliva upp ur sängen å sen till skolan, inte så sugen på de men får bli så ändå, sjukt sugen på att cykla men tyvärr kommer det nog inte hinnas med denna stressade dag. men i morn så finns det tid så de blir nice.

RSS 2.0