JUL LOV:D

shenahejjsan, i går hade vi julavslutning i skolan:) riktigt bra avslutning asså! + i kanten till danstjejjerna där! de var även många bra musikframträdanden, å lärarna gjorde en fin sketch, å för att inte tala om konfransieren, kommer inte ihåg hans man men han gjorde ett fint jobb:)  Skööönt me LOOOV!

sen ringde lena från smith optics i går å sa att de va klart inför nästa år:) riktigt skönt å höra de, dom är till stor hjälp för mej! Å sen satt ja å kollade på deras hemsida www.smithoptics.com och hittade ett par sååå steekiga solbrills:)

Smith Optics - Royale   

E dom inte stekiga?!

Ja fastnade direkt för dom:D


I går va de en som frågade mej, hur fan har du lärt dej å vara så ödmjuk?   va svarar man på de lixom? ja vart bara sjukt glad när hon frågade de! För lixom, va har man för anledning till att inte vara ödmjuk? nån som har nån bra komntar om detta?



Dagen till ära ska jag fixa iordning hojjen till i morn, ska till capital å cykla park:D såååå kul de e asså! sen ska jag ringa rickard på shimano. å troligtvis blir de å åka å julshoppa lite me emma å sofie:) måste ha lite smakråd me mej! haha.

have a najs day!

Peace Out

Kommentarer
Postat av: girlie89

exakt, varför ska man inte kunna va ödmjuk lixom??

2008-12-19 @ 14:29:52
Postat av: Anonym

Älska solbrillorna! get them!

2008-12-30 @ 22:58:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0