Rebecca!


tyng tattoo


såja

ja nu var det länge sedan, har helt enkelt inte orkat skriva eller något, ska ta tag i de nu! det som hänt sen sist är att jag haft mycket att göra, vart med hanne, vart och kollat bilar, köpt en bil å lite annat kul! i dag ska gordon, ja å ludde städa ur pärlan, riktigt vrålåk, rebecca heter hon föresten, Grrrr!

Sköna gnuggisar fan!


Himlen är oskyldigt grå....




KÖRKORT

nu äntligen är jag klar med allt och har fått mitt körkort, fett skönt är det, klarade både teorin och uppkörningen påförsta, yeee!

8/8 - en helt okej serie!

då var den 8de och sista svenska cupen körd, ennu en dag med lite pissigt väder men blev okej ändå, lyckades kamma hem denna också och satte även personligt rekord att vinna alla 8 deltävlingarna i svenska cupen.

sen hade dagen en hel del andra saker att bjuda på, jag lackade ur på min såkallade far och hans äckliga "kompis" som igentligen är hans flickvänn, båda 2 är så jävla pinsamma, usch! sen en lång bilresa hem med mamma för att sedan träffa hanne en sväng, och nu ska jag sussa lite, hoppas jag inte hostar lika mycket som nätterna innan !

7de raka

i dag var det deltävling 7 i svenska cupen, är riktigt hostig och mår inte bra, rullade bara runt i kvalheaten och var nästan säker att missa pallen men i finalen fick ja på en rätt okej start å sen bar det av mot vinnst, hade lovat min mor att om jag vann i dag skulle jag bjuda henne på restaurang, så vi for in till ängelholm och gick och letade, hittade en som verkade bra men dom var så sjukt sega så vi gick vidare, där var dom betydligt snabbare men maten var inte den fräshaste, mamma beställde kebabtallrik å fick nått med massa fett på bara, sen när började det vara fett på kebab? sen fick hon en kycklingtallrik istället som bestod av kycklingtärningar i form av fett, så blev ingen mat för henne, jag fick däremot i mig en entrecot som inte var allt för fräsch den heller, så jag klagade vidare, äckligt ställe måste jag säga, synd att ja inte kommer ihåg namnet så ja kunde varna er haha! vi mötte några andra bmxare som kom in när jag stod och klagade så dom gick därifrån och valde förhoppningsvis något bättre!

fucking hosta!

hostar nå grymt mycket asså, inte okej, å vill man ha bra hosmedicin får man ju gå till dårhuset med andra ord kallat vårdcentralen, men kanse får göra det nör jag kommer hem ändå..!

nu däremot ligger jag i en säng i munka ljungby strax utanför ängelholm, sovdax strax, svenska cupen i helgen, sugen på att cykla men inte på denna bana å i detta väder...

tidigare denna dag var jag i sthlm och gjorde körkortsteoriprovet och fick 57 rätt å man behövde 52 för att klara de så det var nice, sen träffade jag hanne tills jag å mamma skulle åka, trevligt värre!

nu ska jag sova, peace

hard times at märsta station

ibland blir det svårt och jobbigt, det sjuka är att saker man verkligen inte tror kan vara svåra är galet svåra och saker man aldrig trodde man skulle klara går utan problem? r det vårt sätt att uppfatta situationer och bedömma vår förmåga? eller är det bara att svårt är lätt och lätt är svårt? vad poetisk jag låter, ska fortsätta med min fil å flingor istället, peace


snowboardlover


Chill kväll med Miss X, höhöhö

efter en underbart seg dag som det inte hänt så mycket i, eller jag övningskörde en rejäl sväng med morfar vilket var trevligt och skönt, även fixat lite cykel inför helgen. kvällen har bjudit på lite ritande med sarah till hennes systers barns fotoalbum och sedan kom Miss X så vi åt middag å kollade på idol, nu sitter vi bara och myser och ska nog rensa lite jeans eller nått, mycket trevligt!


En tur i skogen


personliga meriter

gordon och jag hade ett litet samtal i går om personliga meriter och kom fram till att vi ska göra en varsin lista på våra personliga meriter och sätta upp i rummet, perfekt om man känner sig nere eller vad som hällst, en personlig merit finns det inga definitioner på, det är lite vad man själv känner.

Gymsession

godmorgon, prec ätit frukost, ska börja dra mig mot bussen för att åka och gymma med gordon och rille, ska bli biff! glömde blogga i går men var i alla fall ute i skogen och plockade svamp med mamma och gordon, lägger upp bilder senare i dag, sen var jag och cyklade med johan en sväng också, måste kila nu, peace

Johan Fransson


Upplandscup 3 Uppsala

i dag är det tävling i uppsala men jag avstår från att tävla eftersom att det ändå bara är en liten tävling och jag känner inte riktigt för det, men hoppas vätret inte blir allt för dåligt för er som ska tävla! själv ska jag en vända till stan och införskaffa lite t-shirtar, man undrar ju vart alla har tagit vägen lixom...!

Inception

sovdax nu, efter en irriterande å inte allt för bra dag, började med en lång skön sovmorgon, sedan lite allmänt fixande hemma för att sedan åka till stan och streeta me joha alexandros dogge å kimme, men mycket blåst gjorde det tråkigt och en misslyckad tailwhip å en igen uppskrapad hand fick sätta punkt för den aktiviteten, johan och jag for därefter vidare till åkersberga för lite införskaffning av diverse välbehövliga föremål för att sätta bläck i kroppen. kom därifrån tidigare än planerat så en middag på donken, trot eller ej! men en middag visade sig bli mest en lång väntan i kön, seriöst, ta in lite personal! illa, tyckte synd om tjejen i kassan... sen var det hem och duscha fort som satan för att sedan åka på bio med hannebabe, linda, lindas boyfriend fredrik å sofia, skum film men väldigt bra, när man väl fattade den, tog en stund, nu ska det sovas så vi orkar en morgonpromenad i morgon, peace

when things comes around

mycket som händer nu, inte mycket tid över, eller igentligen har ja ju de, men på något sätt så är allt jag ska göra planerat på samma tid typ, men men tror att jag ska skaffa mig en kalender att skriva upp allt i, kanske.. och mitt i allt detta så planeras en flytt till norge,allt är bara kaos, ska ta körkort också. ska ringa johan nu och se om han vill leka, peace

Å då var det kväll igen!


Måns Dohns feat. Filip Gustafsson


Alexandros Bakos feat. Filip Gustafsson


Biff?

i morse så blev det gym med gordon och rille efter en natt med inte allt för mycket sömn, var ute på en sen kvällspomenad i går vilket var väldigt mysigt och skönt, fler sådanna önskas! gymmet gick bra, helt slut efter, men de e skönt! sen blev det lunch på arlandagymnasiet och lite chill, en hel del roliga saker, pland annat några dagens dissblickar hahaha, önskar de fanns på film! nu dax att göra lite mästerverk jao!

Skogås PhotoSession 7/9-2010

alexandros, måns och david var och fotade i dag, här är några bilder av alexandros, hoppas kunna få fram de andra så fort som möjligt!
http://alexandros.se/filip-gustafsson/

en bit på vägen

en bild på johans arm igen, nu är de bara klockan å texten kvar....

Stockholm City Street Jam, Jag i röd keps


En liten shortcut från skogås


sliten söndag

i går var det ju skogås jam, sjukt kul med mycket folk å grym körning! kul att mtb var samtidigt som bmx också, blev ännu mer folk än vanligt då. tävlingen gick la bra, gick till final men missade pallen, men men, kul var det och feta trix lades! kom hem typ 9, så då var det bara till att laga en god middag som jag åt tillsammans med Ms X, vilken dag måste jag bara säga, helt kanon!

i dag är det söndag och jag är mör i kroppen sen i går kan ja säga, även en sönderskrapad hand, och det är streetjam i stockholm, jag och dogge ska dit, men ja ska nog inte köra, bara glida runt å kolla, street är ju inte min grej riktigt, kanske glider in och lägger nått fett..

Skogås BMX Jam 2010 - Video


The Franssons

jag hade ritat en grej jag var sugen att ha, men sen kom johan å sa att han ville ha den istället å så slapp ja kladda på mig själv så han fick den, den är inte klar än, han vet inte hur han vill bygga på banderollen uppåt eller ett varv runt armen, sen vilken text han vill ha vet han inte heller men ska nog bli bra såsmåningom!

 

här är då lillasyster fransson som det blev en fjäril på, finns inte mycket er att säga om den men....!


Skogås BMX Jam 2010

ja det är i dag, vädret ser väll ut att vara sådär... hoppas de blir bra ändå, segt att det inte är några härifrån som ska åka dit, alla kommer senare, tråkigt värre, men men, nu ska ja upp å äta frukost!


golf, sport eller skämt?

i dag ringde johan tidigt som fan, vi skulle tydligen till uppsala å köpa delar till hans bil, sen blev de subway, han som jobbade där va ju ett riktigt stolpskott, hade tydligen vaert chef över alla MAX i sverige, kan inte gått så bra eftersom han nu stod å gjorde mackor på subway...? sen blev det hem och leta fram golfklubborna, å upp till ranchen för att slå lite, vi kände oss inte tillräckligt fina där men vafan, det är väll en sport och inte en nobellmidda vi va på, eller? aja vi köpte oss lite bollar å sen slog vi hejvillt, haha kul hade vi ända tills det började ösregna, då åkte vi hem och tatuerade johan istället, nice som fan blev de, fast inte klart än, ni får se en bild sen.

en sak jag tänkt på, om man rotar i en godispåse med bara gott godis så får man ändå bara upp en man inte vill ha just då! prova sätta in den i andra sammanhang ni ska ni få se vad som händer då!

nice tits! ja mena tats!


RSS 2.0