En helg i GBG

shena

 

, i fredags åkte jag robbin, johan och lovisa till göteborg för att göra tester med bmx team sweden. vi kom ner till hotellet på eftermiddagen, sen åkte vi till en betongpark och körde lite, var blött å så men gick att rulla runt lite, och självklart kan jag inte hålla mig lugnt och så skulle vi filma en 180-barspin och så missa ja styret och slog baklänges och dunka huvudet i marken ganska kraftigt, så mådde inte allt för bra, senare på kvällen var vi ute och körde på lerums bmx-bana, den var riktigt nice, lite blöt och så men helt okej. kul att få köra lite bana för en gång skull.

 

gårdagen bjöd på styrketester på lerums gym med Ola, jag kände mig helt seg på morgonen och så men sen taggade jag till lite, tog i alla fall 155kg i djupa benböj, kändes bra, provade på 165kg men de gick inte. sen gjorde vi shins och dipps. gick väll inte så bra på shinnsen men på dippsen hade jag föbättrat mig rätt mycke. sen for vi och åt på nån pizzeria i lerum innan mardröms sprinttesterna på distanserna 10 30 100 400 meter. men det gick bra, lite strul med tidtagningen och så men men. tog typ 1,5 timmar att göra dom testerna, sen vart de spagetti och nått kött på hotellet, haha jonas från lerum och jag vart lite stressade för vi skulle in till göteborg och cykla i en petongpark där, riktigt kul park med bowls och mycket street, lite dålig belysning men riktigt roligt, efter 1-2 timmars körning där åkte vi tillbaka till lerum och körde i deras betongpark, grym belysning och lite större ytor och mer cykelanpassat, ett riktigt skönt avslut på dagen.

 

dagen till ära bjuder på syreupptagningstest och windgate, båda testerna på träningscykel. ser facktist fram emot det, fast dom är riktigt jobbiga. sen är det bara färden hem kvar.

 

ska kila och packa klart nu!

Peace


Street life, hard life

Nu var det ett tag sen jag skrev, hade tänkt skriva lite efter lördagens street i sthlm, men jag glömmde, haha.

 

Men iallafall var vi ett gäng BMXare och MTBare som drog in till stan och streetade och körde i bowlerna i björns trädgård, en riktig kanondag, fint väder och allt var på topp, synd bara att vi inte han filma allt som vi ville, men men känns som jag kommer åka dit någon gång till innom kort.

 

I dag har jag vart i skolan, hoppade trampets på idrotten, kanonkul. Sen vart det ut och streeta lite me Mr,Pink ( Härling ), först bara ute i märsta, sen upp en sväng till eurostop, körde i trapporna utanför PowerBike, dom var mindre än jag kom ihåg:(  sen råkade jag köra trapporna inne på eurostop, lite kul men sen kom det en vakt och var mindre glad, men whattafack! men de blev duglig film iallafall. när vi kom tillbaka till märsta skulle jag droppa ett hustak på typ 3,5 - 4 meter till platt, det slutade såhär.............

så kan det gå när man inte kopplar in hjärncellerna, men men bara å ladda om å köra på.

 

och på fredag åker jag, robbin mattsson, lovisa anervall, johan fransson till GBG på tester med "landslaget", och råkar få med oss cyklar och köra lite betongpark och kanske lite bana och så, ser verkligen fram emot det, brukar alltid vara roligt.

 

Peace Out sålänge!


Capitalcykelparken


Älvsjö bowlen en lördag

Sha, i dag var dogge och jag i bowlen i älvsjö, riktigt kul å bara leka runt, försa seriösa gången på sunshine, vilken pärla, den e typ lika stor som gammla, lättare, men högre sadel men jobbar på å fixa lite. Satte en massa roliga barspin-combos i dag också, med bmxen me, har haft problem me barspin på bmx förut, men i dag gick de bra. bunny barspin både på mtb och bmx. och i morgon blir de capital cykelparken på kvällen, ska bli skojjigt.

här är en liten film från dagen, tyvärr inte så mycket bmx, mestadels mtb men de får duga.

Peace Out

Första turen på Mrs,Sunshine

I går kom äntligen den efterlängtade cykeln hem, en ljusgul GT Calafia, orginal sitter de gyro och massa saker men efter en liten modifiering fick jag den som jag ville ha den, utan bromsar och så lite saker som möjligt, de enda är att sadeln fortfarande är lite hög, så ska väll försöka fixa de, sen är hon perfeckt. Och som alltid måste ju skönheterna ha ett fint namn, denna gång snodde jag det från en film om en liten tjej i USA som ska vara med på en skönhetstävling, namnet fick bli Mrs,Sunshine. passar bra med färgen på henne tycker jag.


här är hon, är hon inte vacker så säg? haha


Sunshine och jag, ser fram emot en fin tid med dig!

I dag blev det bara en liten sväng på pream med ludde men på lörda och söndag blir det lite park och pool körning. Ser riktigt mycket fram emot det.

Peace Out

Kalas i Vallentuna


vallentuna skoj from Douglas poppelstam on Vimeo.

Södagen me pojksen i Älsvsjö


måndagen i romme me skolan


Sönda, sista dagen i veckan för er som inte visste det!

Ojojoj asså, nu sitter jag och äter mackor, helt slut efter helgen!
I fredags var Luddvor å jag i väsby och körde lite i rampen, första gången på 2 veckor jag cyklade, gick väll sådär.
Sen byggde jag IKEA garderob från halv 8 till 12 på kvällen, fy fan för garderober asså, haha, och på lördagen var mamma, jag, mormor & morfar, ardian och virve, mina kusiner, och åkte skridskor i sigtuna på isen, var ingen fin is men det var skönt att göra något, sen hem och gissa vad? bygga ännu mer garderober, åå vad läss jag var, och i morse ännu mer garderober, asså jag tror jag döör! men sen när det var klart var det skönt iallafall.

Ni som inte sett filmerna på jocke yoo borde ta och göra det, killen håller ju på att bli kändis, vill bara säga jocke in my heart<3

i morgon blir det däremot Romme me skolan, hoppas inte för mycket, har hört att parken suger, men sänka en och annan 08 ska man väll kunna lyckas med, haha

Peace Out


ännu än jocke yoo film, att den killen lever asså!


RSS 2.0