KC & Shopping

god morgon, har inte bloggat på ett tag, tänkt att ja ska göra de men inte blivit av, men i alla fall så vart det KC i fredags, en mycket trevlig kväll, i går blev det kista med gordon härling och hans girlfriend, sedan kom mackan emma lisa och massa andra hit och sedan hamnade vi på KC igen, denna gång däremot så sög det lite, vat så dätt på folk men det var trevligt ändå. i dag ska jag bara ta det lugnt, tatuera lite och sedan får jag se.


Shopping å cykling, det luktar kyckling?!

i går var jag och shoppade med emma tj, riktigt trevligt för det var ett tag sedan vi umgicks ordentligt, hon skulle ladda innför lörda så jag gick där och pekade och sa vad som var snyggt och inte.

sedan åkte jag och dogge och cyklade i ca, gick väll bra, rätt så seg men ändå, kul att få köra lite.

nu sitter gordon och jag och äter frulle, ska iväg till gymmet strax och bli stark, höhö

Nu så!

nu har jag äntligen tagit mig tid att fixa iordning en bild på jackan, hoppas ni tycker om den, har ju vart med på headdern några dagar nu men nu är det lite fler bilder, och tack farmor för all hjälp!


lov

god kväll, har inte haft något vättigt att skriva så har inte blivit så mycket, va ju med malin och shoppade, blev en väska och lite smått, i dag har jag gymmat igen och sen lunchat på china med lisa och linnea, sen bara haft det skönt med gordon erik och emma.

morgondagen bjuder på shopping med emma och sen capital och cykla lite, ska bli skönt.

Kista

godagens, nu har jag kommit igång med träningen på riktigt igen och det känns väldigt skönt, man blir mycket piggare då också, innan var jag typ trött hela tiden, men nu börjar det ordna upp sig!

ska snart kila till tåget och möta malin så ska vi åka till kista och chilla, se om man hittar nått kul...

Gordon goes Tattoo

ja nu har det hänt, gordon har gaddat, inte sig själv men däremot mig, och nu håller han på att tatuera härling, på mig blev det en stjärna på foten med ett G i och på härling roling-stones loggan. killen har talang ju! så snart kanske det är 2 tatuerare i huset vem vet... lägger upp film och bild senare.

ny design

ja nu har vi fotat jackan och lite annat och även fixat en nu headder till bloggen, lite förnying är alltid trevligt.

ska lägga upp mer bilder sedan, nu däremot sitter jag på arlandagymnasiet och har prec ätit, tränade i morse också, skönskönt var det.

Snö i mängder mina kära!

i dag är det blå himmel och sol och jag vill gå ut och gå i detta underbara vädret, och sedan vill jag ta kort på mitt project japanese silk också nu när det är sol så det får fram färgerna. så jag får se hur det blir.

gårdagen var den skönaste på rätt länge måste jag säga, en filip som spenderade en hel dag med mammsen och aida och bara hade det trevligt, och senare på kvällen blev det melodifestivalen hos nicole med melina, madde, carro, jessica och så klart nicole, mycket trevligt, sedan for vi vidare på lite nattliga aktiviteter, så helt klart en mycket trevlig dag/natt.

senare i dag så ska jag och titta på handboll me mammsen när aida, jessica och även lite annat folk jag känner spelar, har ju kommit på att det är rätt kul att se på....!

nu däremot ska jag ta mig upp ur sängen och göra lite frukost åt mig så får se vad det kan tänkas bli i dag, det gamla vanliga, mackor och oboy säkert....

ett litet klipp


fri-day

god afton!

i dag har jag haft en sån där underbart skön gör inget vättigt-alls-dag, eller lite vättigt, tränade i morse, sen chillat på arlanda rätt länge å sen hem å kollat serier, kan vara skönt ibland att ha sådana dagar, för i dagen samhäller är alla så stressade jämt, och det är inte bra för hälsan, så varför inte bara "offra" en dag åt att bara chilla, det är vi värda, en dag där man tar det lugnt och gör saker man mår bra av, fast ändå inte för jobbiga saker...

sen har jag även börjat spela my city life på facebook, tack anna för att du fick mig att börja spela.... inte bra de, kommer vara så fast i det!

arlanda chill

godagens, sitter i arlanda å chiullar me filip, har prec kommit in på nätverket, så nu kan jag blogga! ska snart äta lunch me gordon, å sen bege mej till skolan, typ, va i ca i går, gick rätt okej, filmade en skvätt så får se hur de blir...

bananflugor och livet

ojj va segt det var att komma upp i morse! sitter nu i skolan och korsar bananflugor, yee, har tidigare suttit och analyserat konståkning i en timme, lite segt efter ett tag...


godnatt världen

nu ska jag sussa, har prec mublerat om hela rummet, blev najs, sen så är projekt japanese silk klart och det blev najs, tack så jättemycket farmor för all hjälp:) har förövrigt vart en najs, skön och mysig dag, och i morn kommer en lång skoldag men lite capital efter gör ändå dagen till en najs dag, ska ta med peggs å kanske prova lite med det, läskigt!

almoast done

god dagens, snart är mitt projekt med mitt japanska sidentyg klart, yee!

vad mer för kul har hänt i världen, juste, polisen tog förra året en 10åring som var drogpåverkad i haninge och även ett flertal personer som var under 15 år, det är så grymt tragiskt, så dom förstör sina liv, om ni så gärna vill bli höga så bli det på livet istället! det går bara man vill;)

mer värt att nämna är att jag längtar till snön är borta, och att jag är väldigt mycket cykelsugen, gick och tänkte i dag och så fick jag nån ide på nått random trix jag måste prova nästa gång, se hur det går, kanske dör men då dör jag i alla fall lycklig på min kära cykel:)

Gordon brow!


helgens gärningar

i lördags tog gordon och jag med oss erik som brytit benet till kista, annars ligger han bara hemma, han tyckte det var riktigt kul och det tyckte vi med!

i går så var det ju alla hjärtans dag, då ska man sprida kärlek, och vad passar inte bättre än att sprida det till sina vänner och familj?

moon day

trött och glad, det gillar vi!

gordon jag ska lägga upp bilden på dej, den var najs!

hmm trix att börja med? är typ nofoot och one hand och lite sånt, bara lära sig att hoppa och kontrolera cykeln i luften, och sen är det bara att köra på! om vi ses i capital nån dag kan jag ju lära dig lite trix:)

i dag är jag i skolan, segt att komma upp, blev lite sent i går, men snart har jag idrott, ska bli skönt, sen ska jag hem och fixa lite, kanske förbi farmor en sväng och sen får jag se, hoppas på något kul!

Alla hjärtans dag? Nej, CA!

god kväll, va i ca i dag me gordon alex sebbe, riktigt kul och gick bra, fanny var även där och tog lite bilder, här kommer några av dom....


gårdagen

i går gjorde jag nog inte något speciellt, men en sak vi alla gjorde hemma hos nicole var att få en nedstämd jessica att bli glad, happyface!

god morgon, Capital

hejsan, ligger nu i sängen rätt nyvaken, ska snart upp å äta frukost, sen ska gordon å jag bygga ihop hans park-bmx och sedan fara till capital, första gången han ska me, yee!

gårdagen bjöd på gym på arlandagymnasiet och sedan lunch och chill där, och sedan lite egen skola i uppsala, en lektion... kvällen däremot var lugn och skön, satt hemma hos nicole med lite trevligt folk och hade det skönt.

är du glad är jag glad!

jag har länge haft som livs-mål att göra någon/några andra människor glada varje dag, och inte lixom tänka att nu just nu ska jag göra någon glad och så försöka göra det, det ska mer komma naturligt, och sedan jag började tänka så, så har även jag blivit en gladare person, för det är bland dom skönaste känslorna jag vet att få göra någon annan person glad.

jag och mamma satt tidigare i kväll och pratade och så kom vi in på just detta, och så berättade jag om i måndags när jag var på stan, så satt det en kvinna emot en vägg med en bild på troligtvis hennes dotter och så gick vi förbi henne och då slog det mig att jag har massa småpengar i fickan, så varför inte ge dom till henne, så sa jag att jag gör det på vägen tillbaka, men på vägen tillbaka så hade jag glömt det och kom på det efter att vi gått en bit, så stog jag och tvekade på att gå tillbaka och ge henne lite men gjorde inte det, och jag hade så grymt dålig medvetande hela dagen efter det, ångrar fortfarande att jag inte gick tillbaka och gav henne lite pengar, för liksom vad gjorde jag för dom pengarna, typ köpte en cola på ica eller något, och den hade jag lika väl klarat mig utan.

så nu ska jag försöka skriva i bloggen varje dag, en kategori som ska heta "dagens gärning" där jag berättar om något bra jag gjort för någon annan den dagen, det behöver inte vara stora saker, små saker är lika viktiga, och det skulle även vara kul om ni komenterade och berättade lite om sådana saker som ni gjort.

peace out

My foot-tattoo


whats intresant?

känns som jag bara skriver samma sak hela tiden, typ vad jag har gjort i dag... och känns som att jag gör samma saker hela tiden, verkar inte så underhållande att läsa om, men tyvärr händer det inte allt för mycket saker för tillfället, men de blir väll bättre så småningom, hoppas jag! god natt!

Japanese Silk

ja i går va ja ju å shoppade japanskt sidentyg i mängder, mimmi tjatar fortfarande om att hon vill veta va ja ska ha de till men nejnej, å ni får inte häller veta, bara några få som vet, hihi men så här ser i alla fall tyget ut...


SMITH Optics

i dag efter min ovärda korta dag i skolan for jag hem och lämnade lite saker, sedan ner till station och satte mej på tåget mot stan, mimmsan hoppa på i sollentuna å sen bar det av mot mörby och SMITH, lena som brukar fixa åt mej där jobbade inte nu så kristin fick hjälpa mej, hon var med när vi spelade in introfilmen där också, riktigt trevlig:) så vi for runt å letade och kollade lite prylar, fick med mig 4 par goggles hem, och sedan ett fett coolt armband med USB-minne i där jag kan förvara alla mina superviktiga dokument som jag inte har:O

farmors ängel

ja nu är den klar, agregatet gick ju sönder förut när ja började med den, men men här är den iaf..

respekt!

sitter hemma hos farmor å kollar på morgontv på tv 4, handlar om en tjej me rosa hår som blivit mobbad, hon ville då att friends skulle hjälpa till i skolan men skolan sa att dom inte hade råd, så hon stod på marknader och sålde foton och tog dom pengarna och gick till skolan och bad dm ta hjälp av friends, och till slut gick det igenom, så grymt stark tjej, all respekt!

vi vet att vi e snygga!


cant say NO

god kväll, vart dåligt på ett tag nu... men iaf, gårdagen bjöd på chill me carro melina jessica nicole å sen ett gäng boys som ja aldrig sätt för men dom va sköna typer, sedan for vi vidare till väsby där mackan å rasmus å nåra va, ganska tråkigt så vi drog hem... i dag vaknade jag typ 7 å efter ett tag gick jag till farmor i den underbara morgonsolen, det var en sån där morgon man skulle göra vad som hälst för å få uppleva igen:) sen satt ja hos henne å vi fixade lite saker, sen fick ja för mej att dra till ca, inte bra me min tumme, alex hängde me, fast vi va int där så länge, han va seg å ja kunde knapt hålla i styret...:( sen har ja bara slööat, kollat simpel session live, de va lite sköjj å se:) nu ska ja knoppa så ja orkar morgondagen i skolan:/ PK...

Peace

gårdagens verk

ja i går blev de lite sticka nålar i folk, denna gången adam, blev 2 grejjer på varsin sida under nyckelbenen, ingen av oss vet vad dom grejjerna heter men jaja, tog tid å fylla i allt svart men blev najs tillslut:)

god morgon världen i dag igen!

jarå, nyvaken å nyduschad ska man börja klä på sig och sedan bege sig mot chinaresturangen 4 små rätter tillsammans med Mimmi Babe, sen blire ena sväng till min utbildning, det vill säga celsiusskolan i uppsala för att lära sig om biologi, vad nu de kan vara bra för.... jag vet redan hur man fortplantar sig och hur man bygger ihop en cykel och använder den ju?! men men man kan ju aldrig lära sig för mycket... eller? sen blir det hem och stoppa nålar i folk med färg på ( tatuera ) och sedan kommer ju kvällen liksom efter varge dag, den kommande kvällen ska jag nog tillbringa med mimmi... och nu vet ni prcis hur min dag ska gå till, ha en bra dag ni också så hörs vi senare.

peace out

god morgon världen

har ont i dag, tummen e stor som ett hus, nästan i alla fall...! seg dag, finns inte så mycket mer att skriva, snart e det ju val också....

aaaajjj!!!

jahaja, då va man hemma från capital, en sådan kväll, satte tailwhip 540 tailtap å lite kul saker, å sedan la ja en lame 360 på boxen å så klart överroterar ja å så hoppar tummen ur led, ajaj! fast den gick å dra tillbaka men den e väldigt svullen nu, men men sånt som händer, haha

nu ska jag hoppa in i duschen å vätta rent såren, kanske raka mej åxå, beror på om kvinnan ska hit eller inte..

going ca

jamen då bär det av igen, förra onsdagen vare lite halvtrögt att ta sig dit me allt snöoväder å så, å tro inte att de ska va bättre väder i dag.... nänä samma skit i dag, hoppas bara tågen går som dom ska ändå..

ska bli skönt å köra lite, kanske bara ska chilla runt lite, brukar säga så rätt ofta men brukar aldrig sluta så, aja får se va som händer... peace

en iglo i mitt rum?!

amen shena va kallt det var i morse när vi vakna, tyckte det var så kallt i går kväll så vi öppna den där ventilationen bredvid fönstret, just då va de skönt men sen, njaaa en aning kallt, lixom man ville inte riktigt kliva upp från under täcket.....

a day like a day

ja i morse blev de gym, första gången på länge ja va på skolans gym, men de kändes bra, riktigt skönt å köra slut sej lite, inte så mycket folk häller så de va skönt. sedan lite skola å sen har mammsen å ja fixat lite saker å så, ätit riktigt god middag å haft det skönt, snart kommer frida så ska fixa hennes luffarprickar hon tjatat om så länge;) sen vet inte riktigt vad som händer, får la se...

vem av dom är den visa mannen?

en man (1) sade: en kille med tjej är en kille med problem!

en annan man (2) gav då till svar: så kan det vara, men dra inte alla över en gräns, en kille med tjej kan även vara en väldigt lycklig kille.

hihi jag röstar på nr 2, eftersom det var jag som sade de som står till svar på nr 1´s påstående!

glad you like it!

senaste filmen på mej som alexadros gjorde ligger nu på vitalbmx.com, ligger på freerider.se topplistan över videos, för tillfället på en 11 plats och även en hel del andra sidor och har fått mycket bra kretik, och det tackar jag för:)

här kommer lite länkar till sidorna där filmen och komentarerna ligger:
http://www.vitalbmx.com/videos/member/Matcho-Filip-Gustafsson-slowmo-edit,13247/Alexandros,10530
http://www.swebikers.se/forum/viewtopic.php?pid=407645
http://www.freeride.se/video/filip-gustafsson-slowmo-60p/
http://www.pinkbike.com/video/120666/

Peace

Pics from Capital by Alexandros

Här kommer 2 pics från capita i lördags, tagna av alexandros som för övrigt har foto/film-bloggen http://alexandros.se

and on the pics its me, doing a 360 over the spine!


RSS 2.0