Street life, hard life

Nu var det ett tag sen jag skrev, hade tänkt skriva lite efter lördagens street i sthlm, men jag glömmde, haha.

 

Men iallafall var vi ett gäng BMXare och MTBare som drog in till stan och streetade och körde i bowlerna i björns trädgård, en riktig kanondag, fint väder och allt var på topp, synd bara att vi inte han filma allt som vi ville, men men känns som jag kommer åka dit någon gång till innom kort.

 

I dag har jag vart i skolan, hoppade trampets på idrotten, kanonkul. Sen vart det ut och streeta lite me Mr,Pink ( Härling ), först bara ute i märsta, sen upp en sväng till eurostop, körde i trapporna utanför PowerBike, dom var mindre än jag kom ihåg:(  sen råkade jag köra trapporna inne på eurostop, lite kul men sen kom det en vakt och var mindre glad, men whattafack! men de blev duglig film iallafall. när vi kom tillbaka till märsta skulle jag droppa ett hustak på typ 3,5 - 4 meter till platt, det slutade såhär.............

så kan det gå när man inte kopplar in hjärncellerna, men men bara å ladda om å köra på.

 

och på fredag åker jag, robbin mattsson, lovisa anervall, johan fransson till GBG på tester med "landslaget", och råkar få med oss cyklar och köra lite betongpark och kanske lite bana och så, ser verkligen fram emot det, brukar alltid vara roligt.

 

Peace Out sålänge!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0