The Italy Trip Part 2 - The Travel


In Italy

shena, nu är vi äntligen framme efter mycket strul, i morse var vi och gjorde vo2max tester, gick bra för johan å jonas, men skit för mej, inte motiverad alls. sedan vart de brådis och åka och packa det sista. shit va me saker asså, och jonas bil har bara 2 säten så jag låt i bagaget me alla väskor, haha å gissa om inte polisen råka komma lite för nära? haha lite smånervös men de gick bra. sedan på fucking shit-flygplatsen landvetter så strulade det rätt rejält med cyklarna, var stor risk att dom inte skulle komma med, men vi såg dom lasta in dom så då var det lugnt, sen mellanlandade vi i frankfurt, och kan man tänka sig, dom kom med där också! framme i verona i italien så strulade det med hyrbil, vi hade bokat en minibuss men fick en fucking combi typ, lite halvtrångt sådär, men de gick tillslut. det vart iaf ett najs hotel! och dom har fett billig pizza i det här landet, haha! återkommer senare!
Peace

The Italy Trip! Del 1 och 2 av part one


Här är första 2 delarna av italy trip!
Peace

bilder från i dag

johan har lagt upp lite fina bilder från dagen på sin sida www.johan-fransson.com

ta en liten schik där! väldigt fina bilder!

snart kommer filmen upp på min blogg, 11minuter lång är del 1, mycket bra cykling och en hel del annat, en liten dokumentär kan man säga.

peace

GBG

hejjsan, har inte haft internet sen vi kom hit, men nu har jag, vi har bott i lerums klubbhus. har vart nice, bmx-bana på tomten. sen har vi fart runt och cyklat en jävla massa och haft en hel del kul, har filmat det mästa så det kommer en italy trip film, kommer i 2 delar, den första delen ska jag klippa klart efter det här innlägget och den kommer nog upp i morgon bitti eller i kväll, del 2 kommer nog i början av nästa vecka när vi kommit hem från italien.

i går var jag och johan ute å körde lite på banan, jag hoppade hela prosectionen på 4de varvet, och ingen hade hoppat den innan, men kopplar man ur hjärnan så går allt! sen hoppade johan och i dag hoppade även jonas. bra jobbat boys!

i dag har johan och jag även vart och shoppat lite, så vi ser stekiga ut i morgon på resan och när vi på fredag ska till venedig i italien, känner igen namnet och det låter antikt och romantiskt! har jag helt fel eller?

nu ska jag klippa vidare!

Peace

inte bra

haha gratis kaffe sa ja! inte bra, INTE bra! har druckit 3 koppar svart nu, + lite annat som får fart på pissandet. kommer pissa i ett här framöver, men what evva, ja kommer kunna vara vaken en hel vecka utan problem, shit va me kul saker ja kommer hinna med då. snart e vi framme, internetet segar å youtube e mongo, vad mer kan man säga, har gjort massa videobloggar, kommer väll upp senare när youtube funkar. du vet, man har ju hämtat lite insperation från dom coola kissarna! haha,

Peace och piss, nu börjar de trycka på i blåsan sörru!


Än fin film!


on my way

shena, nu sitter johan å ja i förstaklass på väg till gbg, lite stek, haha. shit va me saker jag har med mig, fick släpa genom hela centralen, var helt genomblöt efter asså. men men. man får iaf gratis kaffe, så nu ska de pimplas! sen håller jag på och lägger upp en liten snabbis från i går på dogge och mej, tyvärr inga McFlurry tjejjer:( ni får komma och kolla live istället, hahahaha!

återkommer snart, typ när filmen är uppe och jag druckit upp kaffet,
peace

cykeldag!,,,i dag igen.

ojojoj, jag hade ställt klockan på 8,00 i morse, skulle upp och bygga ikea-skit och fixa cykel, var ju på ikea och shimano i går eftermidda/kväll, sen kom filip kroon förbi och mös lite, sen for vi till station för att möta resten av alla cykelpojkar som skulle med till skogås i dag, var där typ 12 till 17, sen drog jocke yoo och jag till björnsan där skalman och några var, sen kom alexandros å lite kuligt folk dit så vi var där i typ 3 timmar, kul och skönt att bara chilla runt lite, sen for jag hem helt slut i kroppen. och shit, antingen är det nån som driver med mej eller så e de stört, eller kanske inte stört, men det var läskigt. på tåget hem kom det en stor kvinna/man/varelse och satte sig mitt emot mej och ja vart skiträdd för denne så jag satt och smsade, sedan började denne jättekvinna med manligt utseende eller om det var tvärt om komentera min mobil att den var fin och fin färg och så, och vad ska man göra lixom, bara säga aa tack å låta glad, sen fortsatte smsandet men varelsen fortsatte prata på och jag ville bli osynlig eller dö, typ. haha jag fick typ hämska tankar om att denne skule röva bort mej och våldta mej eller nått, skitläskigt, aja här e en liten short cut från i dag!
Peace

En Kväll med lite street

gårdagen bjöd på skola, en sväng förbi farmor och sedan lite street med johan, och här är resultatet!
Peace

äntligen lite tid

shenna, äntligen har jag hittat ett tillfälle att skriva lite. i går var jag i skolan, sen drog jag till steninge å skulle cykla med niklas, kanske skrev de förut, men vi han bara hoppa några hopp, sedan gick hans arm av:( jävla otur asså. så då fick jag ringa ambulansen å hela faderuttan. å snabbt upp med kameran och dokumenteradwe skiten, ska lägga in det på datan nu och klippa de får jag ta nån annan gång, kanske i morgon, för nu ska jag äta och sedan till väsby och köra med johan. det finns en hel del najsiga saker där, + att han håller på och bygger om deras racebana, shitt me najs den blir!

R.I.P. Niklas arm och Respect Johan för najs bana!

peace

Väsby hood

nu sitter ja i fadderbyn, johan e å skiter å snart ska vi streeta, klockan e mycke men vafan gör de, lev livet medans du kan.

tar resten i mon bitti när jag käkar frulle, så cykelsugen så nu hunner ja inte.

peace

www.shimano-nordic.com

nu är shimanos factory-rider sida uppdaterad för 2009, kolla in stekarn  http://www.shimano-nordic.com/publish/content/global_cycle/sv/se/index/spons/filip_gustafsson_-.html

Lite bilder från helgen

360 över boxjumpet



wallride på rite.se väggen


wall-jam på rite.se väggen


wader-wall-jam på rite.se väggen


bara lite najs flow


gapad tailwhip från WTB väggen till banken

tack sebbe för najsiga bilder.

Peace


Det aldra senaste inom cykling! The Latest!

Låt mej och alla andra tappra krigare som medverkar i denna film, och inte minst stackarn bakom kameran ( säbbä ), pressentera ett mästerverk utav dess like! här har vi releasen av Skogås Ultimate Retards SUR!
Peace

Filip & Skalmans Inne & Utelista

Inne                             Ute
FjÅrtis                       FjOrtis
Brakeless                Broms
Kötta                         Smutta
ceareface                weeper
hänga vi ICA           Sitta inne
Spela DOTA              Cykla
leka indian              vara normal
åka moppe             ha körkort
backslick                 frontslick

Slut på fantasi, hade fett många sköna i går men dom försvann väll över natten, men återkommer nån gång in the future!
pees

Smith Optics men åxå en måndag.

shue, dagen till ära var jag fetingtrött och hade huvudverk och typ feber, helt död efter helgen, mina fötter mådde inte häller allt för bra, gick lite som ja ni vet vad. men lite vandring till tåget fick dom att bli lite mjuka, kul att komma tillbaka till skolan efter helgen och träffa lite roliga typer. på lunchen drog karro, min horse-homie, sara pohl å jag till staden uppsalas innerstad å shoppade, nej men sara skulle lämna tillbaka nån tröjja eller vad det var och sedan köpte hon en fett stekig klänning/skjorta/tant-dräkt eller va de nu heter, jag som valde lite, fett snygg iaf, och en tunika tror jag det heter om jag inte minns fel. jag köpte nya örhängen, börjat upptäcka att mina öron fuckar om jag inte har äckta så jag köpte ett par likadana som jag redan har men i annan färg, typ guldiga med nån vit sten i eller hur man ska förklara.
efter skolan drog jag raka vägen till smith optics och skulle träffa lena och hämta lite saker, på vägen träffade jag toll, ekman, mackan och den 4de kommer jag inte ihåg namnet på, sorry! väl på smitt hade det kommit ett par sunglasses jag ville ha, dom andra hade jag ville ha hade inte kommit:( men dom kommer väll snart, sedan kollade jag in lite av kommande vinters hjälmar och skidglasögon, ojojoj va mycket stekigt det finns.

sen for jag hem och käkade och ut på en liten streetrunda med boyzen, men schilla va kallt det var, bättre och sitta inne, haha.

peace

Sorry Micke!

Varför var en bra fråga! men det ska inte hända igen, och skrik till nästa gång ni ska fixa så hjälper jag mer än gärna till. hoppas inte jag körde sönder dom allt för mycket.

another fucking skogås-dag!

god afton. dagen var inte planerad ett piss, men somvanligt så vart de cykla, skogås. ja hade bestämt mej för att inte vara där lika länge som gårdagen och ta det lite lugnt, känns som att båda sakerna sprack, den ena fortare än den andra. nej men jag åkte dit med mr härling, och i skogås var det massa kul folk, härling drog till björnsan efter nån timma men ja var kvar och körde med dom andra filurerna, och kan man tänka sig, i går lärde jag mig fotjam på väggen bra, och i dag hade jag planerat waderjam på väggen, lägger upp bild på det senare, för förmodar att det inte är så många som fattar vad jag snackar om, haha. å sen spelade vi in den mest seriösa filmen man kan tänka sig, med skådespelarna Skalman, Lärkan även kallad räkan av mej, alexander sovlaki eller va fan han heter i efternamn, kevin käll, Max, min son, jag själv, och sen kanske nån random idiot. och den världsberömde kameragubben är ingen mindre än Säbbä him self. sen var klockan mycke så då drog skalman och jag till tåget och åkte hem, slut! haha å nu e jag fetingtrött och har typ feberfrossa och en fot som e huge, filmen klipper jag nog ihop i morgon istället, efter att jag vart på smith optics och hämtat solglasögon och lite najsiga saker.

Peace


Skogås Spring 09, eller ja en kortis i alla fall!


Dont Worry, Be Happy!

hellu, just nu sitter jag och klipper film från dagen, men innan jag tar allt det tänkte jag bara säga att gårdagskvällen var  skittråkig, skulle ha ut å kört me filip och niklas men båda banga ur, så där satt jag på nån pizzeria med mamma, gordon och familjen shylander. fucking shit, men sen vart kvällen bra ändå:) så jag säger bara..............!

Och dagen till ära bjöd på årets första utomhuskörning i park, eller ja har ju vart i väsby och så och kört men det räknas inte, + att det var första körningen sen jag krascha på vallentunajamet. jag hade lite småont ibland men det gick bra, och var så grymmt kul, juste, det var skogås vi var och körde i, glömmde skriva det. skulle åka 10,49 tåget, men både kroon och niklas hade försovit sig så det blev 11,19 istället, funkade ju bra det me. väl nere vid stationen dök en till plutt upp, krille, har inte sätt pojken på cykeln på vet inte hur länge.......fast, han skulle bara filma och fota, sen hoppade härling på i älvsjö. men alla dom 4 drog hem tidigare, fast jag hade massa roligt folk kvar där så det var lugnt, drygt att åka tåg själv bara. typ 6 - 6,5 timmar han jag med att köra, haha gissa om jag var trött efteråt. men det gick fetingbra och nu sitter jag här och klipper dagens filmning. ska fortsätta med det nu men först en bild från skogås, visserligen från jamet förra året men ändå.


Peace!

?

vet inte va ja ska säga, men ska iaf till villan å hämta lite skit nu, vet inte va det är eller nånting, och jag har verkligen ingen lust att åka dit och ja orkar inte, fucking jävla skit asså!

back on track

nu jävlar, va ute och streetade i går kväll me Mr Kroon. och det gick facktist bra med axeln och allt, känns skönt. hade på mej ett stekigt pannband som matschar tyget på min säng, va förbi en sväng på bmx-banan också när det var träning, så nu går jag under namnet tarsan där på grund av mitt oerhört stekiga pannband, haha. men det är bra så slipper man få håret i ögonen när man kör.

lite pissig kvalite, kopiera den från ett filmklipp, men men. ser fan ut som värsta rockern i det ju.
och nu måste jag till skolan, börjar 12,40
Peace

läskigt

haha i går gjorde fredrik och jag nått test på facebook och så här såg resultatet ut för mig, ser inte så lovande ut, men man får väll hoppas att det inte stämmer så bra.

Filip Gustafsson

Filip took the When Will You Die ?!! ... > quiz and the result is 2061 99%You will die during this time.

Filip Gustafsson

Filip took the Hur kommer du att dö? quiz and the result is AIDS/HIV Du går till doktorn, du är trött och känner dig hängig, det visar sig att personen du senast hade oskyddat sex med hade Aids. Du år en massa sår på kroppen, du luktar död fisk och dina lungor fylls sakta med vätska. Du kvävs i sömnen.

lite efter!

haha jag fick precis höra av en äckta bloggare att hon brukade ha 15 inlägg per dag! asså de e hur mycket som hälst ju, jag är nöjd om jag har ett per dag. nån dag ska jag prova och se hur många jag kan klara av utan å dampa på att sitta framför datorn.
dagen till ära bjöd på 2 lektioner skola, sen efter satt jag och carro och plocka ut lite nice musik, men efteråt kom jag på att jag glömt massa bra låtar men det löser sig. sen for jag hem och gjorde ett depåstop och bytte kläder och for till väsby med filip (kroon) vi är inte samma person, men fett kul när båda heter filip, sen rille råsa, niklas och david ( bröderna valsta), sen blev vi trötta och åkte hem, men ska nog ut snart och streeta lite vid willys, asssballt!
Peace

slut slut, sova akut?

precis hoppat ner i sängen efter en lång dag, eller den kändes inte lång men den var lång, typ. började med en liten lugnt morgon och sedan skolan, första lektionen var inställd, kul att man får reda på sånt innan. och för ovanlighetens skull bjöds det på fil och flingor i matsalen, shit jag skulle svälta ihjäl om det inte fans fil och flingor, peace!
efter skolan for jag raka vägen till sollentuna å carro, var typ 2 veckor sen vi sågs, träffade hennes syster fia, trevlig liten prick, där bjöds det på spagetti och nån skinka, gottgott, sen for vi ut och träffade Ozan, Elvira Noshen ( Uttalas Noshin ) skön tjej, hon sk8ar tydligen, eller sk8ade eller nått, vet inte riktigt, haha
ja och nu ligger jag här i sängen och ska snart sussa, tror jag har bokresension i morgon, men jag ska göra muntligt så då är det lugnt, bara ordbajsa lite så löser det sig:)
Peace


jahaja

sitter å käkar lite frulle nu, ska snart bege mig till tåget och sedan till skolan, inte så värst kul men, eller de e kul i skolan men de där med skolarbete är inte så kul. å sen blir det ju extra peppande när man vet att massa polare i märsta har lov och ska åka till skogås och köra, men lika bra att jag inte rör cykeln på ett tag så min axel hinner bli hel innan jag ska till italien.
nej nu måste ja skynda på lite.
Peace

en badfilm utav dess like


årets första dopp!

ja då var det avklarat, årets första dopp. det fick bli i nån vik med bräckt vatten, å satans kallt sådant. nej men de var lite kul. för 2 veckor sedan var det is där och folk satt å pimplade. fett kallt!
Peace

sista dagen

nu sitter jag i bilen på väg till famijen shylanders landställe i norrtälje, vet inte exakt vad placet heter men typ där. det är grått och mulet, vi, eller jag som hade tänkt ta årets första dopp i havet, men kanske blir ändå, fast har inga badkläder me så då får de bli naked. 

har ingen aning om vad mer jag ska göra där, tur att ja har datorn å lite najs musik me mej, finns det alltid nått. 

Peace


snart slut på lovet

shue, nu ligger ja i min säng å lyssnar på musik å snckar me lite folk.

shit asså lovet har ju bara sprungit iväg, inte gjort nått vättigt känns det som, krasha axeln första dagen på vallentunajamet så har inte kunnat köra nått, fett deprimerande, funderar på å bli emo asså. nej men har hängt me å kollat alla andra som kör, ännu mer deprimerande, sen i onsdags var jag på shimano och hämtade massa delar till racehojjen, shit va snygg den blir. 

i dag lyckades mamma få me mej på bio i sigtuna, män som hatar kvinnor 2,5 timmar, aa de låter ju kul de tänkte jag, men den va facktist bra, å inte minst av allt råkade man få en lite söt babe bröve sig:D å då vart filmen ointresant, haha de visade sig att hon å hennes polere kände ludde huss å lite halft gordon, haha å sen hittade jag hennes blogg och då hade hon tillåme nämnt mej;)

"Eva var snäll och lånade mig pengar, så sedan satt vi 2½ timme i en biosalong, med lyckliga léenden på läpparna. Män som hatar kvinnor visades på duken och intill mig satt en kille med en gud-liknande look. Mi lajki!"

hihi riktigt sött:) du gav mej ett leende på läpparna där.

Peace


Nu är Springediten här, fick byta låt för nått skit med upphovsrätten.


Här är hela editen från vallentunabmxjam!


Ett litet klipp från i dag, min 720 i spine


Vallentuna Bmx Jam

shena, nu sitter jag hemma i köket, helt slut och ont. men det var det värt, riktigt kul bmxjam bjöds det på i vallentunaparken.

 

dagen började med att jag vaknade 07.00, har ingen rullgardin eller nått i mitt rum så de blir rätt ljust. sen lade jag mig och tittade på en film, what happens in vegas stays in vegas. sen tog gordon och jag en liten tur till statoil, så jag fick provcykla hojjen med alla nya delar och så innan tävlingen. vi åkte så att vi var där ca 11, gordon och ludde var med men dom lässnade efter typ 10 min så mamma fick skjutsa hem dom.

jag själv körde på med en massa andra roliga bmxare, tränade in lite coola saker till tävlingen. kvalet började typ 15 och jag var i första gruppen, tävlingen var i jam-form, dvs att en grupp åkare får köra tillsammans fritt i parken under 15min. sen var det grupp 2. jag vart utropad till final först, kändes riktigt bra, så då var det bara att värma upp igen. i finalen fanns det bara en sak i mitt huvut, kötta gärnet! satte lite sköna saker, och nivån höjdes rejält, alla taggade upp varandra, och när det var 2-3 minuter kvar plocka jag fram de jag planerat hela veckan, 720 över spinen, ett hopp som går rakt upp och rakt ner på andra sidan, och 720 är när man hoppar och snurrar 2 varv i luften för er som inte vet. missade första försöket och slidade omkull, men fort upp och försökte igen och satte den så bra man bara kan tänka sig. gissa om jag fick puls, och jag trodde inte det var sant, haha. fast sedan kraschade jag och gjorde illa axeln, så kunde inte köra det sista, men va gör det. jag blev 2a, efter jens, och på tredje plats kom jonte. det var även många andra bra med som martin DT, harald, adrian malmberg, och lite andra kuliga filurer, så det var hög klass på tävlingen.

jag vann ett par skor, en sadel och sadelstolpe, lite film och lite monster energy, om det är någon som är sugen att köpa ett par helt vita skate/bmx skor i storlek 42 till ett bra pris så är det bara att höra av sig, nypris 1000kr. 

vill även tacka bomba.nu för en riktigt bra tävling, ronny och johan som filmat en massa och mina sponsorer som fixat iordning min cykel och gett mig sjysta kläder!

 

Peace


Fredag

Shue.

 

i dag vaknade jag tidigare än jag behövde, typ 2-3 timmar för tidigt. men skönt att komma upp och bara ta det lugnt, var nog lite pirrig och sugen på delarna från rite.se .  sedan for jag till skolan, en rätt skön dag, käkade lite, matte, sen biologi i 15min, den var kort för vi skulle på någon föreläsning om blodgivning, så vi fick sluta tidigare än vi skulle ha gjort, skönt! 

När jag kom hem åkte mamma och jag och hämtade ut delarna och handlade lite, shit det var som julafton asså! sen var det bara att börja bygga cykel. vart riktigt nice, och bra mycke lättare än innan. Och lite ful/cool färgmatchning, orangea delar och gul ram. och fetfeta däck. 

och i morgon är det vallentunajamet, ska bli kulkul. 

Peace


En kaosad vecka

Hejsan, äntligen lite tid över, känner mig så stressad, kanske håller på att bli vuxen, hoppas inte de, vill inte bli det, haha.

veckan har varit stressad och mer kommer det bli, i tisdags åkte jag till Smith Optics i danderyd och träffade lena och häntade lite nya goggles tills jag ska till italien och köra, länge sedan jag träffa henne, kul och snacka och gå igenom lite innför året, sedan bestälde jag lite solglasögon, ett par sååå stekiga turkosblå och vinröda, och sedan ett par helsvarta tror jag dom var.

 

gårdagen bjöd på en liten trevlig tur till den vackra staden örebro, med johan "frallan" fransson och rille härling, syftet var att åka till rite.se men jag hade lite ärenden på DC somockså ligger i örebro, så vi svängde förbi där innan. Sjysta grabbar de asså. sen for vi till rite.se och träffade mats. gick och kollade lite och diskuterade om kontrakten, kollade lite delar och så, johan fick med sina delar samma dag, efter som han inte har någon cykel än så tog han delar så han kan bygga ihop en så fort som möjligt, längtar tills vi kan cykla tillsammans dude! och rille och jag skrev på och lade en order på kvällen istället så att dom skickar delarna hem till oss istället, troligtvis får jag allt i morgon och hinner få på det på freestyle-cykeln till på lörda, tävling i vallentunaparken, sist jag var där bröt jag näsan, hoppas på bättre resultat den här gången.

 

i dag skulle, eller jag lade upp min nya spring edit på youtube och skulle lägga in den på bloggen, men den blev bannad, eller dom tog bort ljudet från youtube, nått med upphovsrätten, får väll byta låt och lägga upp den igen, den inehåller mycke street och lite betongpark och lite andra sköna saker.

 

Peace eller som det nya vi kör med, Fred:D


RSS 2.0