cold

efter en enormt tråkig dag med inte ett piss att göra så åkte stian och jag till kvadrat (ett köpcenter) och spenderade lite tid, nu spelar jag återigen tv-spel och ska snart åka ner till byn för att träna stab, efter staben så ska jag till orstad och spela fotboll med jobbet, kallt!

Lost!

känner mig bara så läss på allt! eller egentligen inte men aa. ska sova nu i alla fall, god natt!

THIS IS NORWAY 3


Sliten!

Julbordet som visade sig vara en fest istället var mycket trevlig, mycket sköönt folk och bra stämning! Förkrök hos kristian och sedan middag och diverse på stallet på bryne, sen en liten tur på ett annat ställe på bryne som sög. sedan avslutade vi med efterfest hos kristian igen och sen körde jag hem halv 4. en aning trött nu men ska ut och streeta me stian nu, peace!

stress

efter en stressad dag på jobbet så väntar julbord. måste skynda mig, peace!

God morgon världen!

För ca 2 timmar sedan så ringde min klocka, awesome! Nu däremot sitter jag nyduschad och äter frukost efter ett inte allt för kul intervall-pass. Jag hade stora planer på att sova 2 timmar extra istället för att träna men jag kände att det var lika bra att göra de då så kan jag ta det lugnt sen istället. Och så vet vi ju alla att det inte kommer bli! Nu ska jag njuta vidare av mina rostade mackor, peace!

kläder för väder 2.0

åhej, sitter och äter nu och så skriver fossa på face att han och jag ska köra gates klockan 3, stressa filip! och vädret är ju kanon men lite kallt bara, -8 och så ska man ut och träna, inte van vid det, hemma hade jag legat i soffan istället haha, men bara att klä på sig något varmt, om jag hittar något så varmt..!

Min Bror & Jag



-10

Nej! men det kunde vart vad man skulle ta bor från Johans ålder för att få hans mentala status! Däremot är det hur kallt det är ute. Ingen snö än men kallt är det. Riktigt jobbigt på jobbet när man ska leverera ut varor och så men man är väll en viking höhö. Nu däremot ska jag krypa ner i sängen bredvid mitt varma element som jag köpte i går, ett riktigt bra köp!

Food thölivery

good afternoon people, jag befinner mig just nu vid köksbordet i norge, alltså vårat köksbord, mitt tillstånd är nyduschat och nyäten och planerna för kommande timmer är, klä på mig, åka med lunch till johans jobb, sen hem och spela lite tv-spel innan jag själv ska på jobb, måste bara tillägga att min taklucka på bilen hade frusit fast i morse när vi skulle hem från träningen, var kanonfint väder så tänkte fira med lite taklucka men nejnej, de gick inte för sig. så jag firade mer att hissa ner rutan istället!

Ett kallt Norge

Kom ju som sagt till norge i går kväll, han bara lasta ur det viktigaste ur bilen innan jag somnade i sängen, helt slut efter 13 timmars bilkörning. Däremot så tog jag lite sovmorgon i morse för att sedan sätta mig i bilen som var enormt kall, -8,5, och köra till gymmet. Skulle bar gymma lite lugnt men ingenting funkade, var alldeles för sliten så jag sket i det! Nu håller jag på att laga mat, ska bli grymt gott!
Satt även och funderade på att skriva lite tankar och funderingar, men sen kom jag på att det finns bara en sak jag tänkter på, känn dig träffad Hanne Kristina Kruse! Hade i alla fall en underbar helg med dig och det är inte så länge tills vi ses igen<3

Norge i morgon

sitter och myser med hanne nu, har precis packat inför i morgon, åker ju tillbaka till norge, seegt med bilköra, men men 3 veckor å sen kommer hanne till norge så det blir mys! ska sova nu så jag orkar, peace

en dag extra

efter en stressad helg med bilkörnig och gala så kände jag att jag tar nog en extra dag hemma i sverige med hanne, aldeles för underbar för att åka tillbaka redan nu, så jag åker i morgon istället. i dag blir det lunch på kina med hanne och sen en sväng till kista kanske, spelar inte så stor roll vad som händer när jag är med henne!

Årets BMXare 2010

i går så åkte hanne och jag ner till jönköping för att gå på cykelgalan, riktigt god mat men tyvärr lite långtråkigt, men fick iaf spendera en massa tid med henne! jag vart årets bmxare även detta år vilket var kul. också kul att träffa allt folk och det var väldigt uppskattat från förbund, sponsorer och även allmänt folk att jag kom hem från norge för att gå på galan. nu så ska vi gå en sväng på mässan och sedan fara hem till märsta igen.

Dubbel Day

Dygnarn himself! har vart en lång dag eller dagar för mig nu, gick upp klockan 7 i går för att träna stub på gand, sedan hem och äta lite för att därefter träna uthålighet på crossfit. efter det blev det packa för sverigeresan och sen på jobb 3-8 typ. sen så tänkte jag köra 4-5 timmar på kvällen och stanna och sova lite men det var så sjukt kallt ute och jag var inte trött så jag körde 13 timmar i sträck och kom till märsta klockan 10.30 i morse. åkte raka vägen till hannes skola och överraskade henne, helt sjukt vad jag har saknat henne! sen åkte jag vidare till gordons skola och snackade lite med honom och sedan vidare till mammas jobb, hade sagt till mamma att jag började resan i morse så att jag skulle komma hem i kväll så hon fick en rejäl chock när jag dök upp där! sen sovmnade jag klockan 1 så var vaken i 30 timmar, men har sovit 2 timmar och sedan vart med gordon lite, nu ska jag fixa lite smått och sen kommer hanne :)

Upp Next

nu på fredag åker jag till sverige igen för att på lördagen närvara på cykelgalan och ta emot pris för svenska cupen, med mig till galan har jag hanne-babe, ska bli sjukt mysigt. sen så planeras ett träningspass med klubben på söndag kväll, och åker tillbaka till norge på måndag så blir en hel del bilåkande denna helg. skka försöka få in lite bilder och film från galan också.

tisdag den 16 november, koselig dag!

en sådan skön dag, gick upp tidigt och tränade för att hinna till banken klockan 9 och skaffa norskt bankkonto. nu sitter jag i soffan i en onepiece och bara har det skönt, riktigt skönt måste jag säga, önskar det fanns fler av den här sortens stunder! ska ner till byn senare och fixa lite på johans jobb och sedan kanske köpa nån till onepiece, så sjukt sköna!

strul med datorn men nu så, del 2 är här!


i dag kommer del 2

nu äntligen har jag tagit tag i del 2, den kommer i kväll! kan jag nästan lova nu åxå haha!

indoor

både gårdagskvällen och denna kväll spenderade vi på inomhusbanan i sviland, en liten go bana med mycket variation, sjukt skönt att kunna köra utan att bli blöt och geggig! nya hojjen är riktigt nice! fortfarande lite delar att byta så den blir lättare. filmade lite i dag också så det kommer med i del 2 som igentligen borde vart klar för 2 veckor sedan typ haha!

SWEDEN

nästa lördag är det ju cykelgalan i jönköping och jag fick inbjudan i går... så lite kaosat men nu har det iaf löst sig så jag ska köra hem på fredagen, galan på lördagen och tillbaka till norge på måndagen, mycket bilköra den helgen, hoppas kunna komma med lite bilder och film från den också.

New ride!

här är det nya vrålåket! en redline pro xl 2011 med shimano/pro komponenter. ska på andra hjul och förmodligen annan sadel till våren. 21" tt och är lätt och smidig.

15 december!

nu är det bara 36 dagar kvar tills hanne kommer! längtar en hel del kan jag säga!

sol och kyla

äntligen har vätret här i norge blivit bra! men det har åxå blivit väldigt kallt... körde dock lite trails i går men kan ju inte påstå att det gick nå bra. men blir nog lite körning i helgen om vädret tillåter. i dag har det vart ett 2 timmars gympass och massa mat därefter, ska sedan till klepp och köra lite gates och sedan jobba, skönt på jobbet det är så avkopplande. ska klippa film också så det händer något här på bloggen haha

netop vaskat bilen min

hei jeg heter filip og snakker kjempe godt norsk! i dag har jeg vaskat bilen min, og varit på jobb, jeg har og trenat gym i morse!

om gått har det varit gym, tvätt av bilen i det sjukt kalla vädret! sen åkte jag och jobbade, var en trevlig kväll på jobbet och nu sitter jag och försöker få ordning på introt till this is norway men går inge vidare..

dåligt med blogging!

nu har jag fått mycket klagomål över dåligt med uppdateringar och orsakerna till detta är:

1. spelar på tok för mycket bridge builder, ett vädigt dåligt spel då man ska bygga en bro som ett tåg ska åka över utan att bron går sönder.

2. upptagen att tvätta ur vaxet ur håret efter lördagskvällen som vi spenderade på byen.

3. suttit och försökt få till ett intro till this is norway, men det går inte någe bra!

4. skulle blogga men satte mig och mös i en onepiece istället, jävligt sexigt!

5. var och såg jackass 3d på bio i dag, var väll okej,


Trötter

helt slut asså, ändå har jag sovit bra länge, somnade strax efter 10 och gick upp 7 så vad är problemet?! har vart och tränat stub nu på morgonen så ska ta lite och äta och sen sova en sväng innan nästa träning som är intervaller ca 1. förövrigt så får vi ett kylskåp i dag så att vi kan ha lite mat hemma, blir ju kanon de!

Hur vuxen är du? 2.0

förlåt, glömde att det ska inte stå hund, ska stå husdjur, och ja det har jag, stian heter den och vet inte riktigt vilken ras det är men ett husdjur är det i alla fall!

Hur vuxen är du?

Jag:

Körkort - X
Bil - X
Lägenhet - X
Flickvänn - X
Jobb - X
ICA-kort - /
Barn - /
Hund - /

Total - 5/8

elköp

i dag var första dagen på jobbet här i norge, jag jobbar nu på elköp, samma som elgiganten fast norska! verkar vara väldigt roligt folk att arbeta med så hoppas på att det blir nice! ska jobba i morgon också, ska bli skönt när man kommer igång med allt, så man kan bli lite självständig...

RSS 2.0