fan me lyckat!

en bra start på dagen?! nej skulle inte tro de va... vaknade oc var trött, gick till stationen för att ta tåget som går klockan 9, men nehe nu har dom tydligen ställt in dom avgångarna så va bara vandra hem, men nice, då hinner jag ju träna lite sprinter med nya cykeln, ska bara hämta skorna..... hmm vart kan dom tänkas vara? inte den blekaste du.... så nu sitter jag här och skriver om min morgon och väntar på att gå till stationen igen för att ta 10,30 tåget. hoppas det går lite mer åt det lyckade hållet resten av dagen!

bmxsweden.se

nu ligger det en spel-lista med några av mina filmer på bmxsweden.se

länken: http://bmxsweden.se/index.php?option=com_content&view=article&id=175%3Afilip-gustafsson-videos&catid=60%3Abmx-freestyle&Itemid=74&lang=sv

mjaha

capitalcykelparken i dag, gick riktigt bra, satte en hel del trevliga saker. sen har jag vart hos farmor en sväng också, hon kom hem från växjö i dag så var trevligt att träffa henne. En ny tjocktröjja bidde det också...

i morgon bjuds det på en vända till shimano och bygga ihop en race-hojj och sedan skolan, lite segt med skola men men...


on my way

dra å bada i en ankdam så trött jag är, har ju ställt fram klockan och missat en väldigt viktig timme, kunde ju gjort fett mycket vättigare saker då än att bara vrida fram klockan?! nej men gårdagen bjöd på en liten resa hem och sedan fika me mammsen och familjen schylander och sedan pizza me lite homies, efter pizzan åkte homiesarna och jag hem till mig och sedan till sollentuna på fest, ganska dött men ändå en trevlig och skön kväll. nu befinner sigrille jag och amanda på tåget mot capitalcykelparken för att cykla lite... god natt!

news

god eftermiddag, lite som hänt senaste tiden, gav johan frallan fransson en fett tung tatuering, va på bio i går och såg remember me me julia, trodde filmen skulle suga men den va fett bra! lätt värd att se! vet inte vad jag ska skriva men ska snart nr till pizzerian å äta lite och sen får jag se vad kvällen bjuder på...! i morgon blir det i alla fall capital med rille boi!

Klassens vadå?

nu har klassen tydligen börjat bestämma klassens..... till skivan, blir fett nyfiken vad man får, men var tydligen nått tråkigt men hört rykten om att det skulle ändras till något roligt istället! får la se hur det går med de?

såja, nu sitter de fint!

som sagt så hade ju erik och jag sy-kväll i går, och i dag blev det lite för mig me, en skvätt innan besöket i åkersberga och en skvätt nyss, så nu har jag en hel hög med jeans som sitter kanonens, asså jag fattar inte hur dom han göra alla jeans så stora nertill? ingen som vill ha så ju, de ska vara stuprör!

kommer kanske lite bilder i morgon eller nått...!

bättre sent än aldrig!

har glömmt bort att jag hade en blogg.... men nu så kommer det lite!

Lördag - chillkväll med jocke, och emma x2, rockband och singstar och visst var man kung på de, höhö

Söndag - handlade med mammsen, cyklade med frallan i capital, hälsade på farmor.

Måndag - skolan, sydde in lite jeans med erik, och sedan tatuerat lite.

Morgondagen - gym med gordon och troligtvis rille, skolan, förbi ett jobb och kolla lite, åka och handla tatuerings grejer för det börjar bli ont om sådant.....

Nu - SOVA!

Is och snö, street i tö!

god morgon kära ni! i dag är det fint väder bara så att ni vet, i går kväll var det en rätt sådär bortkastat kväll men ändå trevlig......! i dag däremot blir det lite street med rille, första gången ute sen förra året, sedan blir det en sväng på handboll och sedan middag hos rasmus om allt går som det ska, men ma vet ju aldrig, planer har ju ändrats förr så....

nu ska de bjudas på lite frukost, peace

trött som en solros!

god kväll kära läsare, i dag har det vart en dag med variation, träning, filmning, skola, och sedan blev det till att tatuera, blev najs, jocke å emmaah va här å de blev en liten kladd på jockes ben...



en bild han hittade som vi sedan gjorde om rätt mycket så att den blev som han ville ha den.

N´tligen i skolan

efter en morgon med gym, nej de blev ju inte gm, vart intervaller med nenad istället så kilade jag vidare hem till pohl och spelade in det sista av hennes film, sedan klippte vi ihop den, blev bra, så det var bra och hoppas hon blir nöjd!

nu ska jag ha svenska c och fortsätta på ett arbete om förorts-slang, de ni, kanske ja ändrar mitt sätt att skriva till lite mer gangstaa! sedan ska jag hem till märsta igen och äta och sedan tatuera lilljocke, ska bli trevligt!

fortfarande ingen som vill köpa min iphone?!

Iphone säljes!

hej, nu säljer jag min iphone på grund av att jag köpt en ny mobil, denna iphone är som i nyskick, använd ca 2 veckor + - några dagar. är du intresserad hör gärna av er så fort som möjligt! pris: högst bjudande.

MVH//filip


Just another day


nu skiner solen, å de e nice!

ja nu sitter ja på sista lektionen, seegt! solen skiner ute, synd bara att de e massa snö... i dag har jag hjälpt sara i klassen att spela in en film, en film hon ska ha till en ansökan om praktikplats, ska jobba vidare med den i morgon på dagen, hoppas hon blir nöjd!



Vill ha sommar NU!

vässjöbacken madda fakka!


inte som man tänkt sig?

nej som sagt, dagen blev ju inte alls som man tänkt sig... blev gymma, chilla, sen ringde skånejohan å fråga om ja ville åka skidor, så lixom why not, så vi har hängt i väsjöbacken hela eftermidda, rätt nice hopp men lite skum kick så de blev ett å annat litet vingel i luften, höhö! kommer film strax!

chillin´with a börgär in my hand

god morgon gott folk, kom ihåg att aldrig planera för det blir ändå aldrig som man tänkt sig, för en gång skull hade jag planerat min dag ganska så bra, men det började med att jag vaknade 3 timmar innan tåget går istället för 1,5 innan som jag satte alarmet på, så jag gick upp och stekte hamburgare och gjorde oboy och satt och mös med, riktigt romantiskt förutom att jag var ensam och att hamburgare och oboy inte är det minsta romantiskt! sen fick jag reda på att man inte ens behöver åka till skolan eftersom det är högskoledag fast jag tror nog att jag åker till skolan ändå, har ändå inget vättigt för mig, + att jag kanaske lär mig något som kan vara bra at kunna! sen ska jag nog träna på det nua 24/7 gymmet och sen hjälpa farmor med lite saker, böra upp nån säng tror jag det var, höhö tur att man e så underbart stark då...!

dagens news

god afton bloggen, senaste nytt: jag har skissat en ny tatuering åt lilljocke, vart på ica och handlat tuttifrutti godis, sålt 3st 10kr till mamma för en 20-lapp, dålig affär där filip! ett nytt gym har öppnat i märsta där det kostar 250kr i månaden och det är öppet 24/7, min nya race-bmx-ram skickades i dag, mitt protein-pulver är slut, världen kommer inte med några nya bra låtar, fel låt på melodifestivalen vann, ketchup är durare än för 42 år sedan, snön håller på att smälta bort så den är väll borta om 3 månader med tanke på vilken specifik värmekapasitet snö har i förhållande till mängden snö ute, sen har jag nog inte så mycket mer att komma med!

todays work

studie dag var det i dag, så de blev som sagt träna, mm, träffade även josefin och lille wille, länge sedan jag träffade den lille parveln, inte riktigt lärt sig gå än men snart så! sedan så tatuerade jag viktor på hans vader, riktigt tungt blev de, fett med gangster-poäng på honom nu asså!


blont hår, sexiga lår, fuck hon va svår! (glömde klicka på publisera i går?!)

god afton kära bloggläsare och även ni som inte läser!

i går var det chilldag nr 1, gjorde inte mycket vättigt, men det var kanonskönt, sedan så tatuerade jag lite. Gordon och ludde skulle ha middag med 2 tatalt random tjejjer i går och erik va med också, och då fick ju inte jag vara hemma men däremot hade jag en mycket mysig middag hemma hos nicole med jessica å carro, kollade även melodifesivalen där. Sedan begav vi oss över till mig och så kom även lite kompisar hit och så hade vi en mysig kväll tillsammans med gordon and the crew!

i dag blev det en seeg morgon med gordon julia och mikaela men det var skönt, efter det for jag till capital med alex och alex, riktigt kul att få köra igen, typ 3 veckor sedan sist...?!

nu ska jag mamma och gordon se på kenny starfighter filmen, hoppas den är bra!

seg träning

god morgon, nyss vart och tränat på arlandagymnasiet, gick sjukt segt, ont i hela kroppen efter gårdagens cykling... men nu blir det i alla fall lunch, hoppas på något gott!

våren is on the G

nu börjar man få lite vår-känslor, solen skiner, snön börjar smälta å asfalten blir torr, det är såå skönt!

i dag blir det lite tatuera, sedan på middag med lite vänner, blir nog se på melodifestivalen också.

i morgon blir det capital och cykla för första gången på typ 3 veckor, det är galet länge sedan jag cyklade sist, men det går nog bra...! 

ny mobil

i förrgår så tappade jag min ihone så den gick lite smått sönder, helt död, så jag fick ta en gammal mobil jag hade låg, men i dag tog jag en runda på stan och råkade hitta en liten tjusig sak, så jag slog till!

en sådan fast lila, liten och praktisk och inte allt för dyr, tänkte att jag kommer ändå ha sönder den snart så ingen ide att lägga ut massa pengar i onödan.

Romme the movie


Romme!

ja nu har man vart i romme också, kunde inte haft mer tur med vädret må jag säga! vart en kanon-skön dag med mycket skojj! kommer en film inom kort, mycket sköna saker, mestadels krascher!

Ojjj Ojjj Ojjj!

vart är världen på väg, har får så mycket skumma överraskningar de senaste dagarna, bode roliga, konstiga, tråkiga och galna, men det är kul, haha!

och i morgon är inte världen, men i alla fall några på celsius på väg till rome för att åka skidor, ska bli riktigt kul!

jonas gardell

sitter på religionen och ser på en film av/om jonas gardell och som även handlar om gud, lite knasig är han allt, men väldigt skön också!

Ke$ha...?

vad har hänt? tik tok är ju fett skön å sen kommer hon med en ny låt som skulle kunna vara lika skön för beatet är bra, men har ni hört texten och hennes tjat?! nja där sabbar hon låten tycker jag...

god morgon världen!

godagens kära folk, efter 2 dagar med underbart väder och finfina aktiviteter börjar det nu mulna på och aktiviteterna börjar dö ut.. kanske bara ska ta det lugnt i dag, kan vara bra det med.

en liten raport från gårdagen, var ju på utflykt i hammarby sjöstad, en mycket trevlig utflykt blev det, hammarby-backen precis utanför fönstret och en väldigt trevlig stund, tyärr missade jag tåget hem så fick sitta och vänta 30 min, men det var det värt, höhö.

sedan så blev det kc med mackan, emma å angelica, draget var sådär, men det var trevligt i alla fall. kom fram nån tjej jag kände så väl igen, och hon viste tydligen vem jag var, hon hade träffat mej när jag var 2-3 år och tagit hand om mej i sandlådan? de sjuka var att hon visste precis vadjag hette och massa sånt... lite småläskigt.


rosa moln

jadu just nu så svävar jag fram på rosa moln, vädret på topp och allt är nice! började ju i går med detta bra väder och min gröna jacka, det kom fram en tjej med bara och frågade vart jag köpt den och att den var skitsnygg och att hon inte trodde den var härifrån sverige, nejnej hemmagjord!

senare i går blev det åka hem till farmor och fixa lite och hon klippte mig, kortare. sen lagade jag mat åt henne och mig, smaskigt!

denna dag verkar flyta på i samma fart, ska strax på en liten utflyckt till hammarby sjöstad, sedan ska vi nog gå ut, fast vet inte vart än, kanske bakfickan i sigtuna?

en solig dag som denna!

finns det något skönare än en dag du vaknar och tittar ut och vädret är på topp? nej typ inte, kanske något.... men det är i alla fall en sådan dag i dag, solen siner, snön snart kanske smälter bort och det är fredag!

fick förövrigt tillbaka min videokamera i går efter en liten runda på lagning, mamma och jag åt på pizza hut, mycket mysigt. nu ska jag åka till uppsala och träna och sedan vidare till skolan, ska nog fira med att ha min gröna jacka eftersom vädret är på topp, haha


Gips-Kungen, Taxi & Smink

I tisdags så lånade han foundaton av mig och insåg då att det kan vara nice, så i går blev det shopping i uppsala och en fika, sedan blev det taxi hem till märsta eftersom killen glider runt i gips.

ojj nu e klockan mycke, måste kila, återkommer senare, peace

RSS 2.0