å vilken härlig dag......

en sådan dag, en dag fylld av njutbara stunder, och även vissa regnskurar, men sånt får man ta...

började dagen med lite fortsatt städning av rummet, hade ju garderobsrensning i går, sedan en cola med rille och sen hem och chillade, kastade lite amerikans fotboll också, sen blev det lunch, blev en chinabuffe, var länge sedan och fint satt de asså! sedan blev det till att fortsätta städa och fixa, träffade mackan en snabbis också, tiden går fort när man har kul..... eller? middagen blev hos mormor och morfar tillsammans med mamma och gordon, som följdes av ett kalsongbad i steninge, pissljummet vatten så det var skönt, simmade en liten sväng och det var riktigt skönt, gordon bjöd på lite vackra vattenkonster i form av 3/4 bakotvolt och ett fint magplask! och i dag kom min lilla kattis hem från ridlägret så jag åkte förbi henne en sväng nu på kvällen, stackarn var helt förstörd och jättetrött, men hon va fin ändå! sen fick gordon och jag för oss att åka longboard ner för stationsbacken i märsta, så då gjorde vi det och det var fett kul och sjukt awezome, borde provas!!!

nu ska jag sussa för det kommer ju en dag i morgon också... eller?

another najt in B-jörnsan


.....


DC kläder i mängder!

i dag fick jag för mig att rensa och städa garderoben min, och då hittade jag ett helt lager av DC t-shirts och DC hoodies och även lite Rite.se t-shirts och eftersom jag inte är sponsrad av dom längre så har jag ingen nytta av de kläderna så därför tänkte jag sälja ut allt billigt som fan till er som vill, det mesta är i storlek medium, om ni är intresserade är det bara lägga en komentar!


Mer från midsommar


SOMMAR!


ljusterö

ligger för tillfället i ett tält ute på ljusterö, kattis och jag tältar istället för att sova inne, mycket mysigt, synd bara att det är så mycket mygg, hoppas vi överlever.... har badat även i dag, ska lägga in lite bilder i morn, men nu ska vi kika på film, peez

Night Sesch


vad har hänt?

ja de kan man undra sig, inte ar jag bloggat i alla fall...

i måndags och tisdags var jag i hallstavik med bmx-klubben och cyklade, vi skulle tälta och självklart tänker ju jag, nej de e ju sommar, inte behöver man sovsäck eller nått, räcker med en luftmadrass... och det blev den värsta natten jag vart med om, inte kul.... slutade med att jag släpade in min luftmadrass i ett omklädningsrum och låg och kramade ett element haha

i går så vart det militerhinderbana med sebbe och johan, sen bad och steek, och sen fick johan och jag för oss att köra night session i björns, så kom dit 10 och var hemma halv 2 typ, sjukt skönt att cykla på natten men synd att min balans inte funkar så bra så givetvis skrotade man ju lite halvhårt å har nu lite svårt att gå, väldigt oskönt!

i dag ska jag ta det lugnt, kanske en sväng förbi bmx-banan, e ju trots allt sm nästa helg, kanske ska börja träna lite?!

mammi

i dag har det vart en kanondag, vaknade bredvid min lilla babe, sedan åkte mamma och jag till sthlm och shoppade och hade det mysigt, köpte med oss subway och satt i kungsan och åt, jordgubbar till efterrätt, riktigt gott! jag fick en skjorta och en tröjja av mamma, tänkte ha skjortan på midsommar, och hon köpte en klänning och lite för pengarna hon fick av mig efter en av svenska cupen deltävlingarna i märsta, den var riktigt fin, såg skitskön ut! sen har jag vart i björnsan me johan och cyklat lite, körde av en kedja, igen.... men annars gick de fint! och nu ska ja sussa så att jag orkar morgondagen, ska till hallstavik och cykla, kommer hem på tisdag kväll, hjälp jag kommer dö i den lilla hålan.... haha

pics

lite bilder jag tagit de senaste dagarna och de bilder som är på mig har någon annan tagit!


nice day

god kväll, inte haft tid i dag...  i går kväll så åkte jag till farmnor och sydde lite, hade det mysigt och sov även där, i morse bar det av till kista, var planerat uppsala men dåligt väder satte stopp, men kista är nice de me, vi gick och tittade en massa och sen skulle vi fixa min ring jag fick av henne i studentpressent, blev en verry nice klackring i silver och sen blev det ett halsband i samma modell som ett armband jag har, riktigt snyggt, enligt mig!
tack för en kanondag farmor!

kvällen har bjudit på basket med rille och gordon och nu ligger jag i sängen med kattis och ska kolla film, blir till att kolla på tvshack.net där finns ju det mesta!

hej jag heter filip och älskar bmx

i dag var det ju cykel för gordon och mig, först drog vi till älvsjö bmx-bana och lekte lite, svt var även där och filmade så får se om det blir något kul, sen blev det till att köpa med sig pizza och åka till skogås, där bjöds det på park och en hel del i dirten, gick bra för gordon också, kul att han hänger med lite, sen kom roomservice-matte och erik och körde lite, eller aa erik körde och matte fotade, sen gick min cykel sönder, det sög ju så vart till att laga den och sen var det ganska segt att cykla, hem kom vi i alla fall, och nu är det sängen som väntar för att i morgon bitti åka till gymmet och bli stark....

Även vissna saker kan vara skönheter


en heldag tack

ojojoj vad jag har cyklat i dag, först nån timme i björnsan, sen lite mat, sen en timme till, sen hem till johan å äta mer mat, sen till skogås fast han inte va där så länge för började regna lite, de sög ju... men ändå skönt att komma hem i lite lagom tid, brukar sluta med att man kommer hem typ 11 - 12, kan va nice de me!

i morgon så bjuder dagen på ingen aning, sen lite cykling senare, om vädret tillåter!

nu kom kattis också så kvällen får bli mys med henne, kan va väldigt nice!

vart är sommarn?

asså vad är det som hänt? vart tog den svenska sommarn vägen? fast i dag är det i alla fall lite bra väder, hoppas det blir ännu bättre snart...!

ska strax till stan å cykla lite med rille, å kanske johan och några, senare i dag blir det i alla fall skogås med johan och förhoppningsvis gordon, länge sedan han var med och cyklde.

gårdagens final

jag vann även gårdagens final, hade lite problem med cykeln i kvalen så tänkte att jag får köra som fan i finalen istället och såhär såg det ut...

fjärde raka!


of to rbg

sitter hemma hos kattis medans hon fixar sig, sen ska vi vidare mot rbg å carro som fyller år, så de blir middag och lite skit, kan va trevligt!

dagen har bjudit på lite chill med johan i sollentuna centrum och sedan kista, åååh va vi är stekiga haha!

i morgon är det svenska cupen 3 i märsta, känns sådär, kanske går bra eller nått, får se i morn!

happy times


19år med lite nära och kära


Studenten


illa filip

ja nu har jag vart väldigt dålig på att blogga på sistonde... finns ingen tid åt det, ska försöka hinna få in lite bilder och så senare i dag, men nu ska jag och cykla iaf!

k-holmen steek

nu blir det taccos hemma hos johan och malin, har vart på älvsjö bmx-bana och tränat, gick rätt bra, kul var det i alla fall!

i morgon så tror jag min nya park-cykel kommer, eller en ny ram, mina andra mår inte så bra.... så ska väll bli en liten runda i morgon kväll, om det inte är pissväder!

gårdagens cyklisch i filmisch


amen dra å bajka!

godkväll, i dag har jag tvättat bilen med mamma, vuxenpoäng på mig, haha kompis det går bra nu! sen sydde jag klart en skin-jacka och sedan begav jag mig till skogås med alexandros och sen kom johan, hade sjukt roligt, blev en del köttning! nu ska ja kila vidare... natti natti, juste det kommer en liten film i morn tror jag, om jag råkar få tid till de... haha

en liten film från matcho


sliten

ja då var allt överstökat, en kaosad dag i går, champange-frukost massa skit i aulan, samling med klassen, utspring, åka flak, mottagning hemma, förfest hos sara, rejäl fest på skaris, typ så såg min gårdag ut, kom hem halv 4 så han sova lite innan jag skulle iväg på bmx-tävling i hallstavik, gick bra trots omständigheterna.... sedan har gordon och jag vart i kista hela kvällen, kattis kom förbi en sväng också, mycket trevligt, nu ligger jag i sängen och funderar på att sova och återhämta mig lite.... vill också tacka alla för en trevlig mottagning och hela köret!

blandade känslor

visst känns det skönt, lättande och spännande, men samtidigt känns det väldigt ledsamt, tomt och tråkigt. det är först nu man inser hur bra man haft det i skolan, hur skönt det varit att haft sina dagar planerade och alla kompisar, men det är också nu man kan ta ett steg i livet och börja vuxenlivet, aja nu kommer jag inte på mer skit att skriva, hur som hellst så är det studenten i morgon!

too cool for school

nu är skiten över, inga mer lektioner i min värld! ska spela lite paintball i dag med klassen och i morn har jag ingenting och på fredag smäller det, typ studenten.... asså jag fattar inte hur uppschåsat allt kan vara, visst det är en stor grejj att ta studenten men hallå, någon måtta måste det ju finnas?! men men får bli som det blir, jag själv vill inte ha någon stor mottagning men lite folk kommer det, lite nära och kära, nu sitter jag och syr på en ny jacka, ska fortsätta med det nu, peace

lite bilder typ


chill-arn!

en dag fylld av händelser.... fixade ihop nya bajken, åkte till skolan å wejstade lite tid... gick på stan å handlade lite tyg, åkte hem och fixade resten på hojjen och sedan tog en runda och en vända med gordon, sen till banan och provkörde hojjen, gick som fan måste jag säga! lång och skön.... asså cykeln jag pratar om nu.. höhö! nu sitter jag hos kattis och vi ska strax glida och kolla korpenfotboll med jessica-babe och några!

RSS 2.0