summer race - ängelholm

i dag var det då första dagen av 2 tävlingsdagar, äckelväder och en sjut värdolös bana var väll inte det roligaste men, efter kvalet låg gordon och spydde och mådde skit men gick ändå till final, kan ju säga att ingen av oss va så på hugget, men men, efter finalen var det min tur att må dåligt, låg och krampade och torrspydde, fyfan, så mamma och gordon åkte in till ängelholm och köpte vatten istället, hoppas det blir bättre i morgon... nu ska vi fixa lite och se vad som händer, kanske en sväng till ängelholm..

ny maskin

i morse så for jag mamma och johan till tattostockholm, lagret behövdes fyllas på, blev även en ny maskin.. som jag provkörde lite på mig och sedan på mamma, gick finfint. sen så stannade vi en sväng på stinsen, det sög! och resten av dagen har jag bara degat, packat och tatuerat lite, nu ska jag göra något helt annat, sova... för i morgon åker vi till ängelholm och ska köra summerrace, yee! eller?

mammsen har gaddats

nu jävlarns e hon på, mamma har gått och tatuerat sig, efter maten i dag så fick det bli en liten nere vid foten, låter bilden tala för sig själv....

cykling och sena nätter

god afton gott folk, har tyvärr inte hunnit blogga på sistonde, vart mycket i mitt kaosade liv, vart i skogos i går å förrgår, i går kväll träffade ja rille gordon malin nicole å carro, sjukt kul sedan gick vi boys vidare till sätunaparken där ms-X och lite andra polare var, så blev en trevlig chillkväll där och en mysig natt,

i dag blev det björnsan med alex å johan, sen hem till johan och låg på soffan och bara hade det skönt.

tattoo


hmm


pissväder och blöta kläder

god morgorn, en dag med tråkigt väder måste jag säga, var riktigt sugen på att åka och cykla men känns inte som en så bra ide....

i går var jag på stan och i kista med malin och nicole, sedan hemma hos nicole en sväng och sedan begav jag mig till bryggeriet med rille stephanie och hennes boyfriend, träffade även väldigt mycket andra polare där, och det blev en trevlig kväll med en blöt promenad hem igenom regnet.

i dag har jag sytt in ett par jeans, tatuerat lite och sen inte ett piss, får se vad som händer nu, väntar på att X ska komma hem och sen ska vi troligtvis till väsby, mysigt värre!

Twilight Eclipse here we come!

efter en seg dag i skogås med ont i händerna och en inte allt för bra session så blev det åka hem, träffade mamma på tåget vilket var trevligt, väl hemma vart det inte lika trevligt, skulle ringa försäkringsbolaget om min krasch i norge, men nehe, filip gustafsson är inte försäkrad, de sög ju, och detta på grund av att mina försäkringspapper kommer till min så kallade pappa och att han istället för att lämna dom till mig så jag kunde betalat in så har han skitit i de... men kanske har en försäkring via cykelförbundet om jag har tur..

men men, nu ska jag vara glad istället, för strax ska jag och Ms-X till kista och se senaste twilightfilmen, som jag har längtat, och även bättre med lite trevligt sällskap, grr ;)

å så var det natt, igen!

i morse var jag till läkarn med mitt sår på magen som visade sig vara en hel del infekterat, kan det bero på midgårdsbadet? hmm tror fan de.. sen så byggde jag ihop ett nytt bakhjul efter kraschen i norge, bra tidsfördriv måste jag säga! eftermiddagen spenderade jag tillsammans med ms-X  genom att åka till stockholm och gå runt och kika i affärer och bara ha det tokigt skönt, en riktigt trevlig stund det, även hört att det ryktas bli bio i morn med ms-X, isåfall blir det twilight eclips, längtat som fan efter att se den haha. efter vår lilla stockholmsresa så blev det ännu en mysig grej, blev till att cykla till coop med min favoritbror, har ingen annan att välja på så han får bli favoriten haha, nejfan han e najs! en trevlig pratstund och lite god dricka gjorde finputs på detta dygn!

ryktas om skogås i morgon efter jag varit hos farbror doktor igen..

nu däremot ska ja sova å drömma som fan, älskar att drömma, brukar hända så sjuka saker haha!


uppdrag 1000

i går så åkte jag in till stan och mötte rille när han slutat jobba, vi bestämde att vi skulle bränna 1000kr var, minst! vi gick runt och letade men hittade fan inget nice, sen hamnade vi på weekday, där sålde som ut cheepmonday jeans för 40 eller 60 r styck, så de blev 4 jeans sen köpte jag ett par cargo byxor typ å ett linne och kom inte ens upp i 500, fett skönt att handla mycke och billigt!

brun faan


Livsnjutning

satt och kollade lite bilder, hittade denna från kungsbacka som är tagen dagarna efter sm, fan va skönt vi hade det! livskvalitet mpste jag säga!

dagens diss går till klamydiahavet a.k.a. midgårdsbadet

som ni vet efter att ha sett min fina dokumenter så har ju märsta fått ett nytt och fint bad, en så kallad konstgjord sjö, dvs inget klor som renar vattnet, utan istället en stor bassäng vid sidan av med massa alger och skit i, så ni kan ju tänka er färgen på vattnet.... detta bad har som alla kära barn många namn, midgårdsbadet är det oficiella men det går även under kodnamn som svarta havet, kebabgrytan, klamydiahavet och kulturkrocken. första 2 veckorna är det gratis att bada där vilket gör att det är jättemycket folk där som inte annars skulle ha råd att bada där, och med mycket folk kommer mycket bakterier... i dag när vi var där var hopptornsbassängen avstängd på grund av att reningsverket inte fungerade som det skulle, kan det vara så att midgård råkat ut för klamydia i rören? eller var det bara allt äckligt hår och skit som hade satt stopp...

AWZ


tråkväder å skate

första dagen sen jag kom hem som det är molningt, men vi trotsade vädret och drog och badade en sväng, nu ska sebbe och jag till kungsholmen och sk8a!

Del 4 - vi signar ut! fot the moment...


bmxsweden.se

en liten fin intervju med mig på bmxsweden....

http://www.bmxsweden.se/index.php?option=com_content&view=article&id=268%3Ainga-svenska-toppresultat-under-em-i-sandnes&catid=55%3Ataevling&lang=sv

sommar och steek

en dag på badet me johan å brudarna, då e livets chillnivå fan uppe å hälsar på dude upp i himlen...

sen en sväng på kista och sen bad med gordon gubben, ha langar ju feta grejjer i hopptornen, kungen asså!

nu ska jag till malin och studera när hon packar och sen kommer carro, skön kväll måste jag säga...

peace

BMX, STEEK & Tidsfördriv del 3


Fina Flickor Cyklar Visst


björnsan

efter en dag på det nya midgårdsbadet med johan sebbe å brudarna så vänter björnsan med johan sebbe malin nicolle å frida, en riktigt chill kväll altså... tyvärr hinner jag inte bli klar med del 3 av dokumenteren om jag inte gör det i natt när jag kommer hem...

kan inte gå bättre...

20 mil i norge till båten, 20 mil i norge = 3-4 timmar.... stenras och olycka på vägen och allt tog stopp, försökte hitta annan väg, hittade tillslut, missade 19,00 färjan med 10 min, tog 03,00 färjan till danmark, kom till nästa färja, fick inte åka på den, var tvungna att boka om, tog 11,50 färjan som jag nu sitter på och ruttnar bort....

söndag

god morgon, robbin och frödin är redan å banan och kör, jag har precis vart och ätit frukost ochjohan ligger fortfarande i sängen och leker trött...?

gårdagskvällen bjöd på trails med stian och några, grymt kul! johan hade lovat att flippa å de gjorde han, fan galet att han satte första på det hopet han gjorde det på, cred! jag la lite 360s å tailwhips me racehojjen, även 360 tailwhip. sen blev det utgång i stavanger med sjukt många bmx-cyklister, hade en kanonbra kväll, synd bara att clubben stängde 2...?!

nu ska jag ner till banan och titta lite, peace

fucked up in norway 2

amen vafan är detta? kraschade i går för att min cykel gick sönder, i dag så krascha jag för att min hand inte mådde bra efter gårdagens krasch, och den här kraschen var rätt hårt och så köttade jag sönder ena tatueringen på magen.... så jävla vidrigt det var, såg rakt in i magen, låg lite baccon å skit från i morse haha.... ja funderar på att sluta krascha, kanske, fast det är ju en del av det hela så..

vad ska man skriva här då?

god morgon, väldigt trött är jag nu... vi hinner ju inte sova något på nätterna, och det är inte bra!

i går var det ju em deltävling 11 och det gick väll inte så bra men inte dåligt heller, låg bra till i första heatet och så missade jag lite, andra heatet gick mitt baknav sönder så jag krashade, inte skönt, tredje heatet däremot gick bättre, fick ett bra varv och det kändes bra, bara se och lära nu första året som elit utomlands.

sen på kvällen blev det lite dirt och street, och så avslutade vi kvällen/natten med att tatuera, mycket trevligt!

i dag så börjar deltävling 12 klockan 4, så ska väll vila fram tills dess, sedan så blir det dirt och sen fest med alla bmxare, trevligt värre de me!

BMX, STEEK & Tidsfördriv del 2


Norway style

ja då var det bara till att köra, har tränat ett pass på banan i dag och ska strax ner till banan och träna ett till. sen blir det hem och sova.....

vädret är varmt men lite blåsigt, allt är svinigt dyrt men vafan, bara steka vidare!

i kväll lägger jag även upp del 2 av BMX, STEEK & Tidsfördriv

BMX, STEEK & Tidsfördriv del 1


boat trip

god morgon gott folk, nu sitter vi på en snabbsnabb båt mot danmark, en riktig frukost och lite internet får fördriva tiden över vattnet... tyvärr var inte internetet så snabbt så kunde inte ladda upp alla bilder jag tänkt, får bli på hotellet i kväll istället.

kanske ska ta och börja klippa lite på dokumentären om vår maxade resa...?

bil fixad å wakeboard åken

i dag har johan och jag lekt bilmekaniker när vi skulle laga hans bil, gick finfint skulle kunna tro att vi inte gjort annat i vårt liv.... satte nog nått i halsen... hosthosthost!

sen har jag tatuerat johan lite, han inte klart för vi var tvugna att åka på middag hos familjen thorsen och sedan ut och åka wakeboard, fett kul och så var det pissljummet i vattnet så de va skönt!

nu har vi packat inför morgondagens resa vidare till norge och ska strax sova, peace

måndag

i dag så övergav mamma och gordon oss, så nu är det johan och jag mot världen.....

nej men vi är 2 killar med aldeless för lite att göra.. typ glider runt, shoppar lite, sen har vi vart på liseberg med lillen och några jag inte har nån aning om vilka det var, helt okej, så nu bor vi hemma hos honom 2 nätter, mycket trevligt, återkommer i morgon!

strax

god morgon, glömde blogga i går men vafan, man överlever ändå..... i går blev det mycket cykling och film och fota, men har så dåligt internet nu så lägger inte upp nå bilder än på ett tag, tror det blir när jag kommer hem till sthlm igen eller om dom har snabbt internet på hotellet i norge, vi får se!

i dag är det molnigt så vi får se vad som händer, kanske en vända i staden göteborg?

SM-finalen 2010


svensk mästare 2010

godkväll gott folk, det har vart en lång och varm dag på kungsbackas bmx-bana med många härliga race, tänkte bara slänga in lite info kort, kommer med filmer mm senare i veckan.

Elit klassen vann jag, johan 2a och robbin mattsson 3a, gordon slutade 6a, bra kört broschan!

Göteborg

god morgon! nu sitter jag och äter frukst, hade tänkt skriva i går men jag somnade....

i alla fall så är det kaos här hemma nu, som vanligt när vi ska någonstans, denna gång bär det av mot kungsbacka i göteborg, bmx-sm i morgon! jag åker med johan och mamma och gordon åker en bil. ska bli skönt att cykla lite och sedan bara vara där och ha det skönt, finns så otroligt mycket bra bad i närheten där!

sedan på onsda eller torsda drar johan och jag vidare till sandnes i norge för att köra de två avslutande em-deltävlingarna, har inte kört några tidigare i år så kör mest bara för att....

ska försöka uppdatera så mycket som möjligt!

peace


RSS 2.0