Mycket tjat men så här ligger det till!

hejsan, tänkte bara lägga ett litet inlägg om hur det ligger till så alla har saken klar för sig. med tanke på den stora diskusionen på swebikers om mig och mina sponsorer.

först vill jag tacka för att filmen fått så stor uppmerksamhet, skit samma om inte all uppmerksamhet är bra, men mina sponsorer syns iaf. + att mitt namn kommer ut och syns.

lite om mitt liv, jag tävlar i bmx racing, har vart 6a och 7a på VM, just nu kör jag i landslaget  i racing och är sponsrad av DC, GT, Smith Optics, Rite.se, Shimano. i diskusionen så värkar rite vara den mest omtalade sponsorn. alla sponsorer är via racingen, men för oss raceare är street och park en stor del och bra träning, så jag kör mäst för att det är kul, och mina sponsorer blir ju bara glada ju mer jag syns, så därför hjälper dom mig med street/park åxå. som till exempel DC, dom ger mig vinterjackor och hela köret, men inte fan cyklar jag med en stor vinterjacka? innom racing vet alla ( ALLA ) vem jag är och därför är allt runt omkring cyklingen lika viktig för mig och mina sponsorer som själva cyklingen är, och resultat får dom från racingen, inte för att mina sponsorer kräver resultat, dom vill mer att jag ska vara en trevlig person som syns på ett bra sätt, har ni mer frågor så är det bara komentera så ska jag försöka svara på dom.

här är en liten film på vad jag igentligen håller på med......Racing
Jag i den gula ledartröjjan, just nu leder jag ju svenska cuppen i elit ( högsta klassen i sverige )

Och här är något jag gör för att det är kul.....ParkSjälv är jag ganska stolt över den där! kanske inte så smutt men vafan, 2 varv över en spine e inte illa pinkat, haha!


Peace


Shopping & Stek

jadu, i dag har gordon och jag vart i uppsala och stekt och shoppat och spridit lite kärlek, såå skönt väder och bara gå omkring i stan, sen fick vi för oss att handla lite kläder, så här är resultatet.....

va tyx?

sen åkte vi hem till märsta igen och spelade basket i 1,5 timme i bar överkropp för att jobba lite på brännan, vetefan om de gick så bra men, man kan ju alltid hoppas på att man fick lite färg:)

sen tog vi en promenad till coop och köpte dricka, träffa ludde å erik å nån till pajsare som satt å stekte me sina moppar på vägen. vart en skön promenad de.

nu ska vi grilla å sen äta upp det vi grillat!

Peace

invigning i kumla

ja i går var det dax, johan kom lite tidigare så fick malin ta tåget till märsta istället, men killen e ju skön, på vägen ringde han å sa att han glömt äta lunch så de blev kina för hans del, ja gled ner å höll honom sällskap, och sebbe kom förbi åxå, på sin longboard som johan senare gled omkring på........


sedan for vi till kumla, var där lite väl tidigt, tänkte köra lite i parken innan å så, men shit va kass den var, skitliten och oplanerad, och framför allt snorhal, men men va bara att göra det bästa av allt, fick ju pizza å dricka gratis så, haha.

så ser det typ ut.

sen började den långa färden hemmåt, satt å väntade en timme i hallsberg när ja bytte tåg, som tur va fanns det en liten louice som OFFRADE sej å snacka i telefon me mig hla vägen hem typ, typ 3 timmar eller nått.

ja va hemma ca 01,00 på pricken, fett me trött.

Peace

Kumla & All Gangsters

jadu, i dag bär det av mot kumla, johan och frugan malin kommer och plockar upp mej typ 1, sen åker vi till kumla, se om johan hinner köra lite innan dom ska dra, dom ska vidare till malmö, hans äldsta syster har ju fått barn så i morn e de dop, tindra va de å dom andra namnen kommer ja inte ihåg, tror nått var emelie. men men de ska nog gå bra, å missar ja tåget så tar jag in en natt på anstalten å chillar lite med lasermannen.

aja nu ska jag ut och kasta lite boll i korg innan ja ska börja packa,

Peace

världen fulaste 360 i spine?

satt och kollade lite gammla klipp, å den här tar fan priset på fulaste failen.

inge basket:(

jadu, i dag hade man ju prov i skolan, ppff ( palla plugga för fan ) , men de gick helt okej ändå, sen åkte ja me mamma och handlade, rätt skönt facktist, aja sen va de bmx-träning, började dugga lite innan men åkte dit ändå, sen jävlar började det regna som fifan, men mathias från roomservice va där me sin grabb å träna, så stog å snacka massa me han å alla andra som va där istället, så snart får väll han ta å komma å bygga om hemma hos mej, eller varför inte bygga en ny lya åt mej? haha. nej men fan va me regn, så ja drog hem å åt pannkakor istället.

Peace

regn?

good morning

jadu nu sitter ja å gör ingenting, ska snart åka till skolan, börjar 12,30, lite segt, men men, hoppas bara det slutar regna, gordon johan sebbe å ja hade planerat att spela basket i kväll vi sätunaskolan, så ja håller tummarna för fint väder.

annars har det inte hänt så mycket kul, eller juste, i går på skolkampen såg jag värsta jävla kissie wanna been! asså de vill säga, jätteblont hår, och stört mycket smink, ni vet så dom ser så där naturligt vackra ut.

jadu nästa på schemat e invignig av en ny innomhuspark i kumla i morgon, satt och bokade tåg hem i går, ska byta i hallsberg men kolla fel på biljetten å fick panik över hur ja skulle hinna de på en minut, men i morse ringde mamma och sa att det var en timme och en minut, så de e nog lugnt.

aja, inget mer att säga. peace

skol kampen eller kanske skolk kampen

aja i dag var det iallafall skolkampen i uppsala, jag var inte med, var bara där och spred kärlek. sars ja å jonas lusnchade på nån kinaresturant, haha prec innan sa simon att man kommer bli magsjuk om man käkar där, å vi ba aa eller hur, sen när ja kom hem låg ja på soffan å mådde illa som fan, men men de gick över som tur va.

sen har jag tagit det rätt lugnt, lagat mat med gordon, sen gick han och jag ut och spelade basket, skönskönt! sen sk8ade jag en skvätt men fett tråkigt å sk8a ensam, men men.

nu ska jag sussa,

Peace

coop

strax efter 21 vart ja fett sugen på cola, å ica stänger 21, men fick me mig filip på en liten tur förbi coop, så lite cola i kroppen blir man glad å lite pigg!

Stekarna inne på coop!

Peace


en dag

vart i skolan, sen drog filip och jag till maxi å käka mjukglass! fett äckligt så fick skölja ner skiten me cola. på vägen va de nån liten jänta som skrek heeeejjj filip! så båda vände sig å baa, vem va de till? ja känner nog inte henne men sen när ja kom hem hade jessica babe skrivit till mig på msn så de va vist hon som satt där å skrek. tänk va knas de kan bli när båda heter filip.

sen åkte jag och träna bmx på märstabanan och det sög, blåste och regnade, men men ibland får man offra sig å köra då också.

i morgon är det skolkampen i uppsala, flera skolor tävlar mot varandra i olika sporter, fast jag ska inte vara med, jag ska nog bara vara lite reporter å göra nån fin videoblogg.

nu ska ja göra nått annat i alla fall men vet inte vad?

Peace

gonatt

jag va i väsby å streeta lite, sen åkte jag hem och åt, gonatt

Peace

elit finalen svenska cuppen 2


sol = Glatt humör

i dag hade jag bara en lektion i skolan, på väg till skolan ringde mats från rite.se lite angående fredagens invigning, jag passade då på att fråga när på torsda streetsessionen va, men fuck, den va i torsdags, haha så då missade jag den åxå.

sen efter skolan drog johan och jag till skogås, tog bilen istället för tåg, går mycke fortare. en riktigt skön dag blev det, lite folk i parken och nice väder, johan lärde sig 360 upp för ett gaap och ja lärde mig 180 barspin upp för samma ställe, de va en sån där mysig cykeltur som vi sedan avslutade med en varsin pizza i bilen hem.

i kväll ska jag till väsby och streeta med johan, hoppas gordon åxå följer med.

men nu ska jag å möta gordon vi stationen, han har vart me skolan i stan eller va de nu va, vi ska handla mjölk och mat.

Peace

veckans att göra

Måndag: Skogås med johan förhoppningsvis

Tisdag: Skolan och sen vet jag inte

Onsdag: Skolkampen om jag inte minns fel?

Torsdag: Förhoppningsvis streetsession i örebro med rite.se

Fredag: Innvignign av en bmx/skate park i kumla

Lördag/Söndag: Fixa med övningskörnings papper och sånt, och mamma ville åka och leta pressent till mej.

skön säng jao

skönt var det iaf att sova i sin egen säng, fast synd bara att de vart för lite sömn, måste börja klä på mig å åka till skolan snart, sedan tror jag det blir skogås med johan.

jag har fortfarande inte haft av lissebergsbandet:)

Peace

home sweet home, eller iaf sängen

nu e ja hemma igen, fett me köer på vägen så de tog lite längre tid, glömmde nämna några saker sist, satt i bilen å hade dåligt med batteri, men nu så, i går fick jag ju ledartröjjan, och i dag fick jag ingen ny tröjja men fick en övernattning på ibis hotel me frukost å allt istället, kan ju va bra å ha liksom, sedan så har emelie å jag slagit vad om vem som kan ha kvar lissebersbanden längs, men vi vet inte riktigt vad vi har slagit vad om, men men, ja lär ju förlora, mitt håller redan på att gå av, ska nog smygtejpa lite i morn.

sen vetefan om jag har något mer av värde att skriva,

nu ska ja iaf sova, fetingtrött nu,

god night och Peace

Ny frisyr och ledartröjjan

gårdagen bjöd på svenska cuppen i lerum, med prosection. riktigt bra tävling met invigning för nya banan i går och så.
I går vann jag Elit-klassen och fick ledartröjjan. Mr Alex kom 2a och jonas 3a,

Jonas, Jag med min nya frilla, tack emelie! å lilla alex.

var fett varmt så var tvungen å kyla ner huvudet lite ibland

This is how we do it in the förort!

kvällen bjöd på pizza å sen en cykeltur me emelie, carro, å mats å köpte lite candy, sen sitta å chilla me alla som grillade, mysfacktorn var på topp!

Dagen däremot bjöd på deltävling nr 2, jag vann alla kvalheat och finalen, så jag leder fortfarande svenska cuppen och har ledartröjjan med mig hem. fett stekig jao!

Just nu sitter mamma johan och jag i bilen på väg hem, jag är hungrig å har tråkigt, men men får la hitta på nått kul.

kommer film innom kort förhoppningsvis.

Peace


GBG

shääna, har inte haft så mycke tid sen vi kom ner till gbg, men nu så,

torsdagen bjöd på biltur ner till gbg och sedan lite betongparkscykling, fett mycke sk8are, typ varenda människa i lerum sk8ar? nej men för mycke folk i parken, så vi körde ett litet tag och sedan åkte vi  till kampingen och byggde tält, stekarna ska ju tälta lixom, så mysigt. sen åkte vi tillbaka till parken på kvällen, mycket skönare då.

Jag flowar runt lite bland alla sk8ers!

Gårdagen bjöd på att leta efter emelie i göteborg, sedan lisseberg, hade tur med vädret i alla fall. på lisseberg var det johan sebbe emelie jag, sen var alex å hans polare där, glömt bort namnet, men ja kör på öö du mannen! haha alex tappade sin mobil i nån karusell å haderajjan va vi fick leta. emelie å ja vågade ju åka lite mer än sebbe å johan, vi e ju trots allt rätt coola!

Jag och emelie i rabalder eller va fan den hette!

sedan när vi kom tillbaka till banan rullade ja några varv, sen fick emelie klippa mej, ja ville klippa backslick men fick inte de för henne å carro så ja gav henne fria händer, men ja vart nöjd så de e lugnt! tank juu!

klippning i duschen, fy fan va me hår!

sen drog vi ut å streetade lite,

men nu ska johan å ja glida till träningen på banan, svenska cuppen i dag, de e ju trots allt det vi e här för!

Peace

Sitting in tha bil

nu sitter mamma ja å johan in da bil på väg till GBG, jag ligger i bak och har det skönt, haha råkade packa lite för mycket, IGEN, men vem kan åka bort en helg utan 5 par skor?

haha nej jag kraschade inte whippen! ska lägga upp film på den sen åxå!

peace

Feting whip från i går!


ingen mer matte, forever

i dag fick vi tillbaka slutproven å fick vårt betyg i matte c, vart ett G iaf, shit va skönt att det är över iaf,

in da väntan på å gå in å få dödsdommen av fröken jenny!

när jag satt å käka hema kom mamma in å fråga om jag hade sätt nya sigtunabyggden, å de hade jag givetvis inte, men där va de en bild från lördagens fävling när jag ligger 1a och gordon 2a, å massa text, orka inte läsa, bara kul å se bilden:D

den stora bilden är det jag som är först med svart hjälm och ett stort DC-märke på, och gordon 2a me blå hjälm och kläder. bra kört broder!

Nu ska jag packa inför lerum, åker i morgon bitti, inte ett dugg sugen, ska bli växlande väder med regn, och regn vill vi inte ha, fy fan.

Peace

ingen aning

shenna, solen har börjat titta fram igen, har vart lite pissväder monda tisda, men i går kväll va de facktist fint väder på bmxbanan, de e najs. träffade carro, daniella, å elin, dom som e på filmen i innlägget under detta. tog lite najs bilder på banan åxå som gordon inte har skickat än:( trodde han skulle skicka dom i går så ja kunde lägga upp dom, men en bild har ja, men inte när ja kör, bara när ja steker å sprider lite kärlek!


på morgonen i går skulle jag vara duktig och åka och träna, men var sjukt trött och omotiverad, så daniel och jag körde på ett litet tag, eller körde och körde, satt och snackade, sen for vi till the big M och käka toast, fan att dom inte har toast 24/7, sen var det coopertest i skolan, huuöööeeää typ! men gick väll okej.

peace

Stekarbrudarna <3


frulle

sitter å laddar in för dagen me fil å flingor, ska å träna å sen till skolan och sprida lite kärlek, sen får man se va som händer, kanske åka på bmx-träning, om vädret e okej, man vill ju inte bli skitig!

Peace

ennu en film


ledig!

ingen skola, sköönt!

dagen hittills har ja snackar lite me Micke på DC å sen tagit mej till fadderbyn, nu väntar ja på mat. sen ska jag in till core i sthlm och hämta skor. se va det finns för trevliga.


min vackra pärla! nu med svarta rims, blev fan så mycke mer bjuutifull!

Peace

gordon har tydligen affärsplaner?

shasha, cyklat me johan i skogås, mer behövs inte sägas.

ja ska bli som kissie, fast i killformat, de e mitt nya mål för livet. haha

först ska ja sova lite på saken, men aldra först, en faxe kondi så ja blir speedad å inte kan sova!

Peace

Upplandscup

har vart dåligt med skrivande på sistonde, fullt upp kan man säga, senaste veckan har bjudit på massa cykling i fadderbyn me johan å lite folk, träffat julia å cyklat lite me henne, matte C slutprov, å dagens sysselsättning, upplandscuppen. liten rolig tävling i märsta, kul å träffa folk och inte köra på allt för hög nivå, jag körde i samma kvalheat som gordon, jag vann alla 3 å han 2a i alla, i finalen vann ja åxå å han kom 2a.

sen blev ja spräckt i dag.........i handen, på en bunny barspin, inte skönt. resten av dagen blir nog leka me johan, ska kolla ludde å deras band på midgårdsvallen 17,30. se om dom e nått å ha;) sen blir det nog lite street eller nått, krilla tror ja de åxå blir, fetinggott!

nu ska jag njuta vidare på mina mackor.

Peace

Dagens tips - Faxe Kondi Pro


home sweet home

i söndags åkte johan och jag hem från malmö, 6 timmar i bil, ingen höjdare, mådde dåligt å va allmänt läss typ.

i går däremor var det skola för första gången på ett tag, kul å träffa alla igen. sen for jag raka vägen tillfadderbyn i väsby å träna lite bana me johan, fetingnice bana där asså, teknisk å kul, körde typ 1,5 timme. skönt att chilla runt lite. när jag kom hem stod pannkakorna på bordet och en middag med mamma och gordon väntade. ingen rolig och cykla med så jag gick ut å nötte lite själv, körde parkbord å sånt, sen kom PK Karlsson och tobbe och skulle spela basket, så det slutade med att jag spelade med dom hela kvällen, kulkul!

snart ska jag in till da stholm och streeta me johan och alexandros, hoppas vädret e okej bara, annars blir jag ledsen i ögat ju!

Peace

Dagens Tips!


SX i Köpenhamn


show some love - italy trip


en såndär dag man bara vill glömma

inget att säga, allt suger, hatar bmx, för tillfället iaf, vart helt fuckad i huvet hela dagen, inte kunnat fokusera blicken på nått, så var som att köra blind, eller jag såg men allt var suddigt å svajjade runt som i värsta tv-spelet.

fucking shit!

on the way


SX Köpenhamn

Dagen bjöd altså på träning i köpenhamn, shit vilken nice bana, stora hopp och väldit teknisk. kanonkul. sen for vi hem och grillade, va en aning hungrik efter träningen, 1,5 timmar på en supercrossbana tar på en. sedan tvingade mr pieatch eller hur fan de stavas oss att köra recovery på nån fuckad motionscykel, mer som mjölksyreträning efter som det var för mycke motstånd i den. sen lite stretsching, å nu ska johan och jag till hans äldre syster och hälsa på. och därefter förbi malmös bmx-bana och kika lite.

Peace

Malmö

shena, gårdagen blev lugn, kom hem 1 på månda morgon, så skönt me lite vila. sen i dag åkte johan och jag ner till malmö, spöregn hela vägen, fucking shit. men men sen blev de nice! nu ska johan å ja sussa, efter en sväng int till malmös veriation av stureplan. peace

em helgen


cribs - måste ses asså


another race day

shenna, ligger här i sängen på hotelet igen, klockan e 23,20, vi ska åka härifrån 03.30, så johan å ja skiter i att sova, ska ut och leka gangsters istället.

dagens tävling gick bättre än i går, fast det var äckligt varmt i dag, men men, kom 6a i 1/2finalen och blev 11 totalt.

nej nu är jag för trött,

peace

the travel


Boysen på flygplatsen


jag och mina 2 bitchass!

Inspelning av Filip & Johan i Fjärran


Johan och jag i Venedig


Jag gör ett litet inlägg om gondolerna som åker i kanalerna inne i staden.

Ännu en dag

godmorgon, ligger här i sängen å johan i sin å jonas sitter mitt i mellan. riktigt romantiskt, mycket kärlek här asså. i dag är det tävling igen, i går var facktist första gången på länge jag tyckte det var kul att tävla, kanske för att jag inte tar allt så seriöst längre, och framförallt var det mina jeans som gjorde en hel del, kändes som att det inte blev lika seriöst och vilktigt att tävla, kändes mer som, aja det är en kul grej och jag ska göra så bra jag kan. ska köra på de i dag igen, ut och ha kul.
Peace


Första tävlingen för året då!

ja ska man köra ska det ju vara rejält, så vi börjar med en em-deltävling!

Dagen: Gick upp och åt frukost, svinigt trött, upp bytte om, ut på mogon jumpa me ola, skönt! lunch på en äckta italiensk resturang, 3de gången på den resturangen för helgen. sen till banan å körde träningen, fett blåsigt, sen heaten, 3 3 3 blev det för mej, 2 riktiga snabbibngar. i 1/8finalen ledde ja men sen fucka ja de på 3de sträckan å blev 3a, 1/4finalen låg ja 4 å fucka de på samma ställe å blev 5a. och där tog det slut, så slutade på en 17de plats, inte nöjd men dugligt med tanke på allt. sen blev de samma rsturang igen, å sen hem å dö på hotelet, och nu ska jag sussa!

Peace

Filip & Johan i Fjärran - Venedig ( Italy )


Venedig

Hej, nu är vi tillbaka från den romantiska staden. det var riktigt fint, vi gick typ igenom hela staden, sen tog jonas ola och janne taxibåten tillbaka men johan å ja gick tillbaka. vart riktigt varmt. kameran var med och i högsta hug! jag skulle ju då pruta lite och driva med dom, men de slutade med att jag råkade köpa en gucci handväska, haha illa!
nu ska vi vila lite och sedan dra till banan.
Peace

Today

godmorgon, i dag blev jag väckt av jonas och ola som kom å bankade på dörren, en aning för tidigt. på med kläder och ner till frukosten, ingen höjdare, eller om man ville tjocka sig fanns det massa bra men inte om man var hungrig och ville ha nått som stannar i magen. nu sitter jag i sängen och väntar på att johan ska bli klar i badrummet så jag kan fixa mig lite, sen ska vi till Venedig, den stekigt romantiska staden på vatten. ska bli skönt att bara glida runt. och självklart är kameran me så det blir lite dokumentärfilm åxå!

nu e han klar!

Peace

RSS 2.0