ja vad säger man?


Jocke Yoo - En underbar skidåkare.


Jocke Yoo - En underbar skidåkare.


okej?

nu har vi flyttat, flyttade allt i fredags, så helgen har gått åt till att komma iordning å så, har visserligen mycket kvar men det går sakta men säkert framåt. i dag var mamma jag och gordon på ikea ochkollade lite saker, soffa, vardagsrumsbord, garderober, och massa annat smått och gott. hoppas det blir bra. 

 

varför ska allting vara så komplicerat? :´(

 

Peace Out


Moving

god kväll!

I dag har det flyttats så det står härliga till, började flytta typ 8-9 å sen höll vi på hela dagen. det var jag mamma och mormor & morfar som flyttade, sen efter lunchen kom jocke och hjälpte till, ochgordon kom hem från skolan ungifär samtidigt. jag kan ju säga att det är rörigt just nu, haha. så fullt med saker överallt. när vi flyttat alla saker blev de en midda me mamma gordon och jocke på campina, haha både jocke och jag fick fel mat, men sen vart det rätt. skönt å slippa laga mat å så efter en dag som denna.

resten av helgen blr väll försöka komma iordning å så. 

Peace Out


Lov fifan!

shue,

nu har ja lov, fett skönt men boring att inte stockholm har de samma vecka. men men. Jocke är iallafall hos mig nu, då är det kul. i går chillade vi runt lite, va på statoil me mormor å morfar å kollade släp å så tills mamma å ja ska flytta, å sen åkte vi till farmor å käkade stuvade mackaroner å köttbullar, riktigt gott. Sen fick vi en ansiktsbehandling, de va lite skönt, å vi va underbart snygga medans, haha

när vi kom hem skulle vi kolla en film hade vi tänkt men de vart en coop-run å tjacka lite cola, eller nej de vart pepsi, haha. och sen råkade vi svänga förbi pream på vägen å stanna å körde lite där, kulkul å ja säger bara jocke, X-games nästa asså!

men efter de vart de facktist en film:P Dude wheres my car, den va lite skön den, och jocke spillde ut cola över mitt golv:P som tack för att jag spillde ut dricka över hans vardagsrumsbord sist jag va där.

och nu ska vi ut och åka snowracer:D

Peace Out 


torsdag

hellu, nu sitter ja i skolan och gör ingenting typ. men snart är det lov, ska bli skönt. och på lördag ska jag med max och några andra till hofors och cykla, mysigt och hoppa skumgummigrop, haha.

Peace

Filip Gustafsson - Helgen som vart


Månda morgon

Godermorgong, sitter å äter frukost och är helt död, ont i hela kroppen efter helgen.

helgen bestod av 2 dagars cykling i capital bikepark, filmade och fotade en hel del, och min stackars cykel mår inte allt för bra, och ja ska till hofors å cykla på lörda, måste ha en ny cykel fort eller åka å fixa en massa delar så den blir cykelbar igen:( men men, här kommer lite bilder som Sebbe har tagit, riktigt nice!


jag som bara njuter av att vara där, haha


footjam i minirampen


360 tailwhip över hajfenan eller va den nu heter, haha

ja det var en trevlig helg kan man ju säga, synd bara att den var så kort.

Peace Out


shenahejjsan

Hejsan

Har inte skrivit så mycket på ett tag, men nu så, ja som vanligt har jag vart å cyklat i capital bikepark i dag, filmade en hel del, provade 720 över spine, första gången på riktigt länge va skakade innan ett trix! shit va rädd jag var, haha.

Sen vill jag gratta lilla maxen som fått spons av dabomb:) verkar va ett najs märke och så:)

nu e de ju fan melodifestivalen, men ja väntar fortfarande på att de ska komma lite bra musik, haha men de värkar inte komma. men men. får väll gå å dunka min musik nån annan stans.

peace out gangsters

En film från OST-Crew


random ca film from niklas wahlström on Vimeo.

Not Another Ca-Movie!


RSS 2.0