Striped Car

I onsdags var jag på Cedecor som har hjälpt mig med lite smått och gott under åren, här är lite bilde på det senaste, är själv mycket nöjd med en diskret men ändå lite utstickande stripning, tack så mycket mackan och cedecor!
Allt är i matt-svart förutom texten på fram och bakrutan, vilket ger en väldigt speciel nyans-skilnad.

Sommarväder

Nu har våren kommit men känns mer som sommar ju, vilket är kanon för utomhus-cykling, blivit en hel del i skogås och även på märsta-banan som är ombyggd så då är det alltid lite extra kul att köra. Nästa helg drar Svenska cupen igång i Malmö, så mor och jag tar oss ner dit över helgen.
Nu väntar mat efter ett gympass i Väsby med Gordon och Dogge och sen blir det ut och spela basket i detta kanonväder och kanske bli lite brun!

Dag 2 - Falun

Redo för dag 2, blir lite spenst och fystester i form av övningar med egen kroppsvikt, sedan hemresa.
Gårdagen var det också fystester men då marklyft, benböj och bänkpress. 200kg i marklyft, 165kg i djupa benböj och tyvärr bara 90kg i bänk, surt när jag tog 100kg för någon vecka sedan. Eftermiddagen cyklade vi velodrom som var ett tag sedan sist men var ganska enformigt nu med. Kvällen bjöd på god mat och sedan så somnade man ju ganska ovaggad!

Falun

Befinner mig nu i falun för att göra tester med landslagsgruppen, var väll inte jättesugen i går men blir nog helt okej. Fint väder för en gång skull så skulle sitta fint med lite street istället för att vara inne på ett gym.
Kommer hem i morgon eftermiddag och i veckan blir det nog stripa bilen, och kanske lite annat kul, sista veckan på dagis, svea-elit i älvsjö och förhoppningsvis lite street!

Blött

I dag var jag för första gången på detta år på bmx-banan för att cykla lite med ett fåtal entusiaster, mjukt i backen var det men fick ändå lite cyklat och så är det ju kul att träffa lite folk efter vinteruppehållet. Hoppas på bra väder framöver!

Nytvättad bil

I dag har jag bytt till sommardäck på mammas bil och sedan tvättat min nya pärla, sen blev det fika med Gordon, mamma, mormor, morfar, karin o conny. Förlåt att det blivit lite dåligt med bloggande på sistonde, mycket jobb och lite att skriva om å inga roliga bilder heller, men får väll göra ett ryck nu när BMX-säsongen drar igång.

RSS 2.0