Level 10, nja kanske 0,9!

Gårdagskvällen bjöd på middag, eller rttare sagt stians mamma bjöd på enormt god middag! sedan så blev det vorsj hos joar med alla boysen för att sedan dra sig in till stavanger. va väll sådär på stället vi var på så drog vidare, några drog tillbaka till sandnes på nån hemmafest men jag johan stian och sondre stannade kvar och gick till sky, stället vi var på i somras, alla säger att det är ett skitställe å blabla men det var i alla fall lite drag där så där spenderade vi en timme kanske.. nu är jag i alla fall vaken igen och funderar på om jag ska upp och äta lite frukost kanske, dvs om det finns nån frukost hahaha!


moving

i dag fick vi nycklarna till nya lägenheten och har även hunnit med att flytta, har ju inte så mycket saker haha, allt får plats i bilen... men fullt i bilen blev det iaf! lägenheten är en källarlägenhet som är relativt stor med 2 sovrum och kök och vardagsrum som sitter ihop och ett stort badrum för att vara en lägenhet vilket är skönt, i alla fall när man tränar mycket och har mycket lökiga kläder och så haha! ska göra en this is norway cribbs som kommer vara med i del 2 på serien, och så här såg min kära bil ut när den var packad, kan säga att det tog i lite då och då haha....

Äntligen en teaser så ska jag jobba vidare på del 2..


this is norway

nu är jag klar med introt till serien, sen ska jag börja klippa första avsnitter så det kommer förhoppningsvis ut på bloggen i kväll eller i morgon!

Vilken kväll...

å går så skulle vi ut på byen i norge, var planerat stavanger men hamnade på bryne... hmm måste säga att det sööög så sjukt hårt, haha! hela kvällen var rätt fucked up!

i dag däremot är vädret på topp så blev lite street med stian som kom hem från egypten i går, han var även och bankade på hos ss klockan halv 9 i morse, jävligt kul stian! sen så körde vi sprinter med joakim och kristian och efter det så blev det middag hemma hos dom, riktigt gott, nu  kväll blir det nog lite mer street...

godnatt norge!

sitter hemma hos martin och chillar nu, ska hem och sova strax, vart och tränat starter med fosså och sebbi, najs fast det var dåligt väder...!


för jag har bara, regn hos mig..!

jadu vädret i detta land är väll inte det roligaste... förrgår snö, i går regn, i dag regn, kallt..
som tur e så håller banorna ganska bra för regn så det går att köra rätt bra ändå.

men vart är alla parker?! får ju ångest fan! har inte cyklat park på vet inte hur länge, ska köra gärnet när jag kommer hem i jul! CA för fan!

SNÖÖÖ!

i går kom den så efterlängtade snön haha, var ute och tränade och så började det vräka ner så det blev till att ut och sladda med bilen!

twitter på bloggen!

nu har jag skaffat twitter och allt, förstår mig inte riktigt på det men de ska nog gå bra, har även fått in det i en sidospalt på bloggen så nu kommer ni få se en hel del småskit vad jag har för mig, slippa göra ett innlägg för varje gång. ni som har twitter så är det bara att lägga till mig där också!

igång

nu har træningen dragit igång på riktigt, rejælt gym i morse och sedan massa chill och avslutade kvællen med starttræning på sviland och nu ær vi hos grønsund då anders tatuerar bror sin haha....! har æven kollat på lægenhet men ska kolla lite i morgon också så får vi se hur det slutar...

En bild på bilen efter stripning på cedecor


I morgon börjar resan

dagen har bjudit på lite fiskande men tyvärr utan napp.. lite yatzy och sendan en session på banan med andre och martin följt av middag på chinaresturang med massa bmxare, sedan for vi till någon de kännde och badade, skönt var det och i morgon så börjar det hårda tränandet!


Hard Work!

börjat träna lite smått men kommer igång ordentligt på måndag, riktigt skönt sa de bli. just nu är vi hos joakim och har kollat film, skönt! ska leta lite lägenhet nu också, hoppas hitta något i veckan!

Norway

What happens in Norway stays in Norway!

Resan gick bra men lite segt, kom fram i går, har hunnit fiska och cyklat å lite skit, nu ska vi leta lägenhet och jobb!

god natt sverige!

nu äntligen ligger hanne å jag i sängen efter en lång dag med gym, stripade bilen, va å handlade med farmor, packat gärnet, helt sjukt mycet saker som ska med..!

vet inte än om vi kommer ha internet i början i norge så kanske inte blir något bloggande på ett tag men ska försöka så gott jag kan! kommer även komma en serie, ett avsnitt i veckan, ska försöka det i alla fall.

nu ska jag sova lite så jag orkar köra hela vägen i morgon, peace

packa kanske

måste börja packa ju... men det är ju en dag kvar hallå haha!

maxat

shit, på onsdag åker vi, nu är det inte länge kvar och jag har fortfarande sjukt mycket kvar att göra, meckat bil hela gårdagen med mange, tack för hjälpen! sen fikade jag med malin nicole frida jessica å gordon. och sen åkte jag och hämtade hanne babe och meckade lite mer bil och sen hem och hade en skön kväll.

i dag har jag vart och besiktat bilen klockan 7, nu ska jag och gymma och sen är det massa saker jag ska försöka hinna med..

Snart bär det av

Norge, onsdag troligtvis, myket pakning, JA! haha

i dag vaknade jag bredvid en viss liten kvinna jag kommer sakna väldigt mycket när jag är borta, försöker spendera, eller mer njuta upp så myket tid som möjligt med henne nu innan jag åker, skjutsade henne till jobbet, åkte förbi bmx-banan där det höll på att byggas om, hem och fixade lite, hämtade gordon oh åkte och fikade på tantbrun i sigtuna där hanne jobbar, mycket mysigt, ojojoj vad vi fikade haha, sen blev det kista med mamma gordon och hanne, kollade skor åt gordon och hittade ett par mycket snygga men tyvärr inte i hans storlek.. nu blir det chill med gordon ludde å kanske mackan!

i morgon blir det mecka bil, en avskedsfika med lite polare å sen en kväll med hanne!

Japanese Silk 2.0


vad på G

ojojoj nu händer det grejer måste jag säga...! håller på att sy en höst/vinterjacka, hoppas den blir bra haha! sen planeras flytten till norge för fullt, eller flytt och flytt, blir mer en lång semester haha, det är ju inför vm i köpenhamn nästa år, så ska johan och jag bo i noprge tills dess för att få lite bättre träning och förutsättningar, tyvärr måste jag säga att svensk bmx är bara skit! så vi får gå vår egen väg istället, känns jättejobbigt att behöva lämna allt här hemma men allt det viktiga för mig jag lämnar kommer finnas kvar när jag kommer hem, förhoppningsvis haha!

tidig morgon 2010

vaknar alltig innan klockan ringer? har nån ställt min hjärna lite i förväg? fast ändå rätt skönt! nu sitter jag och äter, ska iväg och gymma med gordon snart, måste bli lite biff haha, nej men har vart hostig länge och inte kunnat träna, men nu ska ja ta tag i min småfeta kropp och förvandla mig till supermegabiff! sen blir det uppsala med farmor och hanne i eftermiddag, mycket mysigt!

fuck life 2.0

norge? ja nu lutar det åt att det blir flytt till norge inom kort, ska bli kul, men åxå sjukt jobbigt, men vafan känner att ja pallar inte bry mig, får bli som det blir....

Ojj, 3 dagar utan bloggisch

nu var det ett bra tag sen sist, haft fullt upp med både det ena och det andra, har i alla fall fått på lite roligare fälgar på bilen nu! sen har jag spenderat hen hel del tid med hannebabe, är förövrigt med henne nu, var nyss hos henne och åt middag, ska nog snart sussa, ska åka till halstavik i morgon bitti och tävla, bara hanne och jag ska åka, vuxenpoäng yäää! ska bli riktigt mysigt!

RSS 2.0